Komentari

ehot50.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • glazbena raznolikost

    Nisi stavio Noru Jones, a naravno da je bila Flopezica! Što je bila na listi samo zašto je Lopez! ? Stavi Norahu., aaaaaaaaaaaaa!!!! A zašto je Lopez bila, a nije Norah iako je puno bolje prošla chasing pirates od Loubutions, i to je tebi objektivno!? I Norah pjesma je pop, da ne bi ispalo da stavljaš nešto čudno na listi. Ali da ti to nećeš stavi to ipak samo Norah, koja je prodala više albuma od sisasitih pjevačica.
    I nije mi jasno zašto tako mrziš hrvatski strani airplay ako se tamo pojavi neka pjesma visoko koja nije na billbordu ili uk, ti šiztiš, ili samo ja samo stekao takav dojam!

    avatar

    01.03.2010. (13:33)    -   -   -   -  

  • glazbena raznolikost

    sorry, zbog ovakvog ponašanja, to je tvoja lista imaš pravo sa njom raditi što te volja. Trenutno mi je najgora pjesma Blah, blah, blah!

    avatar

    01.03.2010. (15:52)    -   -   -   -  

  • glazbena raznolikost

    sorry, ovo je tvoja lista i imaš pravo raditi sa njom što te volja. Najgora mi je pjesma blah, blah, blah!

    avatar

    01.03.2010. (15:53)    -   -   -   -  

  • e!Hot50

    Blah blah blah mi je katastrofa, vrhunski trash.
    Chasing pirates - pjesma jako loše, odnosno nikako kotira na top ljestvicama, a i nije mi nešto wau, ali mogao sam je staviti, ali zaboravljam. stavim je sljedeći tjedan, iako je kasno već.
    flopezica je flop neviđenih razmjera, a ovdje je jako kratko stajala i imala loš chart run.
    hrvatski strani airplay ne volim jer on ne postoji kao takav već pod lažnim imenom. hrvatska nema airplay chart jer se ne mjere najizvođenije/najslušanije pjesme već se samo zbrajaju top liste dj-jeva. Kao da moj chart računaš. A list im je loša, poprilično kaska u odnosu na strane top ljestvice, flopovi često su pri vrhu i čest favoriziraju stare pjevače koji nigdje nemaju hit. Neki od najvećih svjetskih hitova, npr. Hips Don't lie i sl. nikada nisu bili #1, dok svaka madonnina, robbijeva ili pjesma od kylie budu #1.

    avatar

    01.03.2010. (23:45)    -   -   -   -  

  • glazbena raznolikost

    Pa ne moramo mi sve slijepo slijediti, inače je Norah postigla uspjeh na airplay, ali gle Norah i Sade su izvođači koji prodaju albume, a ne singlove. Da, ali Hips don't lie je bio u hrvatskog longvity singl, a nekada ti je to i drago, pa ni Justin sexy back nije bio u Hrvatskoj broj jedan?
    Sada je Norah na 12 mjestu radio expressa, ali nije bitno jel ti se ta lista ne sviđa ili ne, ali sve što je bilo tamo broj jedan, bilo je hit u svijetu, piše tamo kako je nastala lista, naravno da je čudno, kada ima puno zemalja.

    avatar

    02.03.2010. (14:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...