Komentari

nkdubravamladi.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • miki

    Jel urednik bloga ili netko drugi zna dali seniori igraju neku prijateljsku za vikend?hvala

    avatar

    26.02.2010. (23:07)    -   -   -   -  

  • DDD

    Urednik nema nikakvih informacija o seniorima.

    avatar

    27.02.2010. (07:12)    -   -   -   -  

  • razočarani

    Ali urednik uredno na račun roditelja i djece zarađuje komplete. Lijepo je na Dini vidjeti komplet.

    avatar

    27.02.2010. (11:32)    -   -   -   -  

  • *****

    Moj razočarani , ma ti nisi normalan .Koliko ja znam Dina radi i ima svoju plaću, a ako je dobila komplet to je definitivno i zaslužila . Ako ti ne misliš tako jako mi je žao

    avatar

    27.02.2010. (12:25)    -   -   -   -  

  • 2002

    , razočarani kada već vrijeđaš onda se bar lijepo i predstavi,ah da pretpostavljam nisi upoznat sa bontonom.Danas puno sreće svim dječacima,a najmlađima puno,puno sreće protiv Trešnjevke,dečki sam hrabro IDE,IDE,IDE DUBRAVA,pozdrav svima cijeloj ekipi mama Sandra.

    avatar

    27.02.2010. (12:36)    -   -   -   -  

  • DDD

    Ne društvo, Dina nije dobila komplet, ali je onime što je napravila za klub zaslužila više od jednog običnog kompleta. Koliko i kakvih jakni imam u ormaru vas se ne tiče. Koliko znam nikome nije zabranjeno otići u Legein dućan i kupiti što ga volja. Stvarno ste jadni. Sve mi je više zlo od vas nezahvalnih zlonamjernih ljubomornih i besramnih prostaka.

    avatar

    27.02.2010. (19:28)    -   -   -   -  

  • uistinu '98.

    Zamolio bih urednika bloga da lea, maksa, roditelja i ine koji šire laži i pljuju po drugima brišu a ostale normalne bih zamolio da U POTPUNOSTI IGNORIRAJU bolesnike. Ja do sada jesam i ubuduće ću.

    Bili smo danas u Veslačkoj i odigrali loše. Komentar o tome nije dao nitko iz '98. To je netko od navedenih (možda se stvarno radi o istoj osobi). Neznam zašto je to A.M. povezao s '97.

    avatar

    27.02.2010. (20:12)    -   -   -   -  

  • *****

    Dina , pusti selo neka priča......

    avatar

    27.02.2010. (22:16)    -   -   -   -  

  • Duda

    Dina nemoj se zamarati bolesnicima.Imaš svu potporu nas roditelja! Gvala ti na trudu, vremenu i volji koju daješ za naše klince.Skidam ti kapu, tebi i Poštolki na svemu što ste napravili za našu djecu u ovim teškim vremenima.
    SVAKA VAM ČAST!!!!

    Pozdrav i našoj mami Sandri!!!

    avatar

    28.02.2010. (12:25)    -   -   -   -  

  • avant

    ako može urednik napisati i nešto o seniorima,ko je došao,otišao,prijateljske tekme i slično,hvala

    avatar

    28.02.2010. (13:06)    -   -   -   -  

  • 2002

    Duda hvala ti na pozdravima,a Dina je pametna žena i ne treba se zamarati komentarima zločestih ljudi.

    avatar

    28.02.2010. (16:50)    -   -   -   -  

  • DN

    OBITELJI POŠTOLKA PODRŠKA NA RADU ZA KLUB I DJEČIICU DUBRAVE ,

    avatar

    28.02.2010. (21:04)    -   -   -   -  

  • 2002

    Hvala na pozdravima,i ja mislim na vas

    avatar

    28.02.2010. (21:16)    -   -   -   -  

  • roditelj 00

    Avanti, Leo, Max, razočarani i ostali provokatori
    1. urednik je već dovoljno puta napisao da je ovo blog zagića i limača NK DUBRAVE
    2. nije mi jasno zašto igrači neke amaterske lige trebaju primati premije za igru u istoj
    3. da nema nas roditelja koji smo najveći sponzori kluba nebi bilo ni seniora ni veterana
    4. svi vi koji samo znate pljuvati i vrijeđati zašto kad ste tako pametni ne otvorite sebi blog i tamo do mile volje pametujete i pomažete svom klubu, a nas i našu djecu poštedite ovih vaših
    gluposti koje nas roditelje i našu djecu ni malo ne zanimaju

    avatar

    01.03.2010. (08:32)    -   -   -   -  

  • dubravašššš

    e moj roditelju da imalo pratiš nogomet,znao bi da se u amaterskom nogometu vrti velika lova a samo možemo biti zahvalni našim seniorima koji su skromni dečki i većina iz kvarta pa ne traže puno već samo redovne hranarine a ostalo šta dođe,dobro dođe!!!!U nekim drugim klubovima igrači njihove kvalitete dobivaju puno više love a onda es nađe neki pametnjaković poput tebe koji još soli pamet tim momcima koji svi rade a onda odmah na trening!Ako nisam upravu neka me ispravi gospodin Prpić ili netko iz uprave!!!
    -

    avatar

    02.03.2010. (19:35)    -   -   -   -  

  • Prpić

    dubavašššš
    To je istina. Naši seniori imaju puno manje hranarine od drugih. U prilici sam razgovarati s mnogim predstavnicima klubova, tajnicima, trenerima...
    Klub, a to je prije kojih godinu značilo isključivo predsjednik, daje koliko može. Po propisima amateri ne bi smjeli dobivati ništa. I zato, prst na usta. Uz napomenu da su vremena veoma, veoma teška. I svakome tko odvoji kunu od svog džepa za NK Dubravu, ali i za bilo koju drugu amatersku djelatnost treba, uz naklon, reči HVALA.

    Ne mislim kako se u amaterskom sportu vrti velika lova. Što to znači velika lova? Ako netko računa samo na hranarinu i ne radi ili ne ide na fakultet taj gadno griješi. Izgubiti će radne navike a iskustvo u nekom zvanju neće sticati. Zaraditi će baveći se svojim hobijem (bez uvrede) sitnu lovu za provod. Pa i oni iz treće ili druge lige su, po mom mišljenju, u zabludi. 7 ili 10 tisuća kuna svaki mjesec (to imaju i dečki iz prve lige) i tako deset godina je smiješan novac. Jer kasnije... tko će ih zaposliti i koje će kvalifikacije, radno iskustvo prikazati. Osim ako se ne zaposle kao treneri.

    A sad primjeri iz vlastita života. Nećak mi je upisao Kineziološki fakultet i odigrao je ovu polusezonu za juniore Lokomotive (prva HNL) igrajući barem poluvrijeme za prvu momčad. Morao je napustiti klub radi fakultetskih obveza i prešao je u IV HNL igrati za seniore (već ima minutažu). Mislim kako je napravio pametan potez i da bi sve drugo bilo samozavaravanje.
    Zet (po naški šogor) mi je trener limača u Njemačkoj lizi (druga od 14 jakosnih kategorija). Frend mu je ponudio da prijeđe trenirati seniore u 5. njemačku ligu (amateska - prve tri su profesionalne). To je rang između naše treće i druge. Plačica nešto iznad 500 Eura. Jer to mu je dodatna lova, ima svoj posao. Vjerovatno bi mu i država uzela kada bi mu dali više.

    Nemojte me krivo shvatiti (nemam time ništa protiv naših ili bilo kojih seniora u amterskim ligama), od svoji sinova očekujem ako neće biti dokazani talenti da studiraju ili rade i da se bave nogometom IZ LJUBAVI, bez pretenzija. Kao amateri. Ja ću im davati novac za školovanje, a ako će raditi onda će svojim zvanjem i zarađivati (nogomet im neće biti zvanje) te će im ono morati biti najpreče. Naravno, time se nitko osim mene ne mora rukovoditi.

    avatar

    02.03.2010. (20:47)    -   -   -   -  

  • roditelj 00

    dubravašššš
    e moj dubravašššš vidim da pratiš nogomet amatera, pa mi nije jasno kako ne razlikuješ hranarine od premija. Našim seniorima svaka čast ali takvi kao ti su sigurno u amaterskom nogometu zbog te love koju ti spominješ jer si i sam tu radi nje. Da je manje takvih kao ti i našim seniorima bi bilo bolje. Samo neznam zašto nam propadaju klubovi prve lige kad ima toliko love u tvojim amaterskim ligama.

    avatar

    03.03.2010. (08:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...