Komentari

nkdubravamladi.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • DDD

    U svezi opreme za seniore obratite se sportskom direktoru Periću.

    avatar

    26.02.2010. (08:08)    -   -   -   -  

  • leo

    Perić otkrio novu blamažu u klubu. Uzalud njegov trud kada pojedinci svoje osobne interese stavljaju iznad klupskih.Prpić, Poštolka , Galić.....

    avatar

    26.02.2010. (13:51)    -   -   -   -  

  • rex

    leo jel može konkretnije?da i mi znamo

    avatar

    26.02.2010. (15:00)    -   -   -   -  

  • roditelj

    REX
    Na račun nas fiktivno prijavili trojicu djece da trebniraju i dobili jednu opremu gratis.

    avatar

    26.02.2010. (17:33)    -   -   -   -  

  • avanti

    Znam da će urednik ovog bloga ovo izbrisati ali moje je mišljenje a i većine navijača Dubrave da roditelji nemaju šta raditi u upravi kluba!Ako žele pomoći na neki način tj radnim akcijama,sponzorstvom ili slično to je ok ali kao faktori koji nešo odlučuju onda smo protiv toga!!!Hvala i pozdrav

    avatar

    26.02.2010. (17:50)    -   -   -   -  

  • član kluba

    leo ili roditelj, gdje se to maks sakrio
    jel su tu opremu gratis dobili za sebe ili za nekog trenera ili za pomoćne trenere ili ... Koliko te to koštalo "na račun nas"? Jer nijednog roditelja nije. Radije im zahvali što su nabavili za sve trenere i djelatnike opremu.
    Perić još treba za seniore ostvariti što je dogovorio s Legeom - 25 kompleta. Ali on bi sve drugo samo ne to. Pa onda blamira i sebe i nas. Sportski direktor je zadužen prvenstveno za seniore. Evo kako se brine o njima.

    I prestani pljuvati po ljudima iz kluba tj. Klubu. Radi svoje mizerne osobnosti gadiš ljudima Klub. Učlani se u Klub, dođi na Skupštinu i kaži argumentirano što imaš... Ako si u pravu prvi ću te podržati.

    avatar

    26.02.2010. (18:04)    -   -   -   -  

  • bivši

    avanti
    A dok su ti isti roditelji SVOJOM lovom omogućili da se prvi dio prvenstva privede kraju i seniori dobiju dio love onda su bili dobri. Pa novi članovi ne bi ni ušli u ovaj UO da nije bilo roditelja koji su im "čuvali" mjesta - ne bi imali kamo ući. Držali smo se dogovora i izašlo nas je koliko je bilo potrebno. Kad svi toliko vole klub zašto onda ne dadu ponešto donacije. I ti također. Pa da nije bilo roditelja Skuština bi brojala 15 članova. Pacliku je bilo rečeno neka predloži još nekoga u upravu. Ali NITKO NIJE HTIO (da li dati lovu ili biti s njim). A klub je morao dalje. Ma samo se.... kvake.

    avatar

    26.02.2010. (19:27)    -   -   -   -  

  • DDD

    Avanti, ja ne brišem komentare koji nisu u skladu s mojim mišljenjem već koji odudaraju od minimalne pristojinosti i za koje smatram da više štete klubu nego što liječe frustraciju autora.
    Tvoje je mišljenje sasvim u redu, ali se ja s njim ne slažem. Nogometna škola ovog kluba ima tristotinjak djece i mislim da je itekako ispravno da njihovi roditelji tj. predstavnici participiraju u upravljanju klubom. Upravni odbor, koliko god se bavio pitanjem seniora, mora voditi računa i o školi, jer klub nije samo prva momčad. Vi to iz navijačke perspektive gledate sigurno samo kroz seniore i njihov "daj-bože" ulazak u treću ligu. A za to su potrebni novci koje klub sam nema već ovisi o ulagačima. Takvi su ljudi došli nedavno u klub, pa su shodno tome i preuzeli upravljačku palicu. Živi bili pa vidjeli što će se dogoditi. Nas roditelje s druge strane zanimaju naša djeca, uvjeti u kojima treniraju, stručnost njihovih trenera, plasmani i zadržavanje Dubrave u najvišim rangovima liga, ali na koncu konca i seniori jer će valjda i neka naša djeca biti među njima. Mi možda nemamo novce, ali imamo itekakav interes (ali ne financijski) i volju radom pomoći djeci tj. klubu. Osim toga velika većina članova kluba su upravo roditelji. Dakle slagali se mi oko ovoga ili ne, roditelji imaju pravo biti dio Uprave kluba. I oni to rade sasvim korektno. Ne zaboravite da je klub prije dvije godine ovisio upravo o tim istim roditeljima jer Uprava praktički nije funkcionirala, nije bilo Skupštine i tek masovnim učlanjenjem roditelja došlo je do potrebnih pozitivnih promjena. Vjerujte da je roditeljima isto tako stalo da se pojave sponzori tj. ulagači kojima će oni potom prepustiti svoja mjesta do broja predviđenog Statutom kluba.
    Što se tiče opreme - da nisu igrači nog. škole i njihovi roditelji naručili i PLATILI komplete, sigurno ne bi bilo niti ponude za BESPLATNU opreme seniora. Sportski direktor Perić s dobavljačem je sam dogovarao uvjete ponude i jedini je s njima do kraja upoznat. Realizaciju nabavku opreme za školu, trenere i djelatnike kluba po tada dogovorenim uvjetima, sam je odradio Poštolka (roditeljske sastanke, mjerenja, naručivanje, sakupljanje novaca, urgiranje plaćanja, svakodnevno preuzimanje robe, dostava, tisak), te je pri tome potrošio gomilu vremena, benzina, impulsa i živaca, i još je bio jedina stranka za sve pojedinačne prigovore zbog kašnjenja opreme i reklamacije zbog krivo naručenih brojeva i sl. Ma ne bi ga više spominjali niti da je sam vlasnik Legee. I sada na kraju stvarno ne vidim koga biste drugoga mogli okriviti za to što seniori još nisu dobili svoju opremu osim njega. Pa kako je on jedini krivac što će nog. škola imati jednoobraznu opremu i dresve klubske boje, nek bude kriv i za sve ostalo.

    avatar

    26.02.2010. (20:30)    -   -   -   -  

  • DDD

    I naravno brišemo sve one zlonamjerne koji šire laži i stvaraju kaos.

    avatar

    27.02.2010. (07:19)    -   -   -   -  

  • razočarani

    Pa zzorabili ste položaj na osnovu nas pošteni roditelja priskrbili ste sebi osobnu korist u trećem besplatnom kompletu.

    avatar

    27.02.2010. (11:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...