Komentari

donajulia.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • makedo

    to ko ovi naši na televizijama...nema muška da ga j.... LOL
    sve nešto mršavo, žgoljavo, ljepuškasto i brate - ženstveno :D
    nema više likova poput Delona bit će ni u Francuskoj...smrtz...ahhhh

    avatar

    18.02.2010. (15:07)    -   -   -   -  

  • skitalica

    hahaha!! Mada mozda nekom izgleda naporno i nepotrebno ono "mrsavi" razumijem sto zelis reci. Mogla bih jos malo dodati o tipicnim, tj najcescim tipovima francuza, ali tio ces ti u iducim postovima. Jeste, mrsavi su, svi, vecinom; ali tko ima visak, nema viska 5 ili 6 kilograma;nego dvadesetak i vise, a vecinom su ti jako mlade cure (mozda ih ti u Parizu ne vidjas, jer tamo je-ili izgledati u trendu, ili krepati.)
    A ruckovi-ja kazem da ne mogu stici toliko pricati i jesti u isto vrijeme, pa za tih dva sata pojedu jako malo od puste price....
    itd;;; :o)

    avatar

    18.02.2010. (15:56)    -   -   -   -  

  • pardon my french

    @ skitalice, slobodno ti :) ja sam se orijentirala na ovo što vidim, a ovdje stvarno ne vidim debelih muškaraca, ni mlađih ni starijih (pogotovo sa trbusima). Zaista me zanima kako je izvan Pariza, pa ne mogu baš svi biti mršavi :D

    avatar

    18.02.2010. (16:28)    -   -   -   -  

  • Marina kuharica

    fale slike :)
    meni su francuzi preslatki ali i - preniski i presitni :)

    avatar

    18.02.2010. (16:53)    -   -   -   -  

  • splićanka

    haha živa istina!!! bila sam za Novu u Parizu i baš smo ja i momak komentirali i čudili se kako doslovno svi muški nose iste crne kapute! inače Pariz nas je oduševio...

    avatar

    18.02.2010. (19:39)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    Bez obzira što nisu kršni (a i ja volim visoke, crne i kršne) imaju šarma i znaju zavoditi. Tamo još uvijek žene tretiraju kao žene .

    avatar

    19.02.2010. (08:50)    -   -   -   -  

  • sigmund

    čitala sam već da francuskinje nisu debele iako jedu sireve, maslac i francuze. znači, ista stvar je i kod muških? valjda se puno sexaju?:)

    avatar

    19.02.2010. (09:59)    -   -   -   -  

  • hm00

    Bila sam u Parizu prošle gidine za Uskrs - ukupno tjedan dana i ono što mi je upalo u oči jeste da su zaista francuzi mršavi . Oni koji su debeli - bilo žene ili muškarci su bili crne rase . Rado čitam tvoj blog obzirom da od svih evropskih gradova što do sada prođoh najradije bih opet tamo.

    avatar

    20.02.2010. (13:02)    -   -   -   -  

  • lost

    predivan blog

    avatar

    21.02.2010. (14:53)    -   -   -   -  

  • romantales

    Moram ti dodati i ovo: prije priličnog broja godina gledala sam jednu anketu u kojoj su Francuskinje ocjenjivale svoje partnere Francuze; na prvom mjestu bila je zamjerka o lošoj osobnoj higijeni ! Nimalo pohvalno za njih, ali još od Luje znamo da im je bio draži prafem nego voda. Sve to je palo u zaborav dok nisam provela jedno duže vrijeme u društvu Francuza. Na moju nesreću, uvijek primjećujem i ono što bi bilo bolje nevidjeti, ali u svoju obranu moram reći da je lik imao neugodnu navadu sjediti raširenih nogu s jednom nogom podignutom (onako da gležanj nasloni preko koljena). Hlače su definitivno bile potrebite pranja, što me je podsjetilo te ankete i dovelo do zaključka da vjerojatno i ono u hlačama nije redovno izloženo vodi.
    Što se pak visine tiče svi muškarci mog hercegovačkog ogranka su baš lijepo visoki, pape je bio najniži među njima.

    avatar

    22.02.2010. (11:01)    -   -   -   -  

  • pardon my french

    @ RT - auh, auh, auhhhhh. Neke je stvari bolje ne znati, auhhhh. :D

    avatar

    22.02.2010. (13:35)    -   -   -   -  

  • dolphinA

    Zaboravila si na šal kojega tako puno nose :).
    A znaš što? I ja najviše volim kršne momke i mislim da su naši najljepši uz Nizozemce :), ali što će mi takav neki kršni 'rvat koji npr. živi u Zg i nivo tretiranja žena i vrijeme koje mu treba da nešto poduzme su beskonačno dugi i dosadni.... Moraš priznati da su Francuzi puno bolji u tome i druženja s njima su vrlo....recimo....ugodna :)....ili sam ja samo imala sreće....a ne prošla kao romantales :).

    avatar

    22.02.2010. (21:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...