Komentari

diogenovabacva.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • primakka

    imam i ja takvih iskustava. mali brocanin ne kuži razlomke. probam s jabukom: kad je prepoloviš, dobiješ dvije polovice. a on meni: co to moguće?
    nekad mi nije jasno kako ta dica dođu do šestog razreda.

    avatar

    15.02.2010. (10:46)    -   -   -   -  

  • grinch

    bomeć nije lako biti učitelj. pored sveg ostalog, treba imat deebele živce. ja eto prva nisam za to. zapravo, sjetila sam se sad jednog teksta vezanog za odgoj djece. ugl. zaključak je da djecu nije dobro previše hvaliti jer to na kraju ispadne kontraproduktivno. pa možda bi onda učitelj trebao jednostavno reći: mali, glup si, nikad ništa od tebe u životu.. odi doma i razmisli si malo o tom. naravno onda bi dete došlo doma i reklo mami da mu je zločesti striček reko da je glup pa bi mama poludila, maknula svoje dete od zločestog stričeka i još dete uvjerila da nije ono glupo nego da je glup striček... mm da, razmišljam samo naglas.. zanemari.
    e a štulića nisam htjela komentirat, reko ne moram baš svakom loncu bit poklopac + kod odraslih tkđ.previše pohvala može bit kontraproduktivno.

    avatar

    15.02.2010. (13:09)    -   -   -   -  

  • praktikum

    jadno dijete :))))))))))))))

    avatar

    15.02.2010. (17:49)    -   -   -   -  

  • Neverin

    ja sam otišao u humanističke vode samo radi matematike :)

    avatar

    16.02.2010. (12:40)    -   -   -   -  

  • catwalk

    evo i ja, na tragu neverina :-)))

    avatar

    16.02.2010. (19:28)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    @primakka - Ovaj je bio prvi srednje, neke obrtničke škole, ima tome već preko 12 godina. Duško je matematičar po struci, ali i povjesničar umjetnosti po hobiju, s ogromnom bibliotekom, pa kad radih maturalnu radnju, od njega posudih literaturu, pa i prisustvovah opisanom događaju. Same rečenice sam doduše izmislio, ali tijek razgovora je bio upravo takav nekakav, uključujući i nezaboravni touche na kraju: x + x = y.
    @grinch - Ako nisi htjela komentirati zato što previše pohvala može biti kontraproduktivno, onda znači - treba samo zbrojiti dva i dva - da si jedino pohvale i imala na umu. :) O, hvala, hvala, volim to kako me ti pohvališ čak i samom tvrdnjom da me odbijaš hvaliti. :) Ali nemaš brige, neće biti kontraproduktivno, nekada sam možda bio umišljen, ali sam se u međuvremenu oslobodio te mane, pa sam sad savršen. :)
    @suzette - Jadno dijete i jadan Duško. No to i je sva bit škole: da uče muče đecu i da đeca muče uče.
    @neverin&catwalk - A, nema isprike! :) Pročitati odgovor na primakkin komentar: vidite kako ni nju ni Duška humanističke vode ne priječe da plivaju i u matematičkima! :)

    avatar

    18.02.2010. (09:37)    -   -   -   -  

  • Neverin

    ekola Pero sad baš pišem post o iracionalizmu i kako su matematika i logčno razmišljanje isto

    avatar

    18.02.2010. (13:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...