Komentari

zajednoprotivplagijata.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • shadow-of-soul

    hvala, dragi moji blogeri, što ste stavili dokaze BESRAMNE KRAĐE MOJIH PJESAMA! Lijepo se vide datumi originala i datumi plagijata!!!

    avatar

    14.02.2010. (10:52)    -   -   -   -  

  • skitalica

    Mrzim ljigavce koji kradu komade duse drugih! Evo sad cu staviti link do ovog bloga, ali za obracanje adminu blog. hr... hm, treba se pripremiti na dugu borbu, jer kako mi se cini, ljude tamo puno boli neka stvar za zarazene fresh liste, za ogromne probleme sa blog editorom itd. Bumo vidli.

    avatar

    14.02.2010. (12:56)    -   -   -   -  

  • opinian

    Odgovor skitalici! Kao pojedinci kad se suočavamo sa problemima jedva da ćemo moći išta više postići! Ali ako im pošaljemo 5o-ak mailova sa istim problemom trebali bi reagirati!
    Bilo kako bilo napisali smo im mail u kojima zahtijevamo brzu intervenciju jer će u protivnom blog.hr zaslužiti lijepu reklamu u medijima, a nas ništa neće spriječiti u borbi! Ne bojimo se prijetiti im jer nam ne mogu ništa! Mogu nam izbrisati blog , a odmah sutradan će se inkarnirati 10 istovjetnih jer mi naše podatke držimo i privatno! Ićemo do kraja i natjerati administratore da pokrenu guzice i da nam omoguće normalnan rad!

    ZATO ZAHTIJEVAMO BEZREZERVNU PODRŠKU I BOMBARDIRANJE NJIHOVOG STOŽERA!!!!

    A to sve za dobrobit blogera i blogosfere! SLOBODNO IM UPUTITE MAIL, SVAKI MAIL JE ZLATA VRIJEDAN A TO JE NAJMANJE ŠTO MOŽEMO OČEKIVATI OD VAS!

    BLOG.HR JE TU RADI NAS A NE MI RADI NJIH!

    srdačno vaši ZAJEDNO PROTIV PLAGIJATA!

    avatar

    14.02.2010. (14:08)    -   -   -   -  

  • Nino

    Ideja je genijalna, podržavam!

    avatar

    14.02.2010. (14:28)    -   -   -   -  

  • Zarina

    :o)) Bravo!

    avatar

    14.02.2010. (19:34)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    u svakom slučaju, treba raskrinkati svakog kradljivca tuđih stihova jer to su bolesne osobe, a mi smo se udružili i nećemo samo tako lako odustati.
    http://zajednoprotivplagijata.blog.hr/

    avatar

    14.02.2010. (20:55)    -   -   -   -  

  • matebalota

    pozdrav u akciji. te osobe, stvarno su bolesne. žao mi je oštećenih, ali i ja se jednog dana mogu naći na u istoj situaciji, zato, zajedno protiv plagijata i plagijatora, LJIGAVACA!!!!

    avatar

    14.02.2010. (20:58)    -   -   -   -  

  • Z.OKI

    Samo naprijed:-)))

    avatar

    14.02.2010. (22:08)    -   -   -   -  

  • sandra.vulin

    slažem se...svatko neka piše SVOJE textove, ako nema svoje neka ništa ni ne piše(jer nema šta pisati)...ja personalno ničije textove nisam plagirala niti namjeravam imam svojih dovoljno(i previše) :-)))) a ako netko plagira moje(što se dosad nije dogodilo) već će biti obaviješten, posebno a onda javno...eto toliko od moje malenkosti...shalom svima....

    avatar

    11.08.2011. (21:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...