Komentari

damok.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • catwoman

    Pročitala sam prva dva poglavlja i svidjelo mi se ( osobito ono o Bogu korespondira s mojim unutarnjim osjećajem ... a tvrdnja da onaj lik što je zapovijedio nekom da zakolje svog sina nije Bog malo je prepotentno i kontradiktorno, jer - niti možemo s takvom sigurnošću ići u detalje, a ako je sve Bog i onda je definitivno i taj lik ), samo bih se distancirala od tvrdnji oko duha /duše biljaka, životinja, minerala ... mislim da smo tu još uvijek preantropocentrični i previše generaliziramo i ladičarimo.

    Zgodno je to osmišljeno, ali ipak bi trebalo govoriti o tome s rezervom, svjesni svoje ograničenosti. Šteta što to nije eksplicite ukalkulirano u tekst, tako bi bio daleko prikladniji ... ovako ispada da se klin klinom izbija ( jedno vjerovanje drugim ), što baš nije neki argumentiran i zreo, pozitivan i nenasilan, konstruktivan način.

    Dođem opet koji dan, ako se koncentriram. Jako zanimljiv i koristan odabir informacija, u svakom slučaju. :)

    p.s.

    Što se tiče EU - hobotnice ... zbog umora sam na godišnjem od rada na blogovima, pa - kada / ako se vratim na radno mjesto ubacit ću je u neku tematsku priču .... Hvala. :)

    avatar

    24.02.2010. (19:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...