Komentari

davorkovidovic.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • voljena

    Božemiprosti, pa kakvi su ovo komentari? Molim da ne zloupotrebljavate blog za neukusna oglašavanja. A vrlo lako je moguće da su i nezakonita. Škandal.

    avatar

    01.02.2010. (15:51)    -   -   -   -  

  • jozo

    Ma, izabrali ste si nekoga tko, ne da neće spajati, već će sve u šesnaest razdvajati.

    avatar

    02.02.2010. (14:27)    -   -   -   -  

  • slaven178

    Ej...Davorko moj,. u zadnje vrijeme sam intenzivno razmišljao o smislu života i u tim razmišljanjima sam pošao od divne ideje suživota među ljudima opisane u knjitzi koliba (young) ako si slučajno naišao na to. i onda digres. za digres. postanem ti ja u mislima jako topao prema svim narodima i narodnistima koje su nam geografski i kulturološki bliske, zavoljeh ratara i pastira ..i nešto mi u frulici mozga zasvira i odlučio sam ti reći ovo javno:

    DAVORKO,

    SORRY ŠTO SAM BIO BEZOBRAZAN PREMA TEBI KADA SAM BIO DESNIČAR. BIO SAM U KRIVU! BIO SAM TROVAN FAKTIMA DA JE ŠUVAR BAD GUY I DA SAM U ŠUVARICI LOŠE OBRAZOVAN. FAKAT NIJE TAKO!

    eto, total sam promijenio mišljenje, od danas mi svjetli svjetlost Tita i Partije kroz literaturu koju ću pomno proučiti.

    avatar

    03.02.2010. (09:46)    -   -   -   -  

  • blackwhiteworld

    dragi gospodine, o kojim moralnim standardima i demokratskoj razini uopće možemo pričati u jadnoj našoj porobljenoj i prodanoj zemljici...?
    činjenica je da političari , svi - bez razlike, ne vode politiku da bi radili za javno dobro već isključivo i samo za svoj vlastiti interes ;
    vašoj mladoj kolegici želim da shvati da politika nije samo mlaćenje prazne slame u isključivoj želji da se ostane na vlasti i da samo sebi priskrbi privilegije i materijalna dobra ; dajte napravite konačno nešto i za ovu sirotinju koju ste ogolili do kosti!!!

    avatar

    03.02.2010. (12:56)    -   -   -   -  

  • mirna

    Dragi davorko ,pobjedila je Kristina ,ali dali si ti svjestan da je izabrana osoba ili osobe koje su izgubile tvoje izbore ,i koje ne da nece ujedininiti sdp- grada Sisaka nego ce napraviti jos veci jaz među ljudima , i da se nasa stranka nesastoji samo od foruma mladih ,nego da ima i ozbiljnih ljudi u njoj koji netulumare u prostorijama stranke i nepiju na racun stranke

    avatar

    06.02.2010. (22:40)    -   -   -   -  

  • express

    Saborski zastupniče, u Saboru glumataš revolucionara, a Sisak ti pun smeća i smrada. Ni kao njegov gradonačelnik nisi se tu puno angažirao. Dozvolio si da u Sisku "gradu hrvatskih pobjeda" postoje nedodirljivi poput Đure Brodarca, državnog odvjetnika Stipe Vrdoljaka i drugih, koji su prema nekim pokazateljima ogrezli u kriminalu, a dobro su umreženi u pravosuđe i druge državne strukture (županisu ne spominjite!). Mediji koji su ranije počeli kopati nešto po tom smeću, zašutjeli kao zaliveni, kao i njihov saborski zastupnik Davorko. Prema svemu sudeći ustoličili ste praksu - tko se usudi upirati prstom u kriminal i zločine u Sisku, proći će kao Vesna Balenović i njoj slični. Žalosno, ali istinito...

    avatar

    13.03.2010. (15:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...