Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Para(ne)normalan!

    Demos Kratos znači narod vlada, a ne kapital vlada stoga svaka čast prosvjednicima!
    To je bila pobjeda naroda, bitka je dobivena, za rat ćemo vidjeti!
    Treba stati na kraj bahatim balkanskim guzonjama i njihovim poltronima!
    Pozdrav!

    avatar

    23.01.2010. (23:40)    -   -   -   -  

  • Elle Woods Gone Brunnette

    mene oduševilo kad san vidila akciju na tv... :)

    avatar

    24.01.2010. (01:29)    -   -   -   -  

  • Narod

    Kakav "narod"? Nitko vama ni blizu nije prišao bilo je nekoliko aktvista i točka. Niti jedan prolaznik nije se na vas osvrnuo a izgradnu tako i tako ne možete spriječiti.

    avatar

    24.01.2010. (01:51)    -   -   -   -  

  • jesmoinismo

    i ja mislim da to nije bi narod, već svjesni pojedinci.
    bravo pojedincima, imaju moju podršku.

    avatar

    24.01.2010. (08:36)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić

    Nevolja je za razvojnika Horvatinčića da nije uspio otkupiti zgradu stomatološkog fakulteta u Gundulićevoj, koji je također bio naumio srušiti i tako realizirati "Cvjetni prolaz", što je bilo jedno od opravdanjna za projekt, da bi se dobila nova "pješačka zona" kroz postojeći blok (međutim, privatna, s vratima koje sa ne navečer zatvaraju).

    Nešto kratko o povijesti Cvjetnoga trga pogledajte u članku na wikipediji (ja sam autor, znači znate da je pouzdan!), s poveznicom na dulji tekst u časopisu "Vijenac".

    avatar

    24.01.2010. (11:41)    -   -   -   -  

  • roditelj

    Mani se startni projekt sviđa. Jedini problem je što je Horvatinčić totalno nepouzdan i svaki projekt je imao isti scenario:

    - pokažeš idealan i predivan projekt
    - dobiješ dozvole
    - sagradiš nešto totalno deseto
    - tvrdiš da je to orginal

    Nigdje ne mogu naći fotke sa prvim projektom Hoto vila. Čovjeće bio sam na prezentaciji i počeo sam skupljat lovu za život u bajci. A ispalo je život u blatnoj livadi na selu u kučicama koje su jedna na drugoj. Mislim da mu se to ne smije dozvoliti u centru grada.

    avatar

    24.01.2010. (12:33)    -   -   -   -  

  • Narod

    Oštriću, pa ti si sam to pisao na wikipediji, što znači da je to skroz nepouzdano, trkeljaš po wikipediji jer nemaš šta dalje raditi nitko te ozbiljno ne shvaća. Kao šta si loš moderator na wikipediji, još si gora vertikala Filozofskom fakultetu.

    avatar

    24.01.2010. (16:27)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić

    @Narod: e moj narode neupućeni, mislim da sam ti jednom već rekao da si me očito zamijenio s nekim! :) Na Filozofskom nisam nikakva "vertikala" pa čak ni horizontala, a nisam niti sam bio ni moderator na wikipediji.

    avatar

    25.01.2010. (00:07)    -   -   -   -  

  • Bory

    Kupiti "državno" za 1 kn što je neka bagra stekla u bivšem kapitalizmu za 1 forint, rušiti povijest i zidati staklene piramide po trgovima i tumačiti bedakima da se to uklapa - može, što ne?

    avatar

    25.01.2010. (06:03)    -   -   -   -  

  • većina

    Sve je potpuno jasno i jednostavno. Bitno je to, da je centar Zagreba već odavno izgrađen, i dobar je takav kakav jest (samo ga treba održavati a ne puštati da postane leglo štakora), a ogromnoj većini građana ne pada na pamet da bi se nešto trebalo "uljepšavati", niti se grad, a pogotovo centar grada, treba "razvijati" - kako je jednom rekao Bandić, a onima, koji su prigovarali zbog rasipanja novca utjeranog od građana, rekao je da je "to cijena života u metropoli", pa ako je nekome preskupo, neka seli iz Zagreba!!! Iz Zagreba trebaju odseliti Bandić, Horvatinčić, i još neki.

    avatar

    25.01.2010. (09:58)    -   -   -   -  

  • Umro pa se rodio

    Gledam sa strane i uopće mi nije jasno u čemu je problem. Treba stvoriti još novaca. Bivši stanari dobit će više nego što vrijedi. Novi stanari će platiti još više, a Horvatinčić će isto uzeti dio. U čemu je problem, svi će zaraditi.

    avatar

    27.01.2010. (19:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...