Komentari

karmelo.blog.hr

Dodaj komentar (53)

Marketing


  • nataša

    mala je pala ;-)))))

    avatar

    22.01.2010. (20:13)    -   -   -   -  

  • slobodni stih

    majstorski!!! :-)))

    avatar

    22.01.2010. (21:45)    -   -   -   -  

  • Sarah Bernardht

    Sjajno, da...napravio si uzmak u pravom trenu;)))

    avatar

    23.01.2010. (00:01)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Nakon podužeg vremena digoh se iz kreveta i u rijetkim šetnjama blogosferom obiđoh i tebe da ti bar osmjeh ostavim :-)))

    avatar

    23.01.2010. (09:15)    -   -   -   -  

  • zločesta curica

    Eto vidiš kako Onaj Gore čuje moje riječi:-))))Bilo je samo pitanje vremena kad ćeš se ponovno zaigrati...

    avatar

    23.01.2010. (10:38)    -   -   -   -  

  • lasica

    šarmer nadasve!!!

    avatar

    23.01.2010. (13:33)    -   -   -   -  

  • ledeni

    hahahhahahahahahahhahahaa. . bravo dečkooooooooooooooooo... konačno buš nekej pofukal... lai samo jedno ne zaboravi ta žena je NEČIJA ZARUČNICA... udala bu se za nekog.. neko je voli.. neko bi život dal za nju.. a tebi bu samo jedna od jebačica jedna više ili manje.. tebi je ionak svejedno.. samo broj.. kockica..u nizu... i ne zaboravi najvažnije.. napravila bude svom zaručniko isto ono kaj je tvoja tebi napravila prije puno godina.. ŽIVI ALI I PUSTI DRUGE DA ŽIVE .... nije lijepo na taj način određivati nečiju sudbinu... ali bez obzira na ovo kaj ti ja pišem.. ti buš nju ionak kresnul u to nema dvojbe... i onda ćeš ubjeđivati svekoliko pučanstvo kak je bila još jedna izuzetna.. posebna... anđeo.. uzbudljivi i žene su samo ljudi.. imaju svoje potrebe.. želje. .snove..

    avatar

    25.01.2010. (08:24)    -   -   -   -  

  • ledeni

    ŠARMER?? za žene uopće netreba biti šarmer... samo se treba naći u pravo vrijeme na pravom mjestu.. u tome je cijela poanta ... žene su jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako jaaaakooooo jaaaakooooooooooooooooo željne sexa.. u zadnje virjeme sam upoznao nekoliko njih koje svaku noć masturbiraju doma u krevetu dok im dragi spava u drugoj sobi....

    avatar

    25.01.2010. (08:27)    -   -   -   -  

  • ledeni

    a kolko mala gospodičnica ima ljeta???

    avatar

    25.01.2010. (08:35)    -   -   -   -  

  • .malenimoj

    Uzbudljivi jel se ti to drastično mijenjaš, kao da to nisi ti. Najprije oni tekstovi o lovi, tebi i tvom egu, sada priča o lovu gdje lovac ispušta plijen iz usta, nelogično i nespojivo s tobom.

    Dodatak, vječito se hvališ tim viškom novaca u blagajni. Može osobno pitanje, zar je stvarno uvijek potrebno nekog zavesti, zatreptati okicama ili odvesti u unajmljeni stan da bi se dobio taj državni ili gradski novac. Mislim ova ga je škola dobila preko reda, jel tako? Samo zbog mlade zgodne učiteljice. Nije fer, zaista nije? Što je s onim korisnicima koji ti pokažu zube, koji ne padnu na tvoje košare svježeg voća i bukete cvijeća, njima zagorčaš život, ha?

    avatar

    25.01.2010. (10:28)    -   -   -   -  

  • .malenimoj

    Zaboravih nešto dodati, imam jednu vrckavu, zgodnu učiteljicu tvojih godina koja ima fantastičan gotov projekt upravo se tiče tvog faha. S obzirom da naši nisu tako sexi kao ti možda bi nam mogao pomoći, eto pošalji nam mail..hehehhe Na obostranu korist, naravno!?!
    PS... ako se pitaš što mi je, nemoj, očito ponedjeljak:::)))

    avatar

    25.01.2010. (10:37)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Aaaaa, Princezo, nije sve crno-bijelo, nikada nije! Tako niti lovac nije ispustio plijen iz usta, nikako, samo nije odmah progutao, dopušta si malo luksuza da lagano žvače, promatra, uživa u svojoj zamci, polagano skraćuje uzicu....tako nekako! Što bi doduše moglo biti posljedica mijenjanja, godina, da!!!
    Ne sjećam se gdje sam rekao da postoji višak u blagajni, ikada? Pa sva muka moga posla i jest zadovoljiti potrebe u neimaštini, bar da sve nekako funkcionira, čekajući bolja vremena. Pri tome, a uvijek je tako, doista pomaže ljubaznost, ako baš hoćeš i treptanje okicama, zašto bi se lagali? Ali, velim opet, nije sve crno-bijelo, ja sam i otišao tamo da se dogovorimo što ćemo, ne znajući da Ivana uopće postoji, dakle došli su na red ionako. Samo što su uspjeli dobiti skoro sve što su tražili, a vjerujem da niti sami nisu baš toliko planirali, ono uvijek traže dvostruko, pa koliko upali....A i to sam im obećao prije košara cvijeća i prije nego li sam znao hoće li upaliti. Hajde dobro, možda ne bih baš isto odobrio da se nisam malko i pravio važan, he,he,he...Oko pak pokazivanja zuba, hja...nismo djeca, svi znamo da to nije najoptimalniji put ako nešto tražiš, je li?!? Što ne znači da ikome namjerno zagorčavam život, ikada! Samo neki uvijek ispadnu simpatičniji, a umiljato janje....znaš već, ha?!? Što se tiče vrckave učiteljice, bojim se da su mi ovlasti prilično lokalne, pa projekti neće moći proći, ali sva druga suradnja......hja, tko zna!
    Ledeni, pretjeruješ, kao da hoćeš reći da sam koga začarao, pa ne zna što radi, zašto i kome. Kao što je i moja zaručnica znala....ili bar trebala znati! Također, tko zna, možda za koji tjedan ili mjesec ja budem spreman sve dati za nju, možda je baš ona ona prava, tko zna! Svakim danom mi se čini sve posebnijom, doista....pa ćemo vidjeti! Također opet pretjeruješ sa značenjem sexa. Kako bih bez da probam mogao znati je li ona prava, na koncu i obratno, ha? A godine su najveći problem doista, čini mi se, tek će napuniti 26 i malo me brine pogled u budućnost....
    Durice, nije bilo baš bilo umjetno i jako je lijepo izgledalo, ali je okus ispao nikakav!
    Nato, još nije, ali imam jako dobar osjećaj, baš jako....
    Zločesta, uvijek sam si utvarao posebne odnose s Njim, još uz tvoju pripomoć, očito nije mogao odoljeti, ha,ha,ha...
    Vidrice, pa i vrijeme je da budem na vrhuncu strateške mudrosti, ha?!

    avatar

    25.01.2010. (12:40)    -   -   -   -  

  • slatka kao grijeh

    ideeeeeeeš đuuuurđaaaaaaa.....jiiiihaaaaaaaa

    avatar

    25.01.2010. (13:13)    -   -   -   -  

  • ledeni

    hahhahahahha još jedna u nizu posebnih najposebnijih... najanđelastijih... pazi samo da se stari jarac ne zaljubi.. možda ona tebe samo hoće iskoristiti za svoje... hmmm .. projekte... pa kad izumuze ono kaj želi.. . nogica v rit... ne trepće ona okicama bez veze... i nisi valjda u takvoj banani da sad svaku slijedeću smatraš i konačnom??

    avatar

    25.01.2010. (13:39)    -   -   -   -  

  • ledeni

    značenje sexa??? to je jedina značajna stvar u životu. . sve ostalo je gluma..... u sexu nema glume.. ili je dobro ili nije. .kad nije i kad te ne zadovoljava ideš tamo gdje je.. a veze brakovi i ostale pizdarije su najobičnija farsa za javnost.. i ženama je sex jako bitan i važan.. samo kaj bi one da je upakiran u celofan ljubavi...

    avatar

    25.01.2010. (13:44)    -   -   -   -  

  • .malenimoj

    Uzbudljivi ali ti uvijek do sada, koliko si se izjasnio na ovom blogu gutaš odmah, bez razmišljanja, bez uživanja u okusu plijena prije nego ga progutaš, jel tako? Što je to posebno kod nje da si promijenio taktiku, plan?
    Sva muka tvog posla, joj, joj samo ne moj reći da imaš puno posla, nemoj molim te.... Analizirajući tebe, tvoje nastupe polako se prebacujem u taj film i slažem kockice. Nažalost naš "gospodar kese" ne pada na treptanje i glumatanje, štoviše on "mrzi" žene. Znaš onaj vaš muški ego, kaj sad ona još hoće? Naša država je leglo privatnih i inih veza i vezica i rijetki uspijevaju svojom upornošću i voljom, rijetki jer mnogo njih odustaje na pola puta, umorni od svega, shvaćajući da je nemoguće promijeniti svijet, barem jedan njegov djelić.
    A treptanje okicama pa večeras bi trebao biti dan D))) po nekim pitanjima, šarmantan muškarac zakazao nam je kavu. Hehehehe ... vidiš možda bi mogla izvaditi crvenu haljinicu staviti štiklice i na sastanak doći takva. Vjerujem da bi kao i tvoja učiteljica dobila i puno više nego što tražimo.
    Ali kako da napravim ono što nisam ja, ja to jednostavno ne mogu pod bilo koju cijenu, osim toga umrla bi od srama. Pametnice moja, reci ti meni gdje se takvo nastupanje uči, da krenem čim prije.

    avatar

    25.01.2010. (14:57)    -   -   -   -  

  • lasica

    a, moj ledeni ti si stvarno opaljen suvon krpom s dna mora!!!

    avatar

    25.01.2010. (16:19)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Princezo moja, malo se praviš luda, ha? Ne moraš ti ništa više učiti, skoro sam siguran, tek naći pravi motiv, ha? Pa si uvijek u potencijalnoj poziciji da dobiješ mnogo, da, često i više nego tražiš! Muškarac koji mrzi žene, k' vragu, zbilja svašta ima na ovom Svijetu....žao mi je!!! Država nam nije osobito pravedna i sjajna, da, jedino što ti misliš, čini mi se, da smo po tome izuzetak, a ja baš ne.
    A Mala plava, hja, ima nešto vedro, baš privlačno u njoj, podjednako kada sluša širom otvorenih očiju, ili kada se sva zajapuri dokazivajući nešto...ili kada zatrepće i spusti pogled, kada je jedan trenutak suvremena, jaka, moderna žena, a već drugi se taj stav počne naglo topiti, kada joj čitam trenutak panike u očima, kada joj je trebalo bar tri sekunde između nesvjesnog trzaja i odluke da čvrsto zaplete prste u moje, nakon što sam je prvi puta uhvatio za ruku u šetnji....Znam, znam, pričam kao klinac....da pukneš do smijeha, ali tako se s vremena na vrijeme osjećam u njenom društvu, drugačije, oduševljeno valjda! Dakle djetinjasto....
    Daj Ledeni, zašto bih pazio da se ne zaljubim? I što bi uopće ona mogla željeti od mene a da joj ja to ne želim dati? Poput dvije ugostiteljske pećnice, misliš....ma daj !? Osim toga, ja smatram neophodnim da svaku slijedeću pokušam doživjeti kao možda posljednju, da se doista pokušam tome nadati.....I celofanu, ako hoćeš!

    avatar

    25.01.2010. (17:46)    -   -   -   -  

  • zločesta curica

    Očito je kod vas proljeće ranije počelo:-)))
    Nije to tako strašna razlika u godinama, bar ne sada.I zašto se ne bi zaljubio kao klinac i polako upoznavao mladu damu? Uz mlade ljude i sami se osjećamo (još) mlađima:-))) zato uživaj i po mogućnosti neka ti se upakira u celofan:-)))

    avatar

    25.01.2010. (18:35)    -   -   -   -  

  • mudenburger

    Uzbudljivi je bio na nivou svoje reputacije,džentlmen kao i uvijek.
    Jedva čekam nastavak priče. :-))

    avatar

    25.01.2010. (20:32)    -   -   -   -  

  • ledeni

    hhaaalooooooooooooooo.. dama je ZARUČENAAAAAAAAAAAAAAA..... uzbudljivi nisi čul nikad za onu narodnu... nema sreće preko tuđe nesreće.. ili tak nekak.. i znaš kaj ?? polako padaš u mojim očima.. postal si ko neka baba. .sladunjav..patetičan.. doživljaval sam te ko pravog muškog fakera .... alfa mužjaka.. ako ovako nastaviš... hhmmmmm ... na neki način si mi bil uzor.. uzeti i iskorisiti.. poigrati se.. malo uživati i idemo dalje.. i to je to.. bez emocija bez boli.. bez rastanaka.. bez suza.. tuge... sjete... neznam kaj da velim.. izgleda da te lupila kriza srednjih godina.. nadamo se samo da će te brzo proći.. i ostavi ovu damu na miru.. nisi je vrijedan.. ili te baš zato upravo kopka.. misliš uz nju postati bolja osoba??

    avatar

    26.01.2010. (08:06)    -   -   -   -  

  • ledeni

    ogromna razlika u godinama je.. kao kod keruma i fani.. smiješno i degutantno.. ali jebi ga kad se stari jarci zaljube u malu curicu.. da ne velim u mladu i malu pičkicu... pobenave.. ima u vž jedan slučaj .. deda od šezdeset i nešto ostavil ženu i otišel živjeti kod cure od 19... a i njena mama koja ima 40 je curica za njega...

    avatar

    26.01.2010. (08:11)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Hvala, Zločesta!
    Opet pretjeruješ Ledeni ! Zaručena....ne'š ti jake stvari! A osim toga, zapravo mu činim uslugu, ako ona već sada treba drugog, neće mu biti neka nesreća što ostaje bez nje. Dapače, velim, mada on to sada tako ne gleda, činim mu zapravo veliku uslugu! Drugo, kako se to mjeri tko je koga zaslužio? Uvjeren sam da se radi o futuru, kod iole objektivne procjene oko toga, nikako o perfektu....Jedino se za godine moram složiti, to jest...ili bolje rečeno, mogao bi postati problem, znam! Opet, nikada ne možeš imati baš sve uklopljeno, zar ne???!

    avatar

    26.01.2010. (13:43)    -   -   -   -  

  • ledeni

    ahhaaaaaaaaaaa.. naravno da nemožeš sve poklopiti... ali meni se čini da praviš ražanj dok je zec još u šumi... možda ti nebu pasala u sexu... možda recimo ne uživa imati ga u ustima.. pušiti ga sa suvozačkog sjedišta... i ostale tričarije koje ti obožavaš.. možda se jebe samo uz ugašeno svijetlo? hahahhaa. .. jer po opisu liči mi na nekakvu seljančicu... i opet ga seruckaš?? ti si imal anđela i opet ti je trebal neko drugi?? znači da ti ni ona nije bila sasvim po volji?? a kolko sam skužio cura živi u drugom mjestu /trenutno/.. a zaručnik u drugom... tak daaaaaaaaaa... je ona slaba jadna i nezaštićena a željnaaaaa.... i ti joj jednostavno dođeš kao mrvicu bolji izbor od napaljenih školaraca....

    avatar

    27.01.2010. (08:25)    -   -   -   -  

  • ledeni

    i znaš kaj ?? daj napiši kaj se događa u međuvremenu... tak da ne moramo čekati na novu priču... jer u zadnje vrijeme su zbilja rijetke..

    avatar

    27.01.2010. (08:29)    -   -   -   -  

učitavam...