Komentari

mosor2.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • MODESTI BLEJZ

    moj mosore hvala ti što si linkao na tekst jer kroz dežulovićeva usta nebo progovara, ovo pomilovanje, a ne samo ono, je nevjerojatna ljaga koju evo ovih dana ni poplavljena Neretva ne može oprati, ono je sramota, sramota, gadljiva sramota!

    avatar

    20.01.2010. (11:56)    -   -   -   -  

  • alexxl

    Sam da kažem da sam pročitao post.
    Ne mogu dalje, neznam kaj mi je, ali, loše mi je.
    Pozdrav.

    avatar

    20.01.2010. (12:58)    -   -   -   -  

  • geomir

    Treba imati želudac samo da se ovo pročita :-((

    U mojoj državi na oprost bi mogli računati samo oni koji su nenamjernom nepažnjom prouzročili zlo.
    Ali bi za "ravnotežu" u mojoj državi postojala i - ž u n t a!
    Ovakvi bi, najmanje za iznos PDV-a, dobili žuntu!

    avatar

    21.01.2010. (18:02)    -   -   -   -  

  • Ajme

    Lijepa moja domovino sva su ti polja krvava, bijele se samo kosti u jamama, hvala bogu da ima i onih kojima oči nisu vezane ni istina ućutkana.

    avatar

    22.01.2010. (12:46)    -   -   -   -  

  • mosor2

    Hvala svima. Veseli me što se za sada nije nakačio nijedan idiot koji bi vagao i uspostavljao ravnotežu sa zlodjelima druge strane, nadam se da je vrijeme dominacije takvih napokon za nama.
    @alexxl i @annabelle, treba se prisjetiti pritisaka na obične ljude, ljude iz našeg susjedstva dok još nisu izbili pravi sukobi, od dizanja pozdrava u ulazu, preko policijskog maltretiranja ljudi pogrešnih imena na ulicama, do prijetnji, provala u stanove, otmica i ubojstava. Od slavljenja herojskih ratnih epopeja, zaboravili smo ovu komponentu rata - a da nje nije bilo, da smo se suprotstavili maltretiranju naših susjeda, ni taj rat ne bi bio tako grozan. U mom ulazu živjela su dva vojna umirovljenika, jedan iz Užica, a drugi iz Valjeva. Kako je krajem osamdesetih krenula Politikina propaganda ugroženosti Srba u Hrvatskoj, njih su dvojica 1990. argumentirano u pismu Slobodnoj Dalmaciji napisali kako se ne osjećaju ugroženima u Splitu i Hrvatskoj i kako najnormalnije žive sa svojim susjedima. U roku od par dana, eksplodirale su im dvije naprave - jednome pred vratima stana, drugome ispod auta - postavili su ih indoktrinirani susjedi Hrvati (zna se i koji) kao poruku i upozorenje da je suživot nemoguć. Srećom, idioti su ipak u manjini, pa moji susjedi i njihove obitelji - takvi kao oni su istinski heroji ovog rata - još žive u mom ulazu.

    avatar

    23.01.2010. (13:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...