Komentari

candyshop333.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • jon

    Dakle sad se Balašević sluša. To je puno bolji izbor od onog drugorazrednog novovalnog banda, koji je s godinama postajao samo gori i gori. :))

    avatar

    20.01.2010. (08:48)    -   -   -   -  

  • candy

    a čuj, valjda to dolazi s godinama :))) šta su se tebi prljavci toliko zamjerili... još ću posumljat da ti je neka marina slomila srce pa ih od tada sustavno mrziš ;)

    avatar

    22.01.2010. (23:50)    -   -   -   -  

  • jon

    Nije Marina u pitanju, po logici razočaranja u ljubavi bi trebao mrziti pjesmu "Riječke pičke" od LETa3, ali pjesma mi je genijalna, a i ljubitelj sam stvaralaštva LETa3. Zapravo i nema logike da radi neke ljubavi(ili bliske osobe u koju se razočaram ) u kojoj sam se razočarao zamrzim neku grupu ili pjesmu koju sam inače volio slušati. Time nebi zajebao tu ženu nego sebe, nego bi ona mene zajebala jer bi mi uzela grupu ili pjesmu koju sam volio.
    Radi ljubavi sam sa druge strane nazočio nekim koncertima npr. Magazin, Ivana Banfić, a 2003 me je crijevna viroza spriječila da radi tada buduće, sada bivše supruge nazočim koncertu Miroslava Škore. Inače bi me bilo moguće nagovoriti na posjet tim koncertima laganim prislanjanjem pištolja u čelo i repetiranjem tog istog pištolja(ne čela).
    Što se Prljavaca tiče to što koristim svaku moguću priliku da ih popljujem ne znači da ih mrzim. Za pljuvanje po njima su zaslužni prije svega sami. Nekad davno u doba kad su im albumi "Zaustavite Zemlju" i "Devedesete" bili novi, rado sam pjevao pjesme s istih albuma sa vršnjacima iz razreda i škole dok smo išli na ekskurzije, nekih desetak godina ranije sam rado pjevao "krv i suze mogu teći..." iako to nisam baš najbolje znao izgovoriti. Vrlo je žalosno kad band koji mi je bio drag u djetinjstvu počne pjevati pjesme tipa "Brane srušit ću sve" ili "Volio sam te kao Hitler Evu Braun, kao Tito Jovanku"...
    Međutim nemreš ljudima zamjeriti gubitak inspiracije, za to ih ne mogu kriviti, ali za nešto drugo ih mogu kriviti.
    Krivim ih za njihov prelazak na DARK SIDE. Prljavci su band koji se cijelu karijeru furaju na spiku da su oni band iz Dubrave, ponikli od "običnih malih" ljudi i da su uvjek na njihovoj strani. Čak su počeli početi pisati i neke socijalne pjesme. Sa druge strane albumi su im uvjek izlazili nekih par mjeseci prije izbora, a u kampanjama su vidi čuda svirali za najveće pedere koji su najveći krivci za sve loše što se događalo u državi i gradu proteklih 20 godina.

    avatar

    25.01.2010. (13:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...