Komentari

rossanna.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Šima

    ljubomorna sam! :-))

    avatar

    12.01.2010. (18:29)    -   -   -   -  

  • Semiramida

    Kao prvo, mjesta za izgubit se u knjigama, preporučam Algoritam i Profil Megastore. Oba su jako blizu trga bana Jelačića. Algoritam je kod hotela Dubrovnik (koga god pitate, svi će vas uputiti), tamo ima dosta stručne literature na engleskom jeziku, a Profil je kraj slastičarnice Millenium, blizu Cvjetnog trga, (i to koga pitate svi će vas uputiti), tamo ima više knjige na hrvatskom, ali ima i dosta strane literature. :))

    Savjetujem vam da se kroz centar grada prošećete, sve je jako blizu i praktički je nemoguće se izgubiti, ali također, vožnja tramvajem vam je besplatna u svim smjerovima, nekoliko stanica od trga bana Jelačića, detalji o tome su ovdje. Također obavezno se prošećite Gornjim gradom, a kada siđete dolje u Tkalčićevu ulicu, praktički preko puta Krvavog mosta nalazi se mala simpatična uličica Skalinska, tamo vam toplo preporučam restoran Nokturno. Odlična i jeftina hrana.

    I da, ako vas zanima, trenutno je u Muzeju za Umjetnost i obrt jako zanimljiva izložba. I možete do novog Muzeja suvremene umjetnosti, tek je otvoren, a preko puta njega je Avenue Mall, šoping centar, pa kad ste već tamo - ugodno s korisnim :)

    avatar

    12.01.2010. (19:24)    -   -   -   -  

  • rossanna

    Šima, ajooj, hajde s nama?
    Semiramida 15, Beskrajno, HVALA! Sad se tek radujem putu :) Eto, da sam znala za tvoj blog ranije i da sam znala da Novu docekujes u mom gradu, mogla sam uzvratiti uslugu...za ubuduce da znas :) pozdrav!

    avatar

    12.01.2010. (20:18)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    Semi je odradila kulturni dio a ja ću gastronomski ;)
    U Tkalčićevoj ti se nalazi jedan mali slatki restoran Mangiare pizza - prefine bijele pizze i netipična tjestenina, baš kao prava talijanska. Kad ideš od Trga ti je s lijeve strane, jedno 300-400 m (ovo nemoj uzeti kao realnu udaljenost jer jako loše prosuđujem udaljenosti u metrima :D), odmah do njih je neki kebab čini mi se.
    Ako volite slatko, u Kaptol centru (malo više u Tkalčićevoj) se nalazi glasovita slastičarna Torte i to koju svakako preporučam
    Ako ste za sladoled, a već ste u Profilu, odmah do njega je spomenuta slastičarna Milenium :)
    Što još ne bih propustila u Zg-u?
    Vožnju uspinjačom na Gornji grad (od Trga Ilicom nekih par sto metara s desne strane je Tomićeva ulica i tu je uspinjača), Kulu Lotršćak (točno kad se popneš uspinjačom gore) i nikako ne bih propustila muzej suvremene umjetnosti...

    A kad dolazite? :)

    avatar

    12.01.2010. (20:41)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    E da, moje mjesto u centru za kavu i kolač: Petrićeva ulica (s trga Ilicom, druga lijevo) - kafić Flores (jako jako fini kolači, posebno pita od limete)

    avatar

    12.01.2010. (20:42)    -   -   -   -  

  • rossanna

    cranberrie, mljac, divnooo, hvala, puno :)) dolazimo u nedjelju popodne...ako budes imala vremena da se vidimo, javi, bilo bi mi drago. Pusa!

    avatar

    12.01.2010. (21:08)    -   -   -   -  

  • junac

    a pa naravno da sam zainteresiran za kavu s mojim blog vršnjakinjama!
    kažu da se od predstava ne smiju Kauboji propustiti, ja se spremam, jedino što nema karata mjesec dana unaprijed... tako da to vjerojatno otpada...
    dosta su vam već ostali preporučili... treba ispravit Cranberrie - mislila je na Preradovićevu (Cvjetni trg)... što se slastičarnica tiče, možda i ima boljih, ali Vincek se jednostavno mora posjetiti, to je prva slastičarnica gdje su počeli velike kuglice davati i zaslužni su što su velike postale standard.

    avatar

    13.01.2010. (09:11)    -   -   -   -  

  • Muflon

    Mi se ne znamo, ali čitam ovaj blog redovito, pa kako sam do nedavno bio zagrebački student, mogu dati par preporuka...

    Za jelo+piće možete otići u Medvedgradsku pivnicu. Imate dvije u centru, jednu manju u Tkalči i jednu veću u Ilici .Obično jedem zagrebački odrezak i zapečeni grah tamo :)

    Šta se kafića tiče, preporučio bih vam 2. Prvi se zove "22 000 milja pod morem", uređen je kao podmornica i ima jeftino pivo. U Frankopanskoj je ulici. Drugi je HopDevil, belgijska pivnica sa preko 100 vrsta piva. Nalazi se u Branimir Centru. Nije jeftin ali je kvalitetan.

    To bi bilo to od mene ;)

    avatar

    13.01.2010. (10:31)    -   -   -   -  

  • rossanna

    Junac, super, poslacu ti mail ;)
    Muflon, preporuke su za 10, hvala puno, ovaj odrezak zvuci i vise nego odlicno, javim kako je bilo ;)

    avatar

    13.01.2010. (11:20)    -   -   -   -  

  • raymond

    vincek u ilicii ima puuuno bolji sladoled od mileniuma i mora se posjetiti :D od kafića - podmornica je zgodna, al realno, to je rupa :D godinu dana sam tamo redovito pila kavu jer mi je u blizini faxa pa znam :D ak tražite neko 'alternativnije' mjesto, onda je to ok, kao i golf odmah u blizini cvjetnog trga u prolazu [odmah poslije t-mobilea] il KIC preko puta [odmah kod knjižnice] al tamo je prezagušljivo. ak tražite neko malo ljepše mjesto, možete kod bobana [odmah u gajevoj pored cvjetnog] gdje je fino, ugodno uređeno, nema srednjoškolaca :D i cijene su ok. tam se može i pojest, hrana nije tak jeftina ko u nokturnu, al nisu preskupi. maraskino je isto odmah pored cvjetnog, u ulici u koju se uđe s ilice. prek dana se tam pije kava, navečer se može i izać.
    ima i kul jazz kafe u gundulićevoj [za navečer poslušat svirku uživo], a u gundulićevoj, al na drugoj strani je i verdi - tam izlaze studenti muzičke akademije i sladak je kafić :)
    u jurišićevoj [ulica koja se nadovezuje odmah na trg, u suprotnom smjeru od ilice] imate mcdonalds [za hitne slučajeve :D], a i jedan starinski uređen kafić, kod milčeca se zove. taman je prije mekdonaldsa, ima neku strau pisaću mašinu u 'izlogu' :D
    u vlaškoj [par stanica tramvajem od trga] je mmc studio, isto sa zanimljivim programom navečer [dosta jazza]. u tkalčićevoj ima 'ivica i marica', slastičarnica sa zdravim kolačima i sladoledom :D
    purgeraj je zgodan za izać navečer [na ribnjaku, jedno desetak minuta od trga pješke treba]
    predstava kauboji su super [gledala :D] i treba ih se obavezno pogledat, al nažalost, sumnjam da se mogu nabavit karte svega par dana unaprijed. kazalište komedija je blizu trga ak vam se baš bude išlo u kazalište.
    na cvjetnom je i kino europa, nije moderno ko cinestar [kojeg imate u branimirovoj i u avenue mallu, odmah kod muzeja suvremene umjetnosti koji se isto mora posjetiti] i ima sasvim drugačiji repertoar :) kafić u sklopu kina europe ima jako neudobne stolice :/
    odmah u blizini trga, kad se krene prema ilici je daily fresh [isto za jest :D], u masarykovooj ima costa coffe, britanski starbucks :D
    algoritam je kod hotela dubrovnik, profil megastore u bogovićevoj.

    inače - ovo je super stranica za sva događanja u zagrebu

    ak se još neš sjetim, napišem :D have fun :)

    avatar

    13.01.2010. (16:31)    -   -   -   -  

  • Neverin

    drga Rossanna, ja bi ti pomogao da sma iz Zagreba ali pošto nisam zamolih Semiramidu :) vidim da je ti jedoboro objasnila, dobra je vodičkinja, mene i frend je povela kroz cijeli centar i svašta smo saznali :)

    avatar

    14.01.2010. (17:43)    -   -   -   -  

  • rossanna

    raymond, hvala, hvala, ovu komplet sranicu printam i nosim sa sobom, trebat ce mi :))
    neverin, hvala, super si!! ;)

    avatar

    15.01.2010. (21:21)    -   -   -   -  

  • longya1@hotmail.co.uk

    100% USA owned-and-operated WOW Gold delivery service.We provide Cheap WOW Gold service with fast delivery.You can find free WOW Gold For Sale and mist of pandaria news in our website.you Buy Cheap WOW Gold here.Buy Cheapest WOW Gold with fast delivery online.Buy Cheap WOW Items and get Cheap WOW Items fast delivery from trusted WOW Items For Sale website.Looking for cheap and fast WOW Items.Cheapest WOW Items from our safety online store.The tips to look for Buy WOW Gear online store, find the best place to Buy WOW Gear For Sale on the cheapest prices.one more click to buy WOW Gear cheap,safe.Fast delivery and Low prices!Low price and 100% safe guaranteed GW2 Gold For Sale is waiting for you.Buy GW2 Gold in 100% security guarantee!you can purchase best GW2 Gold now.GW2 Items store to GW2 Items For Sale at lowest price.GW2 Items instant delivery.Get your Cheap GW2 Items products from us.

    avatar

    26.09.2012. (11:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...