Komentari

redbloodedme.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • schmutzy

    zanimljivo...razmislit ćem...al sviđa mi se ovo zumoseksualac-hahahaha,može se shvatit na više načina....

    avatar

    11.01.2010. (19:11)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Kako mi samo to deklariranje ide na jetra i ostale organe (čak i na jedan koji nemam).

    avatar

    12.01.2010. (07:43)    -   -   -   -  

  • .....my corner of the net©

    pozdraf iz Čoška i svako dobro.........etiketiranje...NE!................

    avatar

    12.01.2010. (11:16)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    a pa jel to nema veze sa ponudom i potražnjom...spolna određenost?:DDD..i ništa od etikete ili bar -code ili ništa))

    avatar

    12.01.2010. (12:05)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Malo ću sada dići kosu na glavi nekima, ali s argumentima tvrdim da homosekualac mora imati "krivi", hajde, da budem politički korektan, drugačiji neki, spoj u mozgu, stvarnost. Imao sam prilke pred koju godinu svašta pitati i polemizirati s jednim pametnim i dragim homoseksualcem. Uza sav trud i smišljanje najfeminiziranijih celebritya nije me uspio niti malo zaiteresirati za ikoga od njih, odnosno uklopiti u svoju teoriju da bi to bio dobar početak, trenutak kada bi se odškrinula čvrsto zatvorena vrata. Mogao sam shvatiti priču o sjajnom razumijevanju, istoj logici, istim interesima, vrlo lakom rješavanju razlika i tako to....Ali, ponavljam, nikako nisam uspijevao naći išta uzbudljivo u niti najljepšim muškarcima. Uza svu volju da pokušam shvatiti...uvijek isti zid, seksualno su mi jednako zanimljiva stabla kestena, konji i muškarci, odnosno držim da se to ne može promijeniti.
    Iz te muške perspektive, ženski homoseksualizam je naravno malo drugačiji, razumljiviji. Naprosto jer je objekt želje isti, lakše prihvaćam da se može bilo kome sviđati, mada naravno ne mogu do kraja razumjeti kakav je taj užitak, je li mjerljiv s muško-ženskim odnosom.
    Na koncu tu, ima i praktičnih problema s načelima sexualnog odnosa, gdje je ipak osnova kod muškaraca izvjesna agresija, prodiranje u tuđe tijelo, osvajanje.....tako to, dok homoseksualci, vjerujem, moraju oko toga imati obratnu, žensku logiku, filozofiju, spremnost da nekoga puštaju u sebe doslovce i kojekuda....za što sam siguran da već samo po sebi, po definiciji, izaziva zazor, ozbiljnu rezervu, "normalnog" muškarca.
    Uostalom, da se definirati i dokazati sasvim jasna komplicirana, uzročno-posljedična, kemijska reakcija naših tijela na primjerke suprotonog spola koji nam se svide...odnosno njezin izostanak, što je još jedan dokaz da nije baš sve u glavi, odgoju, shvaćanju i svjetonazoru. Pa bi takva dokaziva, ali i sasvim jasna iskustvena reakcija, mogla biti i dobra definicija strejtera, zar ne?
    Dok bih sve ostale varijante, dakle, svrstao u drugačije....blago rečeno!

    avatar

    12.01.2010. (17:46)    -   -   -   -  

  • Marekojajesretna

    Mnoge seksualne orjentacije kojih izgleda kod nas nema su tu: linkec :)... pa ako ti ide engleski, čitaj si i ako nešto skužiš, javi mi. Meni je to sve isto. Pan, ban, bi, bio, homo, hetero, heklano... tko bi to sve popamtio...

    avatar

    12.01.2010. (21:58)    -   -   -   -  

  • slatka paprika

    ja bih ti objasnila da nisam procitala post u kojem si sve zakomplicirala....

    avatar

    13.01.2010. (09:09)    -   -   -   -  

  • Nina...

    ti ko prava fizičarka odmah bi htijela definicije...ma što će ti definicije
    neke stvari u životu ih naprosto nemaju
    a takve su kakve su..pomiri se s tim fizičarko jedna ;))))
    ili ako ti je draže zumoseksualko...

    avatar

    14.01.2010. (00:31)    -   -   -   -  

  • nina lex

    zumoseksualac... hi hi...

    Predobro Vanna, predpostavljam da znam na koga se to odnosi!!

    avatar

    14.01.2010. (16:19)    -   -   -   -  

  • smisaozivota42

    Nakon druge rečenice sam pomislila na igru gdje napišeš na papir osobu i zalijepiš nekome na čelo da pogađa koja je on sada osoba. Obje su biseksualke, prva će postati lezbijka, druga straight. Ma ne, vjerojatno će obje završiti s muškima, ali kad bi se mogli teenagerski ponašati cijeli život, bilo bi vjerojatno kako sam prvo rekla, s tim da je ne do kraja definirana seksualnost vrlo promjenjiva s obzirom na okruženja, situacije i vrijeme. Definicije znaš sama, i to je točno tako, ako nije jasna granica, onda nije ni u kategoriji, bar za sada.

    avatar

    15.01.2010. (16:48)    -   -   -   -  

  • Joanna has left Stepford

    uopće me ne zanima tko je šta i kako se to zove dok god ne ševi djecu, životinje, mrtve, krvne srodnike i nekog protiv njegove volje, sve ostalo, radite šta vas volja:)

    avatar

    15.01.2010. (22:11)    -   -   -   -  

  • propheta nemo

    Čemu uopće etiketiranje?
    Zumo znači da se sve brzo svrši? :D

    avatar

    16.01.2010. (22:42)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    u citavoj toj zbrci
    o kojojs zboris
    najvaznije jest
    da se dogovoris
    i svrsis tako
    pozeljela bi kako

    glavu ne vrijedi razbijati jer glavic treba trositi
    :wink

    avatar

    19.01.2010. (00:43)    -   -   -   -  

  • Neverin

    zašto uopće pokušat lijepit etikete, to su samo konvencije za lakše snalaženje ali su relativne

    avatar

    19.01.2010. (21:13)    -   -   -   -  

  • STOJ-KO-VIĆ

    Stojko
    DRŽAVA JE U RASKOLU, A VRLO JE ZANIMLJIVO – DA MNOGI HRVATI TO NE VIDE !?

    Sramotni i ništavni sistem

    Na kraju smo izronili iz jednog prizora materijalnog i moralnog uništenja i pustošenja. U Hrvatskoj živi se od danas do sutra, od izbora do izbora, tako da je po isteku zadnjih dvadeset godina dat zloćudan znak. Ovih dana u javnost izlaze jedna afera za drugom. Zagrebački istražni zatvor u Remetincu je do kraja pun s menadžerima i gospodarstvenicima… Uglavnom je privredni kriminal na djelu. Dolazak na vlast Jadranke Kosor, a pad Ive Sanadera, razbuktala se borba – da opet tobože Hrvatima i Hrvatskoj nudi se prosperitet i bolja budućnost. No, a od boljitka i mira neće biti ni u znaku zenita.

    Sređivanje hrvatskog malignog problema

    Tiranija je zatomila mnoge velike i male hrvatske umove. Podijeljena vlast u državi tako ne može opstati, nego mora propasti. A Hrvatska će umrijeti od svoje opake bolesti rak – rane – nerada i ravnodušnosti… Tako je počeo period, koji je trajao dva desetljeća i koji se prikladno može nazvati „režimom Tuđmana i Mesića“. Ova dva državnika počela su vladati zemljom manirom Kuma 1 i Kuma 2, sad dolazi i Kum 3 Ivo Josipović, koji nam je već po Mesićevom nasljeđu ispričao vic: „Da bi više volio da ga čuva njegova žena nego predsjedničko osiguranje. Činjenica je, da nasljednici vic-ma-h-eri tjeraju „šegu“ sa narodom.

    Lažni mirotvorci i moralisti

    Njih nije briga kako ljudi žive i kako svakodnevno izlaze na kraj sa bijedom i neimaštinom. Brojka nezaposlenih je sve veća. Za divno čudo Mesić i Josipović međusobno jedan prema drugome gaje duboke simpatije. HDZ-ova i SDP-ova je lozinka „što više ukradi“ i biti ćeš više poštovan. Afere koje izlaze sad van: Podravka, HEP, INA, SMS, HŽ, FIMA,.. i.t.d. Samo su međusobne borbe između njih samih. Jedni druge zatvaraju i podmeću nogu. Od toga svega hrvatski narod opet nema ništa. Korupcijski političari tuku se preko leđa naroda. Nitko neće snimiti film o Stjepanu Mesiću i otkriti njegove neke tamne strane. Pitam se: Da li će biti ikada objavljena istina o svemu što se zbivalo u desetogodišnjoj epohi predsjednika Mesića.

    Uništavanje dokaza i zataškavanje

    Zahvaljujući prešućivanju i odobravanju, tako politička klima se je razvijala u korist jačih klanova, koji su se koristili prilikom zbaciti slabijeg neistomišljenika dolje. Jedino krupno pitanje je bilo zadužiti „domovinu“ i osobno bogaćenje i uspjeh… Kao i uostalom – tako je Mesić započeo svoju karijeru sa ratom 1991. godine. Sad je vrijeme da se skine tabu – oznaka sa svega onoga što su do jučer mogli da rade „nedodirljivi“ i sad je sasvim jasno – tko je Stjepan Mesić, taj bivši Vrhovni komandant JNA. Ovo sve ne postoji u jednoj tradicionalnoj i normalnoj zemlji demokracije, kao što to postoji ovdje u Hrvatskoj. Mesić je preradio pravni sistem po svome klišeju. Zna on što Balkanski Hrvati vole. Od građana do malo građana i dud-e-ka tanka je nit. Teško nama Hrvatima i u ovom marionetskom režimu od Jadranke Kosor. Eto, 2010. godina biti će nam najjalovija godina, to nam je najavila i poručila politička demagoška elita. Samo što nam nisu rekli uživajte
    b j e d ni ci i !

    U Bjelovaru, 22. siječanj 2010.
    C R O A T I A
    HRVATSKI POKRET ŠTIT
    Branko Stojković

    brankostojkovic152@yahoo.com
    095/814-82-90, 091/797-65-56

    http://istinazanarod.blog.hr
    http://mesomeso.blog.hr

    avatar

    22.01.2010. (18:54)    -   -   -   -  

  • Andrejevna

    Ma jebeš definicije...bitno je uživati! :)))

    avatar

    23.01.2010. (18:50)    -   -   -   -  

  • mogu biti sve samo papučar ne...

    ja se totalno slažem sa elektronegativnom i još bi dodao neka ne jebu ni mene i onda je sve u redu.

    avatar

    23.01.2010. (20:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...