Komentari

catwoman009.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Para(ne)normalan!

    Ja ne znam za koga glasati, nemam kandidata!
    Što kaže visak?
    Divim se Jurčevićevoj hrabrosti jer pozivanje na poništavanje listića je krivično djelo, kao i samo poništavanje i oštećivanje listića!
    Pozdrav!

    avatar

    09.01.2010. (22:04)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Visak kaže isto što i Jurčević, zato sam i stavila na blog.

    A što se tiče poništavanja listića kao krivičnog djela - pa to je vrhunac demokracije, zaista ! Isto kao i imunitet saborskih zastupnika.

    Manipuliranje izbornim listićima onih koji ih ne ponište, jer ne izađu na biranje, nije krivično djelo. Tako prolaze referendumi za EU ( Irska je najprije izglasala protiv, pa je morala ponovno glasovati i izglasala za. D. Icke kao sporski novinar najnormalnije zaključuje da je potrebno onda obaviti još jedne - da se vidi konačno stanje, kao u sportu ... naravno da trećih izbora nije bilo ), a tako je dobio i Bush ( dugo su otezali s lisićima Floride, dok na kraju nisu sve naštimali kako treba eliti ).

    avatar

    09.01.2010. (23:52)    -   -   -   -  

  • maher

    Dvojba: NE IZAĆI NA IZBORE ILI GLASOVATI ZA MANJE ZLO!?

    hehe...ako nades koji put vremena dodi do mene...

    avatar

    10.01.2010. (13:12)    -   -   -   -  

  • Smisao Života

    ... ovo što Jurčević poručuje ja brijem već odavno (i prakticiram na izborima - danas sam prekrižio oba kandidata i zaokružio broj 3 pod kojim sam napisao: JA NE ŽELIM PREDSJEDNIKA!)... pa nek me uhite, ali nek se zna - JA NE ŽELIM NIKAKVU VLAST; JA NE ŽELIM DRŽAVU!!!... ali kao da je važno što ja želim :)))... pozdrav...

    avatar

    10.01.2010. (13:18)    -   -   -   -  

  • slatka paprika

    iskreno...skroz mi je bedasto otici na biraliste i bezveze glasati i namjerno ponistiti listic....
    ne znam zasto bi josipovic bio manje zlo? mnogima je smetalo sto nema u zadnjem krugu velikih hrvata tipa hebrang ali kaj cu im ja? nikad mi ne bi palo na pamet sarati po listicu..

    poooz cat....

    avatar

    12.01.2010. (07:55)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    Gdje piše da je poziv na poništavanje glasačkog listića krivično djelo?!!!
    Puno je poštenije izaći na izbore, iskoristiti svoje pravo i na taj način izraziti svoj protest - nego ignorirati izbore!

    Ja do sada nisam imala tih problema. Nisam birala manje zlo. Birala sam iz dubokog uvjerenja da svoj glas dajem pravom čovjeku i da moj glas njemu znači borbu protiv zla.
    Drago mi je da je većina građana osjetila isto i da smo izabrali novog predsjednika. :)

    Da su kojim slučajem u drugi krug ušli kandidati, od kojih nijednom ne vjerujem... izašla bih i poništila svoj listić. :)

    avatar

    12.01.2010. (21:47)    -   -   -   -  

  • Smisao Života

    ...@cat, država nam nije potrebna... to je laž koju smo prihvatili kao istinu, da nam je zlo nužno... država nije naša kuća, već naš zatvor, naš prisilni radni logor... država je potrebna nekome drugome, eksploatatorima čije interese štiti... država je sredstvo održavanja vladavine kapitala, ona nije tu da štiti interese svojih građana, već da omogući održavanje eksploatacijskih odnosa u društvu... kada bi država štitila interese svih svojih građana svima bi bilo dobro, ona je tu da štiti interese samo nekih, to joj je svrha...
    ....što se tiče Nove Politike, nemoj mi zamjeriti što me tamo nema, jedva stignem održavati svoj blog, već sam razmišljao i da ga zatvorim, ali neka ga još... pozdrav...

    avatar

    12.01.2010. (21:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...