Komentari

tricenasesvakodnevice.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • slobodni stih

    ne volim one što svemoćno znaju gdje sam... brrrrrrrrrr... i još mi preporučju kamo da idem.... radije pogubljena, nego nadzirana... ;-)

    avatar

    04.01.2010. (15:52)    -   -   -   -  

  • boco san

    Ma neda moje malo društvo da se ti nama izgubiš ..uvijek nosim štrucu kruha
    istina nahranimo putem koju pričicu ..stignemo do cilja i od pravih prijatelja uvjek se znamo
    lijepo vratiti kući i onda ..e onda ih čuvamo u srcu ..a srce nikoga ne gubi ..one je ..uvijek
    tuuuu sssmokić tebi najveći ..idem sad po još koju štrucu kruha :-)))

    avatar

    04.01.2010. (18:53)    -   -   -   -  

  • levant

    izgubi ga negdje.

    avatar

    04.01.2010. (18:56)    -   -   -   -  

  • suncokretica

    Da, šteta, lijepa se mjesta mogu pronaći kad se izgubiš, znam iz vlastitog iskustva :))) Inače, naučno je dokazano da je to ženska osobina - slabije snalaženje u prostoru. Ja sam 100% žensko. meni Lav da kartu u ruke i očekuje da ja navigiram...hahaha....meni je problem naći gdje smo sad! Ali, zato ja stanem i pitam :)))

    avatar

    05.01.2010. (00:43)    -   -   -   -  

  • 7 dana

    kad sam išla po elu, imali smo taj gps (brat i nećak su mu dali žensko neko ime, zaboravila sam. da toga nije bilo, teško bi se mi s mora snašli i ašli šesto selo od čakovca ;)))
    imam blagi osjećaj da te živcira taj gps. nemoj tako. dobra je to stvarčica. a kad ti se ne žuri, ti ju isključi ;)))))) govorim ti ko iskusna supatnica. ni ja nemam smisla za orijentaciju :)
    SRETNA NOVA, TEBI I FAMILIJI I MALOJ BIJELOJ DLAKAVICI BELI :-D

    avatar

    05.01.2010. (10:02)    -   -   -   -  

  • Živjeti svoj život

    Ja zaista prema svim tim čudima moderne tehnike osjećam strahopoštovanje, onakvo kakvo su imali pećinski ljudi pred vatrom.
    Jednostavno mi nije jasno kako rade i kako glas bez obzira na satelit i sve ostalo baš zna kojeg trenutka ti reći kada moraš skrenuti desno? Kako?
    Ma zanemari ovo moje blamiranje, sigurna sama da ti uvijek pronalaziš dobre puteve.
    Samo putovanje je užitak samo po sebi.

    avatar

    06.01.2010. (16:19)    -   -   -   -  

  • levant

    hehe. čitam komentare. mi gps imamo odavno odnosno Muškarac ga ima ja ignoriram. Kad smo bili u Veneciji trebalo nam (nam?) da pronađe jedan restoran. i tako je on stajao sa glupim gps-o+m u rukama i čekao da se priključi na satelit. poza modernog "mislioca". u međuvremenu, ja nervozna zbog čekanja odem i pitam. i tako...naravno da sam nas ja dovela do restaća a ne gps.
    dobro ga je imat radi toga da se moš hvalit po svijetu i šire "vidi mene ja imam gps" ali dobra stara metoda "pitaj i uči" ipak je na kraju najbolja , što god ko rekao o tome :)

    avatar

    06.01.2010. (17:56)    -   -   -   -  

  • bastet

    Ja ti nisam ljubitelj ove moderne tehnologije i imam samo ono što moram imati. GPS mi ne treba jer, za razliku od tebe, imam sjajan osjećaj za orijentaciju. A nekoć sam i imala pet iz zemljopisa! He, he, he...
    Lijepi pozdrav i svako dobro ti želim u Novoj! :))))

    avatar

    07.01.2010. (22:07)    -   -   -   -  

  • premudra

    pa kad sam čitala teksta kao da sam čitala o sebi, jaaako sam loša u zemljopisu i orijentaciji u prostoru. ne pamtim puteve, vozim se kao kofer i opustim se kad netko drugi vozi, jer taj sigurno zna put, pa što ću ga ja pamtit?!? :)) ja samo fotkam ali i tad zaboravljam nazive gradova, mjesta, ulica... no slike ostaju, pa i u glavi, boje, mirisi, sjećanja na viđeno :) znam neke koji imaju gps u glavi i protiv su takvih napravea jer misle da samo zatupljuju mozak. da bi mi pomogli, bi sigurno, pa tako će i tebi. a ti ga povremeno isključi i malo skreni s puta ;)

    avatar

    09.01.2010. (02:21)    -   -   -   -  

  • riba

    Žene su valjda stvorene bez tog klika za snalaženje u prostoru i stranam svijeta... Kao da je taj GPS izmišljen za nas :) . A ti ga ponekad ugasi i uživaj u izgubljenosti... Ne daj da tehnologija upravlja tvojim uživanjima...

    avatar

    10.01.2010. (14:37)    -   -   -   -  

  • ljubičasta

    Jedan muški, dvije ženske i dva psa vozili smo se nedjeljom po magli i snijegu i lijepo se izgubili..:-))) tako nam se jako sviđalo, :-) pa ćemo ovu subotu ponoviti vožnju u nepoznato..
    Ko hebe GPS :-)))))

    avatar

    14.01.2010. (19:41)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    baš ste me nasmijali.

    @ s l o b o d n i s t i h: prednost tehnologije ovakve vrste je što se može isključiti. pa šuti. i nikud te ne vodi. pa se možeš gubiti do mile volje. a kad ti bude dosta - klik - i znaš kako dalje :o) mislim, ako hoćeš :o) znati.
    @ j e z i c b o d l j i c a: nikad nisam voljela tu priču s mrvicama. i ko malu me uvijek bilo strah da će ih ptice pojesti i što onda?! jer, ptice su gladne. a sigurno znam da ne jedu GPS-ove :o)
    @ l e v a n t: ne mrem ga izgubit jer ga držim u ormaru :o) jer po zimi ne vozim auto. uglavnom :o) A kaj se pitanja tiče, ko jedno žensko ja uvijek pitam. Po nekoliko puta. Nije meni teško :o) Tko kaže da će me GPS u tome spriječiti :o)
    @ S u n c o k r e t i c a: hehehe, ista ja.
    @ 7 d a n a: slažem se. meni je baš simpa. ko i sva tehnologija. jer ju ja upotrebljavam tako da mi bude od koristi. jer tome i služi :o)
    @ Ž i v j e t i s v o j ž i v o t: ne kužim ni ja kak to radi. ja ti ne kužim kak radi običan telefon ili skretnica vlakova. al se ni ne pitam. ja samo koristim. kad mi treba. kad mi ne treba, isključim. jer sva tehnologija, za razliku od ljudi, ima tipku OFF :o)
    @ b a s t e t: e, viš, lako je tebi kad imaš smisao za orijentaciju pa ti je malo teško uživiti se u moju kožu i kilometražu koju sam napravila jer nisam imala pojma kamo idem i gdje sam. nije uvijek ispalo loše, ali nekada sam stvarno sama sebi bila čisti idot zbog toga. sada mogu biti idiot samo kad ja to želim. jer više ne moram biti :o)
    @ p r e m u d r a: i ti si ista ja. ja ću zapamtiti miris, boju, atmosferu, moj osjećaj, ali nikada ime ulice, grada. jednom sam sa suprugom išla u shopping u Austriju. I tako mi bauljali i ja mu ispilila živce s tim kako tu negdje mora biti jedna super trgovina u kojoj sam već bila. i napravili mi doslovno 5 krugova amo tamo i okolo tražeći to za što sam tvrdila da je tu. tek negdje kad smo se vraćali doma i prelazili granicu skužila sam da ta trgovina uopće nije u gradu u kojem smo bili. takva sam ti ja :o)
    @ r i b a: ma ne brini. ja sam ti rođeni hedonist. hedonistica. u životu treba uživati to je moje duboko uvjerenje. zato ti ja uživam i kad se gubim i kad me GPS vodi. sve ima svojih prednosti i mana, a ja uvijek gledam prednost :o)
    @ l j u b i č a s t a: ma i treba raditi ono kaj nam se sviđa. i gubiti se, i nalaziti se, i voditi, i biti vođeni....sve ovisi o trenutku i ljudima s kojima smo i mjesto kamo idemo i vrijeme koje nam je na raspolaganju :o)

    avatar

    15.01.2010. (15:59)    -   -   -   -  

  • pile22

    Nikad se izgubit neces.. krivi put je samo onaj na kojem se neznamo snaci.. :)

    avatar

    16.01.2010. (16:43)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    taj GPS nema pojma, on ne zna da u biti nema pravih puteva, svi su manje ili veće stranputice

    avatar

    17.01.2010. (14:41)    -   -   -   -  

  • Nina...

    čitajuć te pade mi na pamet nešto iz knjige P.Coelho koju sam nedavno čitala
    moram ti to prepisati tren:

    "Par stranaca s kartom u rukama upitao nas je gdje se nalazi neki spomenik. Athena im je dala detaljne ali potpuno krive upute.
    -Poslala si ih u drugom smjeru!
    -Nema veze, izgubit će se, a to je najbolji način da čovjek otkrije zanimljiva mjesta. Potrudi se ponovo unijeti malo mašte u svoj život...."

    ostavljam veliki pozdrav ;))

    avatar

    17.01.2010. (21:53)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    @ s v i m a: :o) većina vas zapravo misli da bih trebala moj GPS ili spremiti i zaboraviti na njega ili vratiti. a to ne mogu. poklon je. božićni. i mislim da je došao u prave ruke. osobi zbog kakve je i izmišljena takva naprava. a garantiram da je moj talent za izgubiti se jači od satelita. zato, Nina moja, ne brinem ti ja da ću ostati uskraćena za zanimljiva mjesta. ako ništa drugo, isključit ću ga ako skužim da uvijek znam gdje sam :o))))

    avatar

    18.01.2010. (08:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...