Komentari

drinica.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Drina

    Evo, još nije kasno za lijepe, nadahnute i egzotične blagdanske čestitke! Još nije kasno za zahvaliti Bogu za sve krasne ljude koje smo sreli i upoznali u prošloj godini, i preporučiti i blagosloviti i one koje ćemo tek upoznati. I danas sam provela krasan dan s mladim parom iz Rijeke, nevjerojatne su Božje milosti koje nam daje preko ljudi, jučer nepoznatih, a danas tako bliskih...Mlađi su od mene 10-ak godina, a tako nekako božanski mudri i duhovni...Hrvatski đakon iz Afrike i njegova sestra, mladi par iz Rijeke, zajednica iz Ekvadora - Bog progovara preko svih njih, jer svijet je tako mali, a Bog tako velik! Slava mu i hvala!

    avatar

    04.01.2010. (01:25)    -   -   -   -  

  • more~snova

    jako lipo. a di su u africi? saljem pozdrav sa sjevera

    avatar

    04.01.2010. (11:16)    -   -   -   -  

  • more~snova

    zaboravila sam ti napisat da si dobila prekrasan poklon od oca. nadam se da ces pjesmu isprintati i okaciti na zid. predivno!

    avatar

    04.01.2010. (12:08)    -   -   -   -  

  • Drina

    Hvala ti, more snova! Oni su iz Benina, brat i sestra, đakon i časna. Varaždinska biskupija mu je omogućila studij u Hrvatskoj, i doista je krasan, sljedeće godine će imati mladu misu, a ja sam imala čast upoznati ga na đakonskom ređenju u Varaždinu, na samom početku Došašća, kojom prigodom je iz Afrike stigla i njegova sestra, ma Bog je doista predivan. ps. Kako mi je tata zbog komunističkih progona od mog 1. rođendana, pa do dolaska Tuđmana na vlast, živio u Austriji, i nije mogao dolaziti u Hrvatsku, redovito smo se dopisivali, i za svaki rođendan bi mi napisao novu pjesmu! Sve ih čuvam!

    avatar

    04.01.2010. (15:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...