Komentari

sentimientomadridista.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • Š-6-T-6-I-6-T

    BIVŠI KOMUNISTI RASULI SU SE PO TOBOŽE HRVATSKIM STRANKAMA I OPET JE NJIMA DOBRO



    Na pitanje – gdje je hrvatsko gospodarstvo, jednostavno se može odgovoriti – NEMA GA! To svatko može zaključiti bez imalo političkog znanja. Sada je na redu i pitanje – tko u ovoj zemlji uopće i radi? A kako nebi postavljao ovakva pitanja kad moram započeti s time gdje smo bili prije 20 godina, kada smo se odlučili za izlazak iz komunizma, tj. za novu demokraciju. Jednom riječju kazano „za čiste račune“, kojih ni nakon svih tih godina – ni danas nema. Ide vrijeme, a sve lošije se živi. Očito da nikoga nije briga za javno bavljenje hrvatskim gospodarskim problemima. Bivši komunisti „stari glodari“, opet su se ugurali u državnu upravu i njima je dobro.



    Nikada nisu odgovarali za svoje laži, prevare i grijehe,…, nego opet se njih pita. No, narod je opet završio u „vrelom loncu“. Kuha se u mukama… Ovo pitanje, je u smislu – „gdje je hrvatsko gospodarstvo“? Novo-stari okupatori imaju svoju matematiku, narod mora jesti i trošiti. Trgovina i šverc cvate, pa čak i proračun se od toga puni. Ministar financija Ivan Šuker (HDZ) zadovoljno trlja ruke. Kada nastane rupa u proračunu, politička elita digne novi inozemni kredit. Katastrofalno smo pred kolapsom, ali to nikoga očito nije briga. Živi se od danas do sutra. I dalje postoji prikriveni boljševističko - komunistički - socijalizam, nauka, koja živi u dušama brojnih Hrvata. Pitam se: gdje to još ima?!



    Tuđman i Mesić bili su generali u dvije različite države, i to propale države. Vrlo je važno reći da ti bivši komunisti i danas su u našem društvu pravi paraziti. U rizičnom sistemu vlada bezakonje i malodušnost. Zaboravlja se, kako su mnogi Hrvati završavali po komunističkim robijašnicama, bili premlaćivani i završetkom drugog svjetskog rata 1944. – 1945. godine masovno poubijani. U Bjelovaru koji su bili najveće komunjare sad došli su na vlast. Stjepan Grula (HSS) bio je komitetlija, Zlatko Barila, predsjednik Zajednica općina Bjelovar, Miroslav Čačija (HSS) dogurao je čak do dva mandata u Saboru RH i dva mandata kao župan Bjelovarsko-bilogorske županije.



    Sve je to sramota i lice naroda. Ima brojnih takvih primjera. Nije ni čudno što u Bjelovaru u zadnje vrijeme se dižu komunistički spomenici i obnavljaju komunistička groblja i spomenici.

    Nastavili smo tamo gdje su „oni“ htjeli, a ne gdje su htjeli čisti Hrvati. Osobito, tu se upliće priča sa Stjepanom Mesićem, koji je uspio vratiti nam u zadnjih deset godina svu tu paklenu simboliku. Stjepan Mesić glavni je ostao borac protiv Hrvata, a bio je hrvatski predsjednik sa dva mandata. U tome svemu više nema smisla. Ovo je zemlja opljačkana i prodana i opustošena…



    U Bjelovaru, 21.06.2010.



    BRANKO STOJKOVIĆ

    HRVATSKI POKRET ŠTIT

    brankostojkovic152@yahoo.com

    095/814-82-90, 091/797-65-56



    http://istinazanarod.blog.hr

    http://mesomeso.blog.hr

    http://bjelovarskiklan.blog.hr

    http://dandomovinskezahvalnosti.blog.hr

    http://stoppredsjednickiizbori.blog.hr

    avatar

    22.06.2010. (02:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...