Komentari

anksioznost123.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Helada

    Vrlo detaljno objašnjeno u videu, a ti si to odlično rezimirala. :) Nasreću nisam imala panične napada, ali nažalost imam problema druge vrste, o kojima sam pisala na forumu. :)
    Nadam se da si dobro. :)

    avatar

    21.12.2009. (18:37)    -   -   -   -  

  • Sunce

    Hvala Mostarcu i tebi Renči na ovako poučnom videu..ova prija brblja li ga brblja, ne posustaje..ahahahahaha Malo se šalin, ali kako nećeš dobit panični uz nekog takvog..ahahahaha
    Sve pohvale, pogotovo ovom smirujućem muškom glasu koji tako lipo objašnjava šta nam se događa.. Još jednom hvala.

    avatar

    21.12.2009. (21:00)    -   -   -   -  

  • Renči

    Hvala, curke moje :)
    Sunči, baš ovo što kažeš, ova desno je potrošila sav zrak u kafiću brbljajući, nije ni čudno da je ovu drugu spopala panika :)) A taj 'smirujući muški glas' (khm... khm... hehe), evo, tu ti je pa si ga slobodno klikni kad god poželiš ;)
    Pusa objema, volim vas!

    avatar

    22.12.2009. (12:53)    -   -   -   -  

  • arduana

    Sunči,baš si me nasmijala,a jes ova dosadna fakat,meni došlo da ju pljusnem.
    P.s.
    Super prikaz paničnog

    avatar

    23.12.2009. (11:48)    -   -   -   -  

  • mj

    Svaka cast za blog! Ja sam odusevljena i vrlo zahvalna izvesnim informacijama koje sam pronasla, a od velikog su mi znacaja, narocito, ako smem biti slobodna reci, jer mnogi zdravstveni radnici u mojoj okolini vrlo povrsno i neodgovorno postupaju prema pacijentima-sto znam po licnom i po tudjim primerima- (nefunkcionalne zdravstvene ustanove i radnici uopste- a narocito psihijatrijska odeljenja- ne paranoisem :-), ali ne mogu ovde reci kakvim) pa je prosto coveku bolje da se snalazi sam nego da se obrati njima, jer naprave vise stete nego koristi (ako ikakve koristi i ima). No,hajd', ne krivim ja nikoga, na vreme sam se opametila da mi je bolje da se sama izborim sa tim, (upravo nekim ovde navedenim metodama) sto se pokazalo vrlo delotvorno u mom slucaju kako su to bili izlecivi i resivi problemi. Medjutim, usled nekih novonastalih situacija, moracu se ponovo obratiti neuropsihijatru, zbog pojave TIA-upozoravajucih simptoma na mozdani udar, sto je uzrokovao samo stres usled (shodno okolnostima- neizbeznog) ponavljanja situacija koje potsecaju na traumatsko iskustvo, pa istrazujem i post-traumatske stresne poremecaje. No to se automatski povezije sa psih.istorijom pa bolje da sama rasclanim simptome da ne dodje opet do pogresne dijagnoze i terapije. Nemam strah od psihijatara, no moja specificna trenutna situacija zahteva opreznost iz raznoraznih razloga, pa trebam prouciti i simptome i zakone i ljudska prava. Ti si mi olaksala informisanje. Hvala puno, sve najbolje.

    avatar

    30.12.2011. (16:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...