Komentari

hidas.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • mali brat

    Pali ste svi na fintu. Nema nikakvih klimatskih promjena. To su stalne mjene bile oduvijek. To svjetski esttablisment provocira situaciju da bi mogao zavladati svijetom.Zemlja je
    puno jača od covjekovog utjecaja, ma kakav bio Zašto? Civilizacije su propadale miljonima godina, a zemlja kao planeta je na svom mjestu. Progledajte jednom i nedajte se zavesti.

    avatar

    18.12.2009. (23:01)    -   -   -   -  

  • Matti

    naravno da je čovjek samo kap u moru i da postoje neke druge stvari koje idu svojim tokom bez ili sa čovjekovim utjecajem.. ali baš odbaciti svaku odgovornost? u svakom slučaju, ako se poradi na smanjenu zagađenja bez obzira dal ga prouzrokovao čovjek ili prirodan proces kako to može biti loše?
    a za vladanje svijetom.. više me brine gmo, nato, codex allimentarius, obvezna cjepljenja protiv gripe, razni otrovi u hrani i ostalom nego to da netko smanji proizvodnju co2..
    ustvari ne brine me više ništa ali eto malo aktivizma tu i tamo ne bu škodilo..

    avatar

    18.12.2009. (23:26)    -   -   -   -  

  • Para(ne)normalan!

    Neka globalni zagađivači, neka velikim korporativnim industrijama uvedu sankcije i nateraju ih da uvedu rekuperacije, pročišćivače itd.
    Nas male građane neka ostave na miru, mi ionako najmanje zagađujemo!
    Pozdrav!

    avatar

    19.12.2009. (11:01)    -   -   -   -  

  • Matti

    slažem se. nego barem pošaljite ovaj zahtjev za ukidanje zakona o golfu. već je to bilo prije, no hajdmo ponovo u obranu, no pasaran!

    avatar

    19.12.2009. (12:42)    -   -   -   -  

  • omladinka

    Bojim se da sve ove moćne sile samo puno debatiraju, a malo rade na klimatskim promjenama jer glavni zagađivači su prebogati da bi samo tako nešto mijenjali. Naravno da bi i mi svi trebali učestvovati u takovim akcijama, pa se možda nešto i pokrene s mrtve točke. Možda nemam pravo, ali izgleda da se ništa ne radi po tom pitanju. Jednostavno nije nas ništa briga, imamo i čestu uzrečicu "neću ja to doživjeti".
    Lijepi pozdravi

    avatar

    19.12.2009. (15:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...