Komentari

backpack.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • ivan06

    Ej Vedrane, zbrajao sam ove iznose koje si pisao na kraju svakog posta i došao sam do cifre od 11.150,00kn. Daj me ispravi ako sam pogrešio, koliko si po svojoj evidenciji novaca potrošio? Je li ispravan zaključak da je 15.000,00kn dovoljno za lagodnih mjesec dana po Meksiku (zajedno s avio kartom)?

    Ivan

    avatar

    08.12.2009. (23:52)    -   -   -   -  

  • Backpack

    Onako na grubo izračunano mislim da sam za ovih 50 dana Gvatemala-El Salvador-Honduras-Meksiko potrošio oko 15,000 kn (sve avio karte uključene).

    avatar

    13.12.2009. (15:39)    -   -   -   -  

  • ivana

    odlican mi je ovaj tvoj putopis za planiranje putovanja :) nego jedno pitanjce... kak si rjesaval hostele/hotele, jer mi se cini da nisi sve unaprijed rezerviral, nego na licu mjesta, kaj ne? jel tesko naci smjestaj ak nemas rezervirano?

    avatar

    17.02.2010. (10:48)    -   -   -   -  

  • Backpack

    hvala na pohvalama.
    neke hostele/hotele sam rezervirao unaprijed, a neke sam nalazio na licu mjesta.
    imaš par dobrih online sustava za rezervaciju smještaja:
    www.hostelworld.com
    www.hostelbookers.com
    www.hotels.com
    www.octopu stravel.com
    www.expedia.com
    www.agoda.com
    www.hrs.com
    www.venere.com

    avatar

    17.02.2010. (18:46)    -   -   -   -  

  • ivana

    bok, ako imas enorman broj posjeta to je zato kaj ja svako malo zviram :) nego razmisljam jel da skocim u guatemalu i ako da gdje, recimo da imam 5 dana na raspolaganju, dosla bih iz san cristobala u qetzal, a cilj bi mi bil tikal, odakle bi se opet vratila u Meksiko. Kaj bi preporucio da je obavezno za pogledati (od onoga kaj ste vi vidli), a kaj bi mirne duse mogla propustiti? Razmisljam jel da na pol puta do Tikala skrenem u Copan na jedan dan. Ha, preambiciozno ?

    avatar

    19.03.2010. (18:53)    -   -   -   -  

  • Backpack

    gledaj, meni je u Gvatemali definitivno u najboljem sjećanju ostao uspon na vulkan iznad Antigue. to je moja preporuka svakome jer je nešto posve drugačije, ali trebaš imati nešto bolju fizičku spremnost.
    Tikal je defitivno preporuka.
    a što se tiče Copana, malo je predaleko da bi se išao na jedan dan. nisam siguran da je uopće to moguće. ali Copan je zaista poseban - arheološki lokalitet bez masa turista. osjećaš se kao Indiana Jones :) dva, tri dana bi bila ok...

    avatar

    20.03.2010. (21:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...