Komentari

ehot50.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • odo van s uvezom

    Juhu! Rihanna prva, krenulo joj je i uk itunes! Što opet ne znači da će biti prva zbog onog bbc-evog zbora zbog fizičke prodaje, inače new entry na broju 7, european airplay top 100 liste, ipak nije toliko neuspješno.
    Lopezica na listi bez obzira što si joj popljuvala pjesmu!? Jel ima neka pjesma ili neke pjesme koje su doduše bile aktualne, ali su tebe toliko loše da nisu uspjele doći na listu. Nisam vidio kod tebe Pitbulla, da li ga je bilo?
    I kako određuješ koja će pjesma ostati, a koja će otići sa liste, da li svaki tijedan se preslušavaš, pa od koje ti je pjesme već zlo nju makneš sa liste, ili kako to?

    avatar

    01.12.2009. (22:09)    -   -   -   -  

  • POPolitanka

    nije mi jasno kak je cheryl cole uspjela doci na broj jedan...

    avatar

    02.12.2009. (06:55)    -   -   -   -  

  • e!Hot50

    Pjesma meni može biti smeće na kvadrat, ali ako je popularna i ima je na drugim chartovima onda će ući, jer rekao sam da je moj ukus najmanje bitan. BEP ne podnosim i IGF će sigurno bit nominiran kod mene za smeće godine kad objavim nominacije, ali pjesma je bila veliki hit i kod mene je provela 4. tjedna. Pitbull je,, pretpostavljam, bio ali je ispao jako brzo.
    Što se tiče kako odlučujem što će ostati na listi, ne, ne preslušavam sve ponovno. Jednostvno vidim kako pjesmi ide na nekim drugim chartovima i još pridodam svoje mišljenje o pjesmi i to je to. Pjesme koje su bile veliki hit u svijetu i kod mene obično stoje duže na chartu i to po nekoliko tjedana na poziciji 40-50. Kao što vidiš, najveći hit Poker Face još uvijek se drži, kao i Halo.

    Što se tiče Cheryl, pjesma je veliki hit, svjestan sam da je bezvezna, ali je "catchy" i tako je došla do #1.

    avatar

    02.12.2009. (10:28)    -   -   -   -  

  • odo van s uvezom

    O Bože, netko zaista ima problema u životu! Ja bih ovo obrisao, no možda to još nisi vidio. Jel i prije bilo ovakvih "ljupkih" poruka?

    avatar

    06.12.2009. (00:51)    -   -   -   -  

  • odo van s uvezom

    I da još nešto što je to IGF? Ne kužim? Kažeš da tvoj ukus nije bitan,a meni bi bilo fora vidjeti što je po tvom ukusu, možda slušaš neke stvari što sluša manji broj ljudi, možda?

    avatar

    06.12.2009. (00:53)    -   -   -   -  

  • odo van s uvezom

    Nije li vrijeme da ponovno nešto napišeš? Malo sam pregledao tvoj blog, bilo mi je fora čitati tvoje mišljenje o pjesmama, pratiš li možda i ovu ljestvicu world chart na stranici radioexpress.com koliko sam skužio to je airplay chart za cijeli svijet, a imaju i top 20 afrički airplay,
    Ja pratim world airplay na jedan svoj poseban način, sa svakim novim izdanjem ljestvice, slušam sve pjesme počevši od broja 40 do 1, naravno na internetu putem youtubea.

    avatar

    06.12.2009. (05:12)    -   -   -   -  

  • e!Hot50

    Odo, nije bilo do sad ovakvih komentara.
    IGF je I Gotta Feeling. Blog koristim kako bih objavljivao ljestvicu, za ovo ostalo jednostavno nemam vremena.
    Idem vidjeti taj radioexpress.

    avatar

    06.12.2009. (20:56)    -   -   -   -  

  • odo van s uvezom

    Si vidio/čuo tko je na broju jedan u Hrvatskoj? Danas ti je već izašla nova lista na radioexpressu, a sljedeća bi mogla već u petak, za danas je za subotu, a u petak za onu sljedeću i onda stoji sve do te subote, pa onda u ponedeljak novu, znači da prethodni tijedan nema liste, uglavnom, lista nema arhiv, ja je prepisujem u bilježnicu, možda bi to mogao na moderniji način, ali ovako mi je fora.
    Uočio sam neke zakonitosti, uglavnom tijedno dolaze po 3 new entrya, u jesenskom spremanju je bilo 4 po tijednum jedan tijedan i 5! Pjesme se sporije dižu prema gore, a brže padaju, ako netko pada nema povratka naprijed, nepostoje re- entry, nema stajačih pozicija, osim broja jedan (nedavno se dogodilo da je Lily Allen bila 2 tijedna na broju 10), uvijek je gužva, većina pjesama dospiju među prvih 10.
    Neke poznate pjesme se nisu pojavile na list La roux(nažalost!), Basshunter(nasreću!)

    Ti si negdje iz Dalmacije jedla?

    Podjeliću "nagrade" desetljeća

    Najiritantnija pjesma
    Soulja Boy: Crank that( do naravno u manstreamu, a u ostaloj glazbi većina onoga što je u death metal i tim sranjima)

    Najgluplja pjesme
    Benny Benasi: Statisfation

    Najgori duet( a možda i svih vremena):
    Jeniffer Lopez i R. Kelly: Baby I love you

    avatar

    07.12.2009. (22:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...