Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Mr. Bin Mrtav Ladan

    Lijepo da ste, kolega, otvorili mogućnost gospodinu Čatežu da (osim u korporativnom sranju) napiše koju o Radi, ima dosta istine u tome što je napisao, Istina je i to da je naš mali Tomo još uvijek Mali od kužine, neka ga i to ne ljuti.

    Elem, i Šerbedžija i Štulić zaslužuju ime đilkoš, ne znam samo kako nazvati Miru Furlan koja nije daleko od njihova društva.

    S dubokim strahopoštovanjem...

    avatar

    28.11.2009. (17:46)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    "A ja ću vas dotad pričekati u nekoj redakciji, ili u nekom novom ratu koji ćete vi, ja vam to želim, izbjeći, koketno zaklonjeni obodom jednog pametnog šešira...", kaže Čadež, na kraju. Maestralan završetak, krasno obećanje!

    avatar

    28.11.2009. (18:08)    -   -   -   -  

  • cveba

    ..gospodine B.M.L. Miri svakako uopce nema mjesta u ovom kontekstu ! Sad idem opet natrag citati ovaj kalambur od teksta sa kojim se, evidentno, nekak malo borim.

    avatar

    28.11.2009. (19:16)    -   -   -   -  

  • cveba

    ..dzilitnul si se, Tomek, ali cilja nit' na vidiku.

    avatar

    28.11.2009. (23:18)    -   -   -   -  

  • slaven178

    definitivamente, ali mene jebe nešto drugo. koliko ljudi tak sve to prosvijetli iosvijetli i sve to pametno kaže, napiše, prozbori, glasnogovori o tome svemu ali nikakvog efekta. hoću reći, burne reakcije, a nema posljedice...kak to?

    avatar

    29.11.2009. (20:28)    -   -   -   -  

  • 1111111112

    Tko tu koga prevodi (za raju) žednog preko vode?
    Cherbedzyia je prevodio Khrlezu i time izgradio karijeru. To što tu karijeru nije uspio prevesti ili onostrificirati u Hollywoodu, nije Radetov grijeh, nego Miroslavov ako je čiji. Nije li Hrvatska rasadnik velikih pisaca koji se ne vide od šume isti tren kad se korakne preko meje? Nije li Krleža najveći nikompoznati literarni genij koji nikada nije živio? Jedini i doživoni gubitnik Nobelove nagrade za nepoznatost. A Rade najpoznatiji nepoznati sporedni glumac.
    Ili je njihov grijeh to što nama ovdje pokazuju koliko naše najbolje nije dovoljno dobro ni da bude tuđe prosječno. Je li Tomice? Je li Rade kriv što se ni ti ni ja, nitko od nas neće vinuti apsolutno nikamo? Ili je Krki ipak glavni osumnjičeni? Taj debeli luzer, majku li mu, nikome od nas nije utabao put tom svojom slonovskom guzicom, premo tome, molim, Vitezu ne pakovati, on je samo kolateralna žrtva kronične hrvatske pretilosti duha. Zato Tomo, lighten up for fuck sake, manje jala, i ne uplići se u taj krug prevođenja, ne piši "Complete Idiot's Guide to Rade Sh.", polemiziraj s glavnim glumcima, a ne s preplaćenim statistima.
    Nego, taj Štulić koji se spominje u tekstu, tko je pak taj?

    avatar

    30.11.2009. (00:31)    -   -   -   -  

  • cveba

    ..i jos da pripomenem da se ovo moglo samo u Tomekovu snu dogoditi :

    quote
    (Darko Hudelist, intervju s Markom Ristićem, Globus, broj 968, 2009.)
    unquote

    Ma kakav Marko Ristic, pobogu, Tomek, tu si ga zbiljam zasral !

    avatar

    05.07.2011. (23:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...