Komentari

zvoneradikal.blog.hr

Dodaj komentar (29)

Marketing


  • NF

    slično razmišljam s tim da me jučer prijatelj pokušao dozvati pameti, da riskiram da u drugi krug odu bandić i hebrang, rekao sam, ak smo toliko jadni onda zbilja valja razmotriti opciju seljenja u berlin, u kojem inače provodim jedan mjesec godišnje...

    avatar

    22.11.2009. (18:41)    -   -   -   -  

  • nedipl. ing.

    "pod svaku cijenu treba izbjeći izbor Milana Bandića za predsjednika Republike Hrvatske"

    Ovo je vrlo bitna rečenica, pa ju je dobro ovako naglasiti. :)

    avatar

    22.11.2009. (18:49)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    dragi moji HNSovci,

    sa HNSom nikad nist ni stimalo, izuzev lopovluka. oduvijek se nekaj glumatalo kak bi se priskrbilo. za sebe. pak se zlizali z SDPom a posebno Don Milanom Corleoneom kak bi si malo stavili vu dzepeka metnuli (Tatjana Holjevac & co.). pak zdaj ste stali suhi kak bogeci jer nemate gene kamene i ojke z Gruda. hebat ga, oni tam dole maju jeneg zleva i jeneg zdesna za kajgod se najde da nekaj vu zepeka zajde.

    Vesna cipela joj tesna, carapa uska, bas je prava guska.
    veli ona znanje i iskustvo. ha ha ha ... a senza rezultati. nista, stani. nikaj ... jedino kaj se alapace dobro potkozila (kao i vecina mafijasa iz HNSa). i nikad nist ni lepo rekla o drzavi u kojoj zivi od politike. samo blebece guscim jezikom. nekaj tu ne stima, kaj ne? :-D

    Josipovic? neka mi netko objasni kako covjek koji niti je prvi u svojoj stranci a niti u nekom odjeljku moye biti prvi u drzavi?

    vrijeme je za nezavisne i nove a ne za olinjale ovce koji prodaju tudje floskule o necem u sto ni smai ne vjeruju,
    Bocaccio

    avatar

    22.11.2009. (19:19)    -   -   -   -  

  • buha

    i ja se slažem s takvim glasovanjem za Pusić i Jospiović.. Kaj je najvažnije daš glas obojici kandidata koji su -s.u--p-e-r i vuk sit a ovce na broju.
    jedino bu loše ako ne prođe ni Vesna ni josipović .
    mene ta demokracija više plaši nego bilo što... Toliko bude izbornih prijevara i manipulacija da sumnjam u poštene izbore ! Pa šta s onih pola milijuna nepostojećih glasova , mrtvih, polumtrvih itd. Sjećam se prvih izbora kada je HDZ dobil onu prvu značajnu pobjedu: busovima su dolazili iz drugih država . A pojedinici iz zagreba su išli glasovati na VIŠE mjesta.
    Lopovlukom je počela ta stranka i tak je nastavila.

    avatar

    22.11.2009. (19:28)    -   -   -   -  

  • Internetsvijet

    Ja bi uistinu volila da Vesna dobije izbore!!! Ali znate šta mislim, mislim da će izbore, nažalost, dobit Bandić...al, ajde, čekat ćemo da vidimo...
    Internetsvijet

    avatar

    22.11.2009. (19:58)    -   -   -   -  

  • šarli

    Zvone, u svemu si u pravu! Gledao sam prvo "sučeljavanje" (cf. Ante Tomić danas u Magazinu) i vidio što smo smo znali odavno: Vesna Pusić je artikulirana i pametna. O ostalima to ne možemo reći. Vesna Pusić na žalost neće bti naša predsjednica. Preostaje nam nadati se (i našim glasovima utjecati) da to ne bude ni Bandić!

    avatar

    22.11.2009. (22:13)    -   -   -   -  

  • Cakana

    problem je šta puno ljudi neće glasovat za pusićku samo zato šta misle da nikako ne može doć do drugog kruga. unaprid su je otpisali :(.
    ja odlučih u prvom krugu glasovat kako me vodi srce :D, dakle za vesnu, pa makar to značilo da ću doprinit raspršavanju glasova ljevice na puno kandidata, šta bi omogućilo prolaz u drugi krug nekome desnijem (možda čak i hebrangu). a poslje toga ću vidit. u dvojbi između josipovića i bandića, pa hm ... sama pomisao na takvu situaciju mi je tolko groteskna da bi iz za*ebancije vjerojatno zaokružila bandića :D. kad je bal, nek je maskenbal :D.

    avatar

    22.11.2009. (22:40)    -   -   -   -  

  • Matti

    za pusićku kažu da je zagovarateljica liberalnog kapitalizma dakle ne hvala, bandić, hebrang, vidošević ajme nama.. doista nitko ne ulijeva neku nadu pa ak uopće budem glasao onda za manje zlo josipovića

    avatar

    22.11.2009. (23:05)    -   -   -   -  

  • Cakana

    matti, kojim bi to trenutnim ovlastima ijedan predsjenik moga značajno utjecat na gospodarski sustav?

    avatar

    22.11.2009. (23:26)    -   -   -   -  

  • Matti

    značajno ili manje značajno whatever.. a o kakvoj ljevici pričaš, zar ima ijedan kandidat ili dao nam bog kandidatkinju ljevice? nisam primjetio.

    avatar

    22.11.2009. (23:32)    -   -   -   -  

  • Cakana

    pa vesna je ljevičarka, ali nije bitno (znan da nije po strogoj definiciji pa te molin da me poštediš eventualnog ispisivanja iste) jer nisan ni spomenila kandidate ljevičare, nego glasove ljevice, dakle glasače ljevičare, ko šta san na primjer ja :P.

    avatar

    22.11.2009. (23:44)    -   -   -   -  

  • Netko

    strasno, pa ta Vesna je korov ovog društva, kakvim se to ona znanstvenim radom uopće bavi ??? što je ona objavila osim teze o 200 bogatih obitelji koje bi trebale imat sav kapital u HR, osuđuje Tuđmana zbog manjka demokracije, a najveću državnik joj je diktator Tito...

    pa zašto mi nju uopće plačamo, tko je uopće čuo za nju, najveći doseg kao znanstvenici joj je otić nekam i slikat se sa poznatim znanstvenicima...

    ah, gornja rečenica mi je dala odgovor zašto je Vanjak tolko voli ...

    avatar

    23.11.2009. (03:08)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Hrvatska zaista nije uvalila prste u pekmez u BiH ali je zato u govna!

    Hrvati počnu dolaziti pamet? Možda? Ali kako je za njih to duuuugi proces V.P. sigurno nema šanse da taj eventualni pristup pameti iskoristi.

    Slažem se s ponuđenim izborom: I.J. ili V.P. Osobno mislim da bi svi koji u drugom krugu ionako imaju namjeru glasovati za I.J. trebali to učiniti u prvom krugu. Naime jedina šansa da najveći njegov protivnik i najveće zlo M.B. ne postane Predsjednik je da I.J. pobijedi već u prvom krugu. Postoji zaista velika opasnost, rekao bih gotovo realnost da u slučaju sučeljavanja I.J. i M.B. ovaj potonji odnese pobjedu.

    A da je M.B. (osim onog koji osporava "prste u pekmezu" i to prvenstveno zbog svoje ograničenosti) najgora solucija je neupitna činjenica.

    avatar

    23.11.2009. (11:23)    -   -   -   -  

  • Šima

    I ja tako razmišljam, samo ću i u prvom za Ivu. Na žalost ovaj narod još nije sazrio za predsjednicu države a nema smisla rasipati glasove, a i ruku na srce, sve me strah opcije da bandić ili božesačuvaj hebrang... neću ni izgovorit!

    avatar

    23.11.2009. (12:18)    -   -   -   -  

  • Dante

    Mene samo zanima gdje će gledati i skrivati se nakoliko narednih dana, tjedana ... ona ekipa koja je na Net.hr rekla da ako Bandić postane predsjednik sele na Novi Zeland.. Baš... mo'š mislit.. Bojim se baš poput tebe da su nam varijante ograničene i Josipović tu izgleda kao najbolji izbor, no na imiđu mora poraditi, a niti slogani mu nisu baš za rap pjesme....

    avatar

    23.11.2009. (13:01)    -   -   -   -  

  • P. Coehlo

    I ja ću za Vesnu u nadi da ću tako i u drugom krugu.

    avatar

    23.11.2009. (14:01)    -   -   -   -  

  • Cakana

    well, ako već neće u drugi krug na pravim izborima, barem je ušla na ovim facebookovskim ;)
    http://apps.facebook.com/predsjednickiizbori/rezultati.php?candidate=8&= Glasuj

    avatar

    23.11.2009. (14:55)    -   -   -   -  

  • Marijeta

    Jedino s čim se mogu složiti je izjava da je Bandić OPASAN. Svatko ima svoje viđenje stvari oko sebe i mogu podnijeti tuđe mišljenje, ali da Vesnu gloficirate zbog toga što je javno rekla da su Hrvati "umočili prste" u BIH me užasnilo! Znate li vi zašto su Hrvati uopće otišli u BIH i znate li da oni to nisu napravili nasumce nego da postoji međudržavni ugovor koji je dopustio da se to dogodi? Žao mi je, uistinu mi je žao što hrvatski intelektualci ne čitaju i ne proučavaju stvari koje ih zanimaju nego prekopiraju tekstove iz loših novina pa ih onda prezentiraju kao povijesne činjenice ovako javno.

    avatar

    23.11.2009. (15:31)    -   -   -   -  

  • milaimotski

    Jadniče kada ćeš glasovati za opskurnu kvazi liberalku, orjunašicu Pusić kojoj kao niti tebi, budalice ništa ne znači znanstveno nešto dokazati ili opovrgnuti, takvima kao što si ti takvo što nije niti potrebno. Ti znaš da je Hrvatska "izvršila" agresiju na BiH, koja u tim vremenima aktivno sudjeluje , sa srpske strane na agresiji na Hrvatsku, a onaj tzv. bošnjački dio nema nikakvih mogućnosti da se odupre Srbima, nego ih Tuđman i Hrvatska naoružavaju i humanitarrno i na druge načine pomažu. treba stvarno biti idiot pa napisati za Jurčevića da je TELAC koji , eto, ide u Haag da bi odvjetničko-sudačkoj eliti dokazao na stručan način kako su se stvari odvijale. Šupčino bez elementarne inteligencije, samo naprijed i glasuj za jednu muškobanjastu i prilično bedastu, anonimnu profesoricu, koja djeluje više od 10 godina ali je vrlo limitiranog dosega u politici. Njeni mentori su isuviše razočarani, jer njihov projekt Pusić nikako da uspije. Da je monarhistička Juga u pitanju ,kada su njezini bili batinaši, tada bi ona svoju nasilničku prirodu u potpunosti ispoljila. Valjda si i ti neki nasilnik ili voliš da te se tuče....

    avatar

    23.11.2009. (16:04)    -   -   -   -  

  • Matti

    Ako ipak budem glasao da ne pobjedi ono zlo od bandića hebranga ili vidoševića onda na prvu ruku simpatični Kajin a na drugu gospodin Josipović.

    avatar

    23.11.2009. (16:33)    -   -   -   -  

  • Neandertalac Mika

    meni nekakao Kjain u prvom a ivo u drugom

    avatar

    23.11.2009. (16:51)    -   -   -   -  

  • Dosanjana

    Pusić, Vidošević, Hebrang, Josipović, Bandić - odvratna stvorenja kojima aposolutno nije mjesto u bilo kakvoj javnoj aktivnosti, a kamoli da neki od njih obnaša funkciju Predsjednika Države. A da ima maloumnih u tolikoj količini koji će za njih glasati... pa i nije čudo da nam je država u takvom stanju u kakvom je. O ovima drugima bi se još dalo raspravljati.

    avatar

    24.11.2009. (21:21)    -   -   -   -  

  • Satyr

    Imamo gotovo identično razmišljanje. Samo bih nadodao na kraju da nisam baš toliko siguran da će Bandić biti taj od "ostalih" koji će ući u drugi krug. Vidošević ima barem jednaku šansu ( i barem je jednako toliko opasan, korumpiran i poguban za Hrvatsku), a ne treba zaboravit ni Hebranga iza kojeg će na kraju ipak stati većina HDZ biračkog tijela (iako su se rasuli po sadašnjim anketama). Štoviše, koliko god možda glupo zvučalo, mislim se čak glasat za njega jer bih volio da upravo on uđe u drugi krug s Josipovićem, jer sam mišljenja da jedini on nema baš nikakve šanse da ga u tom drugom krugu pobijedi ( za razliku od Bandića i Vidoševića koji bi to u ovoj blesavoj zemlji mogli).

    avatar

    25.11.2009. (14:37)    -   -   -   -  

  • tttockatt

    Ne budite škrti - poklonite glas Kradanu!

    avatar

    25.11.2009. (18:28)    -   -   -   -  

  • Crojach

    A sta sad ;)

    http://www.net.hr/vijesti/hrvatska/page/2009/12/14/0588006.html?pos=n0

    avatar

    14.12.2009. (22:48)    -   -   -   -  

učitavam...