Komentari

igo4it.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Klara

    Ako mogu "poznate svjetske majke" istesat liniju brzo nakon poroda - možeš ti još bolje ! Ništa ti se neće dogodit ako odmah kreneš s rigoroznim režimom. Ako si zdrava i sve je ok - tijelo može izdržat čudesa - sjeti se samo rađanja:)
    Štoviše, što ćeš duže čekati da se pokreneš - bit ćeš sve nezadovoljnija sobom. Ja sam mišljenja da se sve brzo može vratit u normalu. Naravno, znam da je poreban ooogroooman trud - al isplati se. Ti to možeš - znaš i sama:)

    avatar

    17.11.2009. (14:26)    -   -   -   -  

  • draga raga

    Bravo! I za vjezbanje i za pozitivu. Budi bez brige, mlijeko neces izgubiti. Ja sam pak morala pocet vjezbat zbog bolova u rukama i ramenima koji su me iznenadili(nisam nikiad ocekivala tako nesto) teska mi je curica, a od kad hoda jos je teza:-))) Koljena i ledja se dobro duze, ali preventive radi-hvala za link!

    avatar

    22.11.2009. (23:34)    -   -   -   -  

  • Trudna mama

    svaka čast....ja ću poslije nove godine krenut na vježbanje......od kad sam rodila prestala sam pušit, sad se izdojavam i non stop sam gladna.....ne znam dsal bi čokolade, konkretne hrane, slanog, komota da ne govorom koliko sam ga se najela, a ne utažuje glad.......tako da suosjećam s tobom i jedva čekam da i ja krenem na vježbanje......od poroda mi nije ostalo, jer sam malo digla, tako da sam opet na kilaži na kojoj sam i zatrudnila, al do ljeta sam si zacrtala 15 kg manje.....

    avatar

    27.11.2009. (15:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...