Komentari

jorgovan57.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • duhovna BLOG misao

  Nije rješenje u tome da svi isto mislimo nego da naučimo slušati jedni druge, te privatimo raznolikosti kroz poštovanje i uvažavanje.
  Nije to lako ni u Crkvi a kamoli među različitim narodnostima, kulturama i vjeroispovjestima
  Kako npr. Bošnjaci mogu očekivati od Srba iskorak prema BiH kad sami ne poštoju elementarna prava Hrvata. Apsurd, zar ne?
  Istinsko pitanje koje izbija na površinu glasi: Kad će dobro drugog postati i moje osobno dobro?
  A budući da živimo u vremenu kad narod ustaje na narod i svatko na svakoga jer je na djelu totalna pobuna, tj. vrijeme koje će na vrhuncu svoje bezglavosti i kulminacije zla izbaciti na površinu antikrista, teško je za očekivati nešto od drugog. Treba biti vjerodostojan svjedok osobno. Kad se navrši mjera Bog će ostalo učiniti.
  Nastavak odgovora pročitaj u mom najnovijem postu :)

  avatar

  15.11.2009. (16:47)    -   -   -   -  

 • Međugorski glas

  Tko je jači, taj kobači. Takav je zakon svijeta, s kojim najviše šuruje politika. Ona je ujedno i najiracionalniji proizvod ljudskoga grijeha, najvjernija zavodnikova suradnica jer se temelji na prepredenošću i laži, prožeta pohlepom i licemjerjem. Sklona je tlačenju i iskorištavanju, kako naroda, tako i pojedinaca, a pogotovu onih koji se prikloniše istini. Što se BiH-a tiče, ona ni onako nikada neće moći egzistirati kao država, čak kad bi jedan ili dva naroda potpuno iščezla. Nekome je na volji da tako bude i da se stvaraju tenzije kojima se hrani zlo i naopaqkost. A rješenje je, kako si i sam zaključio, tako jednostavno. Treba susjeda ostaviti u njegovoj kući i dopustiti mu da živi po svom nahođenju i uvjerenju, a da se puno ne ogledava u "komšijino" dvorište. Tako bi se moglo živjeti u dobrosusjedskim odnosima i ne nametati drugome svoje svjetonazore i običaje. Ili kako je to dobro zaključio prethodni komentator, vrijeme je totalne pobune. Uostalom, ne smijemo zaboraviti gdje je smješteno Međugorje, iz kojeg će se svijetu objavljivati Gospine tajne i krenuti svjetlost Velikog Božjeg plana.

  avatar

  16.11.2009. (09:42)    -   -   -   -  

 • tiha sjena

  pozdravljam te

  avatar

  16.11.2009. (20:46)    -   -   -   -  

 • podijelimo radost

  Najveća Božja zapovijed (koju neki teolozi zovu i 11. Božjom zapovijedi) izrekao je sam Isus: "Ljubi bližnjega svoga kao samoga sebe."
  Zbog tvrdoće srca ta zapovijed nije doprla do svijesti mnogih, pogotovo do društveno političkih aktivista, koji imaju neke svoje bogove koji su im dali vlast upravljati ljudima. A poprilično su se i materijalno potkovali pa su se uzoholili. Zbog te oholosti su zaboravili na 'malog čovjeka' i kako oni teško žive 'kruh naš svagdašnji'. Zameću neslogu među ljudima poput sotone, a oni to debele koriste za svoju promidžbu. Učine neko sitno djelo, bolje rečeno nedjelo, i misle da su prinčevi na bijelom konju, i sakupljaju sebi poene (ali kod sotone).
  O Isuse moj dragi dođi!

  avatar

  19.11.2009. (10:21)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se