Komentari

zvoneradikal.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • creativa

    je*eš ovakvu Hrvatsku i hrvatske terotorije: ja bih to dao nekom pametnom i sposobnom da time upravlja da i meni i mojoj djeci i roditeljima i prijateljima i kolegama bude bolje! a ti ak misliš da smo ušli u rat sa Srbima radi teritorija jako se varaš. SVe se vrti oko love. Mislili smo da je dovoljno da istjeramo Srbe pa da će nam padati mana s neba. E neće, treba raditi, misliti i biti pošten. Slovenci su ok.

    avatar

    10.11.2009. (23:37)    -   -   -   -  

  • gle čuda

    iz bankarskih krugova sam na jednom predavanju čuo kako se čovjek kune da hrvatska ulazi u eu 1.7.2010.g. na moj podsmijeh ponudio mi je okladu u 500 eura ako ne vjerujem, nisam prihvatio jer se ne kladim. al me kopka ta njegova samouvjerenost... možda ima neke simbolike to bi bilo godinu dana otakako je sanader otišao, popuštamo zlovencima... hoće li se dogoditi čudo? inf dolazi iz uprave intesa san paolo banke

    avatar

    11.11.2009. (00:42)    -   -   -   -  

  • lolina

    ne znam ni sama što misliti . fakat smo genijalci kad smo se doveli u ovakvu situaciju da nas susjedi čereče svojom politikom seljačkog mejaštva . slovenci su mali iskompleksirani pezdeci ,a mi uvijek s potpisima imamo fige iza leđa koje nam nikada ne prođu . ako nas žele u eu uči ćemo sa ili bez njihovog -moram biti prosta - doslovnog podjebavanja . kako inače protumačiti njihovo cendranje zbog gubitaka prava i povlastica koje su imali u sastavu juge . čitala sam što su blebetali u eu parlamentu . van svake pameti ! nema nikakve sumnje slovenija je neprijateljski raspoložena prema hrvatskoj i njenim građanima . točka .
    i da se osvrnem na tvog tatu , neće nama ni Bog pomoći ,a najmanje eu . ništa od te priče dok se mi sami ne sredimo . nama davati novac iz eu fondova …
    nekoć je bio hag , pa gotovina , pa zerp , onda dnevnici , sada slovenija…
    nadam se da će slovenčad na referendumu zaokružiti NE ,

    avatar

    11.11.2009. (01:14)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Sve si rekao - nema win-win situacije; svako odabrano rješenje jednako je loše - znači, treba odabrati ipak ono najmanje loše....
    Ako smo si kao država kao vannjskopolitički cilj postavili ulazak u NATO (ostvareno) i ulazak u EU (i doista mislim da drugog rješenja nema - jer ne možemo živjeti kao pusti otok, a nismo financijski mala Švicarska :(((((.....
    Prema tome, slažemo stvari kod kuće - da bi nama bilo ljepše i bolje, bez obzira na EU - a ako su to uvjeti za ulazak - tim bolje!
    Narogušeni Slovenci - ma, neka im - ako će ih to usrećiti....
    Dakle, nema nam druge nego ući - a da bi smo to bili u stanju - treba Slovencima dati taj komadićak, kao što kaže dobro Tvoj tata - ne kapricirati se....
    Još jedan rat nam - doista ne treba!
    Srdačno, Luki+Goldie

    avatar

    11.11.2009. (09:58)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    Zvone moj ne gubi živce, gledaj mene - ja san totalno oguglala, nije to vrijedno ni jedne dlake na tvojoj glavi LOL ;D
    brate neka nose sve ko god želi i kolko želi, dobro se Clinton s nama šprda - za sto godina će ionako sve biti pod morem. uostalom jednom sam to rekla pa ću ponoviti - ti recimo za razliku od mene imaš savršeno oružje za osvetu Slovencima, ti im za razliku od mene - možeš jebat Slovenke! ;0))))))))))))

    avatar

    11.11.2009. (12:09)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Zvone, da te malo utjesim. Mislim da to mogu jer godinama radim za strane korporacije po EU a i sire - od Atlantika do sjevernog Pacifika gjde se prostire Ruski medo. A kako su te korporacije puno jace od vecine drzava na Svijetu, pa i u EU (jake su recimo da se po prohodu priblizavaju razini Njemacka i Japana), te da potoje i druge korporacije citava je stvar malo drugacija nego sto to prezentira domaca politika i kokosinjac koji se je oko toga dignuo.

    U osnovi, Sanader bi u pravu. U osnovi, Slovenija (i slovenci) traze puno vise od onog sto su spremni javno priznati (elem danas imas priliku vidjeti tajni dokument koji je procurio iz njihovog parlamenta). Ali ipak nece biti onako kako to Slovenija (slovenci ?) zele ili prizeljkuju. Jerbo Dezela je premala prcija da bi zbog nje EU trpjela stetu. EU ZNA da vise treba Hrvatsku no sto ova treba EU (nisam siguran ZNA li to Hrvatska). Tu strateski interesi sprecavanja Rusije da ponovo izbije na Sredozemlje. Tu su i ekonomski interesi koji trpe i to, vjerovao ili na, na stetu EU a ne Hrvatske (koliko je interesa sa nekretnine na Jadranu i to s razlogom i to bas od korporacija a ne gradjana. Tu je i Hrvatska strateska rezerva pitke vode koja u svijetu 21 stoljeca polako postaje sto je nafta bila u 20 stoljecu. Tu je prometna povezanost i EU drang nach ost prema Arapskom zaljevu. A ima jos puno toga.

    Sto se tice gluposti koje rade domaci politicari, radili su oni isto to i prije. I vjeruj, da su svi ovako ili onako potkupljeni ili se daju lako potkupiti. Svi od reda su pokvareni a najposteniji su oni koji su otisli iz politke :-). U pravu da ako pitanje teritorija u konacnici prodje bez referenduma, jednako tako ce proci i pitanje ulaska u EU a bas to EU si ne moze i nece dozvoliti upravo radi EU same. I to nece prihvatiti.

    I sto onda pametan covjek moze uciniti u ovoj situaciji? I dalje bojkotirati slovenske proizvode i proizvode njihovih tvrtki ili tvrtki-kceri u Hrvatskoj. I ziviti u realnoj nadi da ce Hrvatska u EU i prije no sto se to najavljuje (mislim tu na legalno). To je nekako u skladu i sa nekim poslovnim planovima poslovanja korporacija za koje sam radio ili radim a koje sam, obzirom na posao kojim se bavim imao priliku vidjeti (ili vidim). Mogao bi i o terminima ali kao ozbiljan covjek necu vec cu samo reci da ce HR u EU bez davanja teritorija, prije, za vrijeme ili poslije, i to prije, puno prije no sto se vecina nada.

    O tome, sto ce se poslije toga dogoditi necu ali samo velim da ce oni koji zive od rada bolje prolaziti nego oni koji zive od lopovluka. Na zalost, sa distance od pet godina u freelancu, onih drugih je daleko vise od onih prvih. Ali ipak, bas je postojeca kriza dala sansu da poneko promijeni svoje stavove prema radu.

    Pozdrav,
    Bocaccio

    avatar

    11.11.2009. (14:26)    -   -   -   -  

  • Neverin

    Slovenci nas gnajve jer su i oni u problemima pa im treba vanjski neprijatelj a Italija je prejaka pa idu ucijenjivat tamo gdje mogu. Prosječni slovenac misli o Jorasu i ostalim pajdanima da rade sve radi prikupljanja pilitičkih bodova i baš ga briga jer ionako granice jednom neće biti a svi imamo prijatelje sa jedne i druge strane. Mene zapravo onio što rade njihovi političari niti toliko ne brine koliko me brine to što rade/ne rade naši licemjerni govnari koji prodavaju to lažno domoljublje od začetka Hrvatske kad su na leđima branitelja pokrenuli svu onu zlusretnu kuponsku privatizaciju, pranje novca u bosnu i otpuštanje radnika... imaju toliko putra na glavi da kad bi svi zajedno završili na optuženičkoj klupi čitanje optužnice bi im trajalo čitavi životni vijek. I zato poserem ti se na ovu državu koja je najboičniji paravan za bogaćenje sumnjivih neobrazovanih ali poslušnih indivuda..

    A to da Slovenci to rade radi plina i nafte je očito, zašto da se čudimo kad bi i mi postupili tako da smo na njihovom mjestu?

    avatar

    11.11.2009. (15:01)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...Ma super, da bi se riješili političara-feudalaca u vlastitoj kući trebamo dati malo teritorija i postaviti se u trajno kolonijalni status. Pa jesu li pobornici takvog razmišljanja uopće svjesni što pričaju?!?!...

    avatar

    11.11.2009. (22:27)    -   -   -   -  

  • Charlie Frost

    Teško je priznat, al potpuno je jasno da su Slovenci sposobniji od nas jedno 20 puta. JBGA. Peace!

    avatar

    12.11.2009. (15:13)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    zahvaljujem svima na jako zanimljivim i korisnim komentarima. nakon onih trkeljatora na pollitika.com :-), vratili ste mi vjeru u blog :-).

    no, vidim prilično široki dijapazon mišljenja - pa me to odmah vuče na jednu malu anketicu ... ;-)

    avatar

    13.11.2009. (00:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...