Komentari

merkat.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Timotej

    Više informacija: http://www.pavlini-kamensko.hr/betlehem/betlehem.html

    avatar

    03.11.2009. (19:54)    -   -   -   -  

  • merkat

    Fra Ante Antić, sveti lik iz moje župe (službene) je imao posebne darove od Boga. Znao je Zvonimirovom ulicom u Zagrebu "presretati" imućnije građane i moliti milostinju za siromahe o kojima se brinuo. Kada bi se nećkali, fra Ante bi im rekao koliko imaju u novčaniku novaca i da daju malo za sirotinju. Građani bi bili šokirani pošto je fra Antić rekao točnu cifru koju bi oni imali u novčaniku a da novčanik nije vidio. Tako bi najčešće davali nešto za sirotinju.

    Eto tako, ja nemam nikakve darove ali "znam" da većina ima barem 5 kuna koliko se moli u gornjem tekstu. Pa prošećite do Raiffeisen banke (provizija 1%, dakle kuna za sto kuna uplaćenih) ili neke druge banke (veća provizija) i pomozite ! Naravno da su dobrodošli i ostale navedene potrepštine.
    Ako će takvi projekti propadati, žene neće imati kuda te će se odlučivati za abortus !
    Radije platiti sada koju kunu nego da vas kada vam dođe vrijeme čeka preveliki račun ! ;)

    avatar

    04.11.2009. (13:05)    -   -   -   -  

  • Julijana

    Nisam ni mislila propustiti uplatu, plaća stiže oko 10. i uvijek se nešto nađe, jer je onih koji su potrebni jako puno, a mi imamo sreće da nismo u potrebi (hvala Bogu!). (Neka ti ne zna ljevica što ti čini desnica, pa to nisam ni mislila spominjati, ali da ne misliš da nema odaziva...).

    Odjeće za bebe nažalost više nemam, moji su davno bili bebe, a odjeća je proslijeđena dalje... Ali znam tko ima, pa ću poslati podatke na mail mnogima, a mogli bi i ostali. Netko će već nekako pomoći. Vjerujem.

    avatar

    04.11.2009. (18:08)    -   -   -   -  

  • Julijana

    Poslano.

    avatar

    04.11.2009. (18:22)    -   -   -   -  

  • merkat

    Neka, neka ;) I hvala !
    Odlična je stvar internet i mobiteli jer se i dobre stvari mogu brzo širiti !

    avatar

    05.11.2009. (10:36)    -   -   -   -  

  • mamaposebnogdjeteta

    Ostala sam dužna za "Operaciju Jerihon". U knjizi s. Emanuell "Skriveno dijete Međugorja" je opisana operacija po uzoru na Bibliju i priču kako su srušeni zidovi Jerihona - molitvom. Po tom uzoru je spriječen jedan koncert, itd... Znaš, meni se plače kad god se sjetim tih majki. Pokušat ću koliko mogu. Tebi hvala što si ovo objavio. Pozdrav.

    avatar

    05.11.2009. (14:47)    -   -   -   -  

  • mamaposebnogdjeteta

    Žurim pa pišem nepovezano. Kada kažem majki mislim na ove divne žene koje su odlučile stati u obranu života pa i po cijenu života koji donosi bol i neimaštinu. To je bitka.

    avatar

    05.11.2009. (14:49)    -   -   -   -  

  • merkat

    Hvala za informaciju !
    Ne mogu se sjetiti imena ali sam čitao o jednoj ženi koja je imala problematičnu trudnoću i rekli su joj da odluči. Ona ili dijete. Odlučila je. U tijeku je proces beatifikacije.

    avatar

    05.11.2009. (15:33)    -   -   -   -  

  • Ema

    Primljeno na znanje.

    avatar

    06.11.2009. (18:41)    -   -   -   -  

  • don branko

    pozdrav

    avatar

    06.11.2009. (20:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...