Komentari

donajulia.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • fulvus

    baš sam dragod muža podsjetila da nam je uskoro 25 g braka i da svakako želim da odemo zajedno u pariz. naime, on je bio prije desetak godina službeno i ništa nije vidio, osim noćnog pogleda sa Eiffela i divljanja po disneylandu. ja sam išla prije 4 g sa prijateljicom i bilo je fenomenalno. išle smo s agencijom i mislim da je to za prvi put bolje, da se stekne neki dojam o gradu, nauči voziti metroom...naravno da nisam sve vidjela, nisam bila u les invalides što mi je žao. previše je to informacija bilo odjednom i svakako želim ići detaljnije obići recimo montmartre. mužu sam ostavila na biranje; ili agencijom: autobusom ili avionom ili sami: autom ili avionom.

    avatar

    19.10.2009. (11:07)    -   -   -   -  

  • onci

    U Pariz bilo kako.....
    Moram još jednom zahvaliti na gostoprimstvu....HVALA!
    bilo je fenomenalno....dojmovi još nisu splasnuli, i koliko sam god ljude morila da moram ići u Pariz, sad ih morim kako je divno tamo.....
    mislim da će me uskoro svi početi izbjegavati....čovjek to već čini....

    Uglavnom, čitam te....i jedva čekam da dođeš....
    Pozdravi čoeka....
    Pusa:)

    avatar

    19.10.2009. (12:55)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    Putovala sam dosta s aganecijama i dosta u solo aranžamanu. Meni je uvijek bolje u solo aranžamnu, Možda ne vidiš tako puno kao sa vodićem ali doživiš puno, puno, puno više. A to mi je puno važnije. Čak i kad putujem u aranžamanu , uvijek se odmetnem od grupe. Muž je isto takav tako da smo sada dva odmetnika :-)))).

    avatar

    19.10.2009. (14:12)    -   -   -   -  

  • romantales

    Ovaj post je svakako koristan onima koji planiraju posjetiti Pariz. Obišla sam mnogo toga, ali još uvijek je ostalo dovoljno toga za obići u sljedećem posjetu. Svakako što prije otiđi u muzej D'Orsay, meni je bio izuzetan doživljaj, nešto manji doživljaj u Musée de l'Orangerie, ali jednako tako nezaobilazna etapa. Ne mogu vjerovati da si izostavila penjanje na toranj, znam da je teški kliše, ali to je isto nezaobilazna turistička meta i meni je bilo zabavno i izazov iz sasvim osobnih razloga.

    avatar

    21.10.2009. (10:12)    -   -   -   -  

  • pardon my french

    @ RT, hvala što si me podsjetila - naime, nisam zaboravila toranj, to nikako, nego sam mislila ubaciti u post da sve ostale stavke koje preporučuje agencija (obilaženje znamenitosti) svakako preporučujem.

    Idem editirati :)

    avatar

    21.10.2009. (13:13)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Disneyland zaobilazimo u velikom luku, komercijalno i samo redovi (bila ja kad sam bila Aupair u Londonu).

    avatar

    23.10.2009. (18:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...