Komentari

romanticus.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • priče iz planine...

    Prva sam :), juuupi!!!

    Vidim da niti nakon godinu i po nisi zaboravio napisati blog koji se čita u jednom dahu. krasno vam je bilo i baš postajete doktori za krasne bosanske planine. Šteta što te nije bilo u Švabiji.

    A vidim i da Zoki dobro maše batinom po tuđim guzama :) :). pozz Zokiju. (nadam se da ti se jakna javila, sram ju bilo tako nestati!!)

    Pozzzzz svima od mene :)

    avatar

    20.10.2009. (13:10)    -   -   -   -  

  • lugarica

    Prekrasna fotoreportaža iz prekrasnih krajeva! pročitala u jednom dahu!

    avatar

    24.10.2009. (15:14)    -   -   -   -  

  • romanticus

    # priče iz planine: juuupi!!! Prva si, a skoro da si ostala i jedina, hihihi. :-D Znam da povratak u blogerski svijet nakon toliko dugo izbivanja nije ni lagan ni jednostavan, no ako budem imao duševne i fizičke snage da nastavim pisati, vjerujem da će se tu skupiti i više čitatelja.:-)
    Drago mi je da ti se post sviđa, pozdravljam te(vas) do novog susreta na blogu a još bolje uživo.

    # lugarica: hvala na lijepom komentaru, ovakva pohvala mi puno znači i daje poticaj za daljnje stvaralačke napore. :-)

    avatar

    28.10.2009. (22:16)    -   -   -   -  

  • ericca_35

    O sramota za mene da sam tek treća :(, no s obzirom na guzobolju od bocki i nogobolju i križobolju, nadam se da će blogovlasnik oprostiti moje zakašnjenje :-)...I ne znam koji put ću ja reći....da mi je uvijek beskrajno žao što ne mogu u pohod na ovakve ture, ali sreća pa nam Romanticus svojim tekstom i nadasve slikama dočara sve ljepote što prirodne, što one koje se stavljaju u gladne stomačiće :-) pa bar na taj način budem s njima....No on svejedno zna da moje misli prate svaki njihov korak kada odu bez mene i da mi srce plače i krvari što ne dijelimo te sve korake zajedno...No...strapljen spašen, valjda se tako kaže :-)

    Izvrstan post, fascinantne fotke, a ona Hajdučka vrata....e to stvarno moram vidjeti uživo..pa makar propuzala do njih :-)

    avatar

    31.10.2009. (15:48)    -   -   -   -  

  • romanticus

    Da, draga:-)
    Ta Hajdučka vrata su me fascinirala kad sam ih prvi puta vidio na netu i tad sam rekao sam sebi: ma moram to vidjeti uživo kad-tad. Ovakav izlet dogovaram s Marijanom već godinu i pol dana, a sad se i ostvario na moje veliko zadovoljstvo. :-)
    Hvala na lijepom komentaru. :-)

    avatar

    31.10.2009. (16:00)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Nije te bilo zbilja dugo, ali si djelomično nadoknadio toliki izostanak ovim lijepim slikama. Planine su svagdje lijepe i sa planinarima se uvijek lijepo družiti. (Ona pčelica mi više liči na muhu cvjetaricu, ali i one vole cvijeće). Pozdrav

    avatar

    01.11.2009. (02:58)    -   -   -   -  

  • romanticus

    # gogoo, kao i obično, vjerojatno si u pravu što se tiče muhe cvjetarice, a ja ću se opet nastojati držati obećanja i nastaviti pisati, što sam zapravo već i učinio.:-)
    Pozdrav Kvarneru! :-)

    avatar

    01.11.2009. (04:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...