Komentari

partizana.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • skaska

    seinfelda bi mogla gledat non-stop

    avatar

    18.10.2009. (00:23)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    pa valjda ti ne bude tako dugo bed... hmmm... čak da mi netko tako nešto kaže bacilo bi me u komu..

    priča sa bakom je super. Tako je i Kraljica Majka, kakva god da je bila loša majka, bila je odlična baka (veli moj mali nekidan - "Bakica bi to tako..." - on ju je od milja zvao bakica, i to sada kad je bio veći, pa je u neku ruku bio intelektualno iznad lude babe.. he he) i na tome joj se divim.

    nekako se lovim u strahu kako iste stvari ponavljam kao majka, pa se trudim stvar okrenuti, a s druge strane odgojiti pristojnu djecu (jer se užasavam derišta). tješim se da ću možda jednog dana biti bolja baka.... :)

    Ana? Sviđala mi se emisija na Novoj jer se gledala jednom tjedno i bila je u neku ruku ritual subotnjeg popodneva. sad mi se malo izlizala kad je svaki dan u svakakva doba. čim upalim teve ona iskoči (kao npr. jučer na prvom ili drugom progr.??)

    avatar

    18.10.2009. (09:00)    -   -   -   -  

  • Šima

    pa ja bi tebe sad istukla! Dođem pregledati mailove i ugledam tvoj kilometarski post! I toliko si u njega svašata stavila da sad moram komentirat a ne mogu jer i ja gledam "Zbogom bivši" koja bi taman sad trebala biti na tv-u! Detaljan komentar dobiješ sutra!
    Kiss :-))

    avatar

    18.10.2009. (09:15)    -   -   -   -  

  • feshn kojoj blog ne da up

    sretaaaaan!
    ja gledala starter wife! skužila slučajno prvu epizodu, pa kako mi se nije dalo čekat svaki tjedan, skinula sam si ju se neta. super je :) za HIMYM i meni je krivo, jer nikad nisam znala kad je, aja ne radim tako pouno i stigne gledat... seinfelda ne volim... i to je to :) post je ogroman, ne sjećam se više što bih mogla komentirati!
    :)

    avatar

    18.10.2009. (09:31)    -   -   -   -  

  • Ribac

    zato ja sve skidam sa torrenta i baš me briga za ostalo :)

    PS: heh, da sam ja bar imao takvu baku... hm...

    avatar

    18.10.2009. (11:57)    -   -   -   -  

  • bike queen

    ..eto,prvi puta da svratim na tvoj blog;bas si me nasmijala pricama ali i nacinom na koji pises.
    E,da je meni moja baka jos ziva...ko zna gdje bi nam bio kraj.... :)

    avatar

    18.10.2009. (13:16)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Uh, gdje da krenem s komentarima, o svemu i svačemu si piala, a ja volim sve i svašta prokomentirati pa haj'mo onda. :) Prvo ću o baki. Predivan mi je ovaj tvoj opis njenog načina čestitanja rođendana i totalno kužim toplinu i ono veliko B koje za nju osjećaš. Naravno da ti fali i da se ne možeš naučiti da je nema, baš njen način odnosa s tobom, baš njene riječi, običaji, fore i forice. Takva je bila i moja Baka, mogla sam s njom pričati o seksu, tračati, potegnuti ozbiljne teme, sve, a umrla je sa 94 godine i bila potpuno lucidna do kraja. Jadna moja Bakica... :)

    Natalnu kartu sam radila (pogotovo sama sebi, na onim amaterskim siteovima na Netu), 90 i nešto % stvari je ispalo točno, a pogotovo čitanje tarota koje mi je radila jedna cura u šokirala me onime što mi je rekla. Pozitivno, naravno. Ima nečega u tome, pritom ne mislim na autosugestiju i neke općenite stvari koje su univerzalne, već zbilja ponaosob i individualno.

    Ana Ugarković mi je jedno vrijeme bila jako draga i mila, volim gledati njenu emisiju jer kulinarski šouovi :)))))) me smiruju, ali u zadnje vrijeme mi je postalala nekako malo, hm.... kako da to nazovem, kao da glumata dok sjedi s tim gostima za stolom. Kao da je malo proračunata, tako nekako. Možda se varam, ne poznajem ju osobno i nemam pojma kakva je osoba, a i od nekoga sam čula da je arogantna uživo, međutim, takve priče uvijek uzimam s rezervom jer možda netko i za mene kaže da sam arogantna. A nisam. Nisam? ;))

    Što još... e, da, serije. O tome ću jednom napisati poseban post pa ne želim sada duplati dojmove, uglavnom, spomenut ću da od humorističnih volim britanski humor, a od nehumorističnih mi je najdraža bila Nikita. Ima jedna koja je već svima izašla na uši, a ja ju mogu gledati milijun puta zaredom: Dadilja. Osvojila je sve moje simpatije, priznajem, i baš se veselim kadgod ju vidim na TV-u, makar stoput repriziranu. Eto. :)

    avatar

    18.10.2009. (14:58)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    ah bake, uzivala sam u tvojoj prici i ovom citatu :))) imala sam slicnu Baku koja me isto iznenada napustila. post ti je divan, saren, veseo, leprsav....uzivala sam na kvadrat :). seinfelda jako volim a vrt...dobro si me sjetila, i moj od 60 kvadrata treba pripremiti za zimu uh....

    avatar

    18.10.2009. (15:39)    -   -   -   -  

  • Suputnica

    super mi je ovaj Bakin govor na tvoj rodjendan.
    ja osjecam veliki gubitak jer nikad nisam imala baku. obradjivala sam s klincima pjesmu "Nonić" i pricam s njima, pa im se pozalim kako ja nikad nisam imala nonu ili nonica da se brinu za mene, vode me na sladoled i poskrivecki mi daju 10kn i bombone. strasno mi je to falilo. kasnije sam se sjetila da imam zivuceg dedu koji je cijeli zivot stanovao iznad nas i jos se vise rastuzila da se njega ni ne sjetim da je djed. nikad u zivotu se nije prosetao s nama. :( place mi se kad pomislim na to. nedostatak topline u siroj obitelji: tete koje te ne grle, maze i paze, ni barbe, bake i none kojih nema, deda kojem se obracs s "vi" itd.
    ono sto zelim reci je da ti zavidim da si tako nesto uopce imala. znas to kad usporedis s drugom bakom, i jasno mi je da ti nedostaje, ali zbilja imas divne uspomene s Bakom. pravo bogatstvo.

    tv uopce vise ne palimo osim za formulu. ne fali mi. serije skidam i gledam. ;)

    eh da, zaljubljena sam u Kevina Spaceyija i Šimu Stipaničeva! :D
    a sad mi hitro javi o kojoj osobi se radi :)

    avatar

    18.10.2009. (17:44)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Ja ti telku ni ne gledam, serije si skinem s neta pa ih onda gledam mjesecima. Ana mi je zanimljiva, ali kad krene dodavati sve što dodaje u klopu ispada da bi ti svaki takav ručak koštao bar 400 kn.

    avatar

    18.10.2009. (21:23)    -   -   -   -  

  • Šima

    Ajmo od početka.
    Dakle.. nisam stekla dojam da si vaga, možda ti je podznak nešto jako pa dobro kamuflira vagu, a makedonka isto može napisati za sve nas. Okolina je toliko površna da možeš danima kukat a da nitko ne shvati da si loše. Ali ti svejedno nemoj kukat, jer u konačnici nemaš zašto. :-)

    Priča o baki je predivna. Držim fige da jednog dana budem takva, a ne kao ova moja, zločesta vještica.
    Što se tiče ljubavi, tvojoj kiki zaista nije lako. Iako su tvoje ljubavi iako žive potpuno imaginarne, nije lako slušati takve priče. Ana mi nije nešto, iz tvojih prijašnjih priča čak mislim a je Kika puno bolji komad od nje! A i stalno nešto prčka prstima, isprobava, liže dok kuha. Ja joj ono ne bi jela. Čak mi neke stvari i ne izgledaju ništa specijalno. Slobodno nek me pozove u goste i demantira!
    O televizijskim terminima pojedinih emisija bis e dalo raspravljati na dugo i široko. Šema je ionako sastavljena za umirovljenike i noćne čuvare.
    A o onom da je jučer na htv1 bila utakmica a na htv2 formula bi mogla nabeštimati cijeli post. Ni eurosport nema toliko sporta! Jebo ih sport i svi ti sportaši iz fotelje što to prate!
    a jučer sam bila tužnaaaaaa, Nakon 5 epizoda zbogom bivši jučer krenuli u reprize istih :-)))
    I bio bi red da počneš pisati malooo češće tako da nam komentari dužinom ne prijete dužini tvog posta.
    Kisi kisi

    avatar

    19.10.2009. (07:59)    -   -   -   -  

  • praktikum

    skoro sam umrla od smijeha na bakinu priču poslije ponoći, a glede horoskopa, vjerojatno je ti saturn nešto tranzitira, znam kako ti je heheheh to mi je razdoblje kad mi je najbolje leć u krevet i ne dizati se iz njega :))))

    avatar

    19.10.2009. (09:58)    -   -   -   -  

  • dviz

    Njam :)) kako dobar post. Strašno mi svidjela rečenica kod nas doma se tv uvijek smatrala članom obitleji. Ubijo me brat od smijeha kad je jedan dan došao doma, a nije ga bilo par dana, i dođe do telvizije i cmokne ju. Ja ga zabezeknuto gledam, a on me pita, Jesi li je pogladila koj put dok me nije bilo?!?!?
    Drugo, nije valjda da ti se javila ona javna osoba na koju mislim. Ako je to ta, uf, molim detaljan post samo o rečenicama xy-onke!

    avatar

    19.10.2009. (15:39)    -   -   -   -  

  • Đus

    u tvom životu stvarno gužva...
    ne znam, makedonku-australku ne bih shvaćao preozbiljno, nijednu svoju baku upoznao nisam, ljubav je tu, a serije na našim televizijama me sve više umaraju, a sve manje zabavljaju.
    i nije da kritiziram Anu, ali nekako mi prisjedne jelo kad vidim s kakvim noktima ga slaže.
    znam da je cijeli komentar u stilu grintavog dede, al jebiga- to sam samo ja.

    avatar

    21.10.2009. (10:50)    -   -   -   -  

  • dordora2

    Hehe ti dakle u stopu pratiš trendove svjetske krize, jer kažu da će se i ona konačno početi povlačiti tek krajem iduće godine

    avatar

    21.10.2009. (22:07)    -   -   -   -  

  • NEZAMJETNA

    i ja sam Vaga, al mi Ana nije napeta :)a baka....uf moja ima 93...
    i zaboravlja rođendane, ali nema veze...bakama je sve oprošteno.

    avatar

    21.10.2009. (22:14)    -   -   -   -  

  • Duane

    Sto je Ana nesto bolesna? Bas je neki dan ulovih na telki i nekako mi je izgledala ispijeno i s ogromnim podocnjacima sva nikakva. A mama mi je rekla da je takva svaki dan (she's a fan :)

    avatar

    23.10.2009. (15:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...