Poriluk rijetko kad jedem, iz razloga što ga moji ukućani baš ne vole. Ja ga preferiram kao čušpajz, sa krumpirom i narezanim hrenovkama i začinjenog po mom ukusu. Prije desetak godina sam nakon odluke o dijeti skuhala neku juhu od kupusa celera korabe i rajčice. Izdržala sam jedan i pol dan jer me glava rasturala. Nisu dijete za mene, nisam karakter. Trenutno imam tri kilograma viška, ali se niti ne trudim to skinuti. Već će doći neka viroza i to će se istopiti:))
12.10.2009. (11:35)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Francuskinje se ne debljaju: -iz razloga koji necu reci jer je ovo ipak javni medij -jer u dva sata rucka ne stignu jesti, moraju brbljati -velika vecina njih (cast rijetkim izuzecima) za rucak spremi najcesce mahune iz konzerve i steak haché, ili tjesteninu bez icega (barem mi se na tv cini kao gola tjestenina) i salamu a tko bi to jeo molim te! - ...
12.10.2009. (12:16)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
VESNA kako sam ja sretno bice, otkrila sam te u pravom trenutku, jer ja,prema uputama lijecnika moram "skinuti" 10 kg kako bi mi zivot bio i laksi i puno bolji!
12.10.2009. (22:05)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvrk
Nije vezano za post.
Zanima me znas li sto o ljetovanju na otoku Ile de Re (zapad Francuske) .
11.10.2009. (13:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pardon my french
ne znam baš ništa, ali ako ti se ne žuri, ja se lako raspitam :)
11.10.2009. (14:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
romantales
Kad je riječ o poriluku, na stranu što ga volim u brojnim varijantama, moj favorit je "creme Vichyssoise glacee" ...
11.10.2009. (14:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tajci
e sad idem na plac po poriluk..daj još koji recept..ne debljaju se..kad jedu zrak..
12.10.2009. (08:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fulvus
Poriluk rijetko kad jedem, iz razloga što ga moji ukućani baš ne vole. Ja ga preferiram kao čušpajz, sa krumpirom i narezanim hrenovkama i začinjenog po mom ukusu. Prije desetak godina sam nakon odluke o dijeti skuhala neku juhu od kupusa celera korabe i rajčice. Izdržala sam jedan i pol dan jer me glava rasturala. Nisu dijete za mene, nisam karakter. Trenutno imam tri kilograma viška, ali se niti ne trudim to skinuti. Već će doći neka viroza i to će se istopiti:))
12.10.2009. (11:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
skitalica
Francuskinje se ne debljaju:
-iz razloga koji necu reci jer je ovo ipak javni medij
-jer u dva sata rucka ne stignu jesti, moraju brbljati
-velika vecina njih (cast rijetkim izuzecima) za rucak spremi najcesce mahune iz konzerve i steak haché, ili tjesteninu bez icega (barem mi se na tv cini kao gola tjestenina) i salamu a tko bi to jeo molim te!
- ...
12.10.2009. (12:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
borut
VESNA
kako sam ja sretno bice, otkrila sam te u pravom trenutku, jer ja,prema uputama lijecnika moram "skinuti" 10 kg kako bi mi zivot bio i laksi i puno bolji!
12.10.2009. (22:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...