Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Bocaccio

    Stari moj, kad Banditic za koji dan objavi kadidaturu, kraj je to SDPa. Josipovic ce kao i Banditic propasti na izborima. Bandicev Holding ce financirati Bandica a Zagrebu slijede novi izbori gdje ce Bandic i njegovi ortaci iz Gruda kihnuti. Nakontoga doticno drustvo odlazi iu ropotarnicu povijesti, zatim na sud i na kraju u zatvor. Sansa je to za Zagreb da pocne nesto normalno sa novom upravnom strukturom i da se ukloni mafija po zagrebackim podrucnim uredima koja se je okupila oko Bandica i SDPa (kojeg je ovaj putem Zagreba financirao - zelis li dokaze??? :))).

    Sansa je to i za Hrvatsku da napokon pocne nesto normalno sa normalnih predsjenikom koji nece biti ni Bandic (mafijas) ni Josipovic ni Mesic (drugovi koji uzor nalaze na Kubi i u Libiji). Osobno, Vidosevicu kao jedinom normalnom kadidatu od srca zelim da postane predsjednik repubike. za dobrobit Hrvatske i kraj smeca u poticici (Kajin, Cacic, Pusicka, Seks i ostali).

    jedini nedostatak je pak u tome sto ce se morati raditi da bi se zivjelo. kao profesionalnom aktivistu to ce ti pasti tesko ali ...

    avatar

    01.10.2009. (19:41)    -   -   -   -  

  • Matti

    da, nažalost nema nijednog istinskog ljevičara ili zelenog kandidata tj. još bolje kandidatkinje. od ponuđenog dakle preostaje samo Ožboltica tj. Josipović u drugom krugu. boženassačuvaj hebranga a pribojavam se da bi i vidošević mogao biti blizu jer ga ne znam zašto žene smatraju zgodnim. sve skupa - ništa nova, ništa dobroga.

    avatar

    01.10.2009. (21:47)    -   -   -   -  

  • dejmon

    Za predsjednika države može biti i Josipović. Što je to?

    avatar

    01.10.2009. (21:47)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić

    @boccaciozg: prvi dio lijepo zvuču, ali sumnjam. :( Što se tiče toga da više neće biti mejsta za "profesionalne aktiviste": što je zemlja razvijenija, takvih ima više (jer su neka vrsta "luksuza"). I oni rade, itekako.

    avatar

    01.10.2009. (22:01)    -   -   -   -  

  • buha

    stvrano lijevi kandidat na nijednim izborima u Hrvatskoj NEMA šanse ni za MZ . jer su ljudi toliko izmanipulirani nekakvim navodnim zločinima ljevice , da se neće još dugo ovdje pojaviti pravi ljevičar.

    avatar

    01.10.2009. (23:27)    -   -   -   -  

  • widder

    Meni osobno je zalosno to kaj pises, ali sasvim moguce! Inace, zaboravio si u anketi dodati jos ovo za moguci izbor: NECU IZACI NA GLASANJE + PREDATI CU NEVAZECI LISTIC!!! (Zajedno sve postaje moguće!)

    avatar

    06.10.2009. (10:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...