Komentari

madonna.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • nenad

    Kritika donekle stoji iako je i po mom sudu preoštra, pa govorimo o pop glazbi, nema tu neke velike mudrosti, to je čista zabava i ako ima zrnce pameti, a ima, onda još bolje, očekivati sad tu neku dubinu je naivno. Da, znamo da je ona loša pjevačica, osrednja plesačica i katastrofalna glumica, pa što? To ne mijenja ništa, opet je ne bih mjenjao ni za Whitney ni za Celine ili još gore Mariah.
    Ali slažem se s konstatacijom da je kompilacija loša, neke od njezinih najboljih pjesama su izbačene, a dano je mjesto zbilja groznim stvarima tipa "4 minutes" a moglo se i bez ove dvije nove. Trebalo je odradit to puno kvalitetnije, možda napravit nešto kao Bowie, prepustit samoj Madonni da izabere njoj najdraže stvari, pa makar nisu bili hitovi, ili možda sve nanovo snimiti, ako je ona to u stanju he he.

    avatar

    30.09.2009. (13:13)    -   -   -   -  

  • omg

    recenzija je preoštra. na music.vip.hru je bolja. tamo je dobila 5 :)

    avatar

    30.09.2009. (17:12)    -   -   -   -  

  • patrik140

    Kritika je definitivno preoštra i prema mojem skromnom mišljenju i prepostavci, onaj koji je pisao sigurno ne voli Maddy previse. Slazem se sa vecinom, ali je preostra.

    avatar

    30.09.2009. (19:25)    -   -   -   -  

  • madfromistra

    BLAHHHHHHHHHHHHHH!!! OK, DA JE TU RECENZIJU NAPISAO NETKO KAO ALEKSANDAR DRAGAS, NETKO TKO SE RAZUMIJE I DOISTA VOLI GLAZBU, TE KOJI ZNA CJENITI MADONNU KAO IZVODJACA I KAO ZENU, RECENZIJA BI SIGURNO BILA DRUGACIJA!! OVA KRITIKA JE PRLJAVA I LOSE IRONICNA! MOZE SE I SRAMITI TAKVOM RECENZIJOM! OK, NIJE SAVRSENA KOMPILACIJA, NIJE KRONOLOSKA..PA STA!!! NIJE KRIVA AKO JE IMALA BAR 4 USPJESNIH SINGLOVA PO ALBUMU!!!! DODUSE SA KRIZOM KOJA VLADA U INDUSTRIJI, I SVE MANJE SE KUPUJU CD-I, PITAM SE KOLIKI BI KUPILI TROSTRUKI CD ALBUM???? MA NI NECU DULJITI, MI SVI ZNAMO KOLIKO VRIJEDI MADONNA! NIJE NA STAKLENIM NOGAMA!!! DRAGI MOJ!!!!!!

    avatar

    30.09.2009. (22:49)    -   -   -   -  

  • nenad

    Pa da je izdala kakvo deluxe izdanje, s par dodatnih CD-ova, recimo najboljih remixa, nikad objavljenih snimaka ili tako nešto uz popratnu knjižicu, i u nekom posebnom pakiranju, da, dao bih i tisuću kuna ali ovako nema šanse. CD-e je nažalost mrtav i preskup format, jedino me na kupovinu danas može natjerati nekakva eksluzivnost.

    avatar

    01.10.2009. (08:48)    -   -   -   -  

  • b@rb@r@

    potpisujem madfromistra

    avatar

    01.10.2009. (13:46)    -   -   -   -  

  • madfromistra

    DA? A TI BI KAO DAO PUNO PARA ZA DELUX A OVAJ SI DOWNLODIRAO PIRATSKI?! HA HA. PO TOME SE RAZLIKUJU FANOVI! UOSTALOM, YOU CAN LIKE IT OR NOT, BUT YOU NEVER GONNA STOP MADONNA, AND US!

    avatar

    01.10.2009. (22:03)    -   -   -   -  

  • nenad

    Pa Madonna i živi tako raskošno i objesno od takvih naivaca kao što si ti i kojima masno prodaje svakojake poluproizvode, da si u stanju malo stvari kritički procjenit vidio bi koliko si izmanipuliran, ako obožavatelj znači biti slijep i gluh onda to svakako nisam.

    avatar

    02.10.2009. (13:18)    -   -   -   -  

  • madfromistra

    hvala. nosim naocale.- pusa! ako sam neciji obozavaoc-znaci -TE JEDNE ZENE, nevcu sigurno skidati njene albume! are u jelous?

    avatar

    02.10.2009. (22:01)    -   -   -   -  

  • Nenad

    Ne, naprotiv, samo ti kupuj...

    avatar

    03.10.2009. (07:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...