Komentari

madonna.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Sticky

    HAHAH!Nije mu bila sexy ccc M je bila KOMAD!A n-z sta njoj bi pa se zaljubi u njeg!

    avatar

    25.09.2009. (17:55)    -   -   -   -  

  • Nenad

    A i ona je izlazila sa svakojakima, znam da je to zbog njezine gladi za još malo slave, ali ovaj joj baš nije trebao, freak koji se krio iza maske nevinašca, a u biti proračunatiji i bezočniji manupulator i od kraljice same...

    avatar

    25.09.2009. (18:03)    -   -   -   -  

  • Sticky

    upravu si nije joj trebao...

    avatar

    25.09.2009. (22:04)    -   -   -   -  

  • IJ

    Ovo je najvece sranje koje sam procitao u skorije vreme.... Ako je ovo istina, u sta sumnjam... MJ onda si pravi asshole!

    avatar

    25.09.2009. (22:58)    -   -   -   -  

  • screw u haters

    prekinite srat nemate vi pojma ko je michael jackson, uvijek je bio i biti ce veci od madonne, jer za razliku od nje imao je talenta za ono sto je radio, imao je glas i znao je plesati, ona ne moze nijedno od tog dvoje

    avatar

    25.09.2009. (23:50)    -   -   -   -  

  • Derxer

    Dobro MJ je imao glas,talent,one plesove.....ali on nikad nije imao ono što je madonna imala...

    avatar

    26.09.2009. (08:23)    -   -   -   -  

  • Sticky

    MJ kralj popa gledajuci realno TRILER mu je bio najbolji nije nadmasivao sam svoje granice,dok kod Madonne ona rusi svoje granice!MJ imao je prepooznatljivi ples i sto jest jest ali na karijeru on je davno otisao bez obzra na smrt!(glupo je cuti kako neko kaze sa MJjom umrla je muzika to je glupost on je davno prestao biti glazbinik!)

    avatar

    26.09.2009. (10:52)    -   -   -   -  

  • screw u haters

    kako netko može prestat biti glazbenik, to sto nije dugo vremena objavljivao albume zbog svih skandala i loseg fizičkog stanja ga ne čini manje glazbenikom, ne možes prestat biti glazbenik, ili jesi nesto ili nisi, nije objavljivao albume ali je i dalje imao svoj talent s kojim je i postao kralj popa, sve sto je imao postigao je svojim talentom, a ne skidanjem i širenjem međunožja, sto je za mene vrijedno svake pohvale, jer malo je ljudi danas sa istinskim talentom za ono sto rade

    avatar

    26.09.2009. (15:41)    -   -   -   -  

  • Nenad

    Od svih tih velikih zvijezda iz 80-ih jedina prava kompletna zvijezda je Prince! Bez obzira na sve, kod njega se uvijek radilo samo i jedino o glazbi a tu je nenadmašan, pa tip svira oko 30 instrumenata i vrhunski je gitarista! O kvaliteti albuma, live nastupa, nema smisla trošiti riječi njegova je jedina mana hiperprodukcija.
    Madonna je pak fascinantna jer je svojom pojavom se uspjela uzdignuti iznad svih svojih ograničenja, vokalnih i inih, što je uvijek bila smjela i drska, što je povrh svega znala prepoznati vrhunske umjetnike oko sebe koji bi onda znali iz nje izvući najviše te, kad su je svi otpisivali, vraćala se još jača. Čisti zabavni pametni hedonizam!
    MJ-a respektiram ali nikada me nije fascinirao, previše je tu robotike i dobre produkcije a malo ljudskosti, njega si mogao obožavati ali s njim se nikad nisi mogao poistovjetit.

    avatar

    26.09.2009. (16:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...