Komentari

nabrzaka.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Bana

    + piquet je o tome vec govorio chariju 2008. a kad mu se sinek izlajao priča je dobila epilog na sudu.u ciloj ovoj priči je knedla u grlu alonsa,znao ,ne znao, isto je ,,ali da se bar ogradio od svoje krnje pobjede moglo se očekivat da ce reć.ovako meni izgleda prozirno.

    avatar

    18.09.2009. (14:57)    -   -   -   -  

  • Bana

    ALONSO nije kimi i stvar je jasna,

    avatar

    18.09.2009. (14:59)    -   -   -   -  

  • Pošteni vozač Prost

    Ovo je prezalosna 'sportska' prica, i drago mi je da je Briatore izbacen iz sporta do kraja zivota. Ovo sto su napravili nema nikakve veze sa sportom i natjecanjem, to je sramota, ali nazalost, i takve stvari se rade, vjerojatno zbog novca. Sport gubi svaki smisao, ali ovo je ipak izoliran slucaj. Medjutim, nazalost nije jedini - za druge se jos ne zna. Zajebano je u Formuli 1 sto postoje dva vozaca, i onda uvijek postoje kalkulacije sa njima. Jedan pusti drugog da pobijedi itd, ali ovo je stvarno otislo predaleko! Za kraj samo tri rijeci: Briatore je teza supcina!

    avatar

    21.09.2009. (17:25)    -   -   -   -  

  • g. Popović

    Kaže Hill da je to sve Bernijevo maslo. Deset mjeseci znalo se za tu sabotažu, a onda se pričekao pravi trenutak (vrhunac dosadnosti sezone) da se s tim izađe u javnost. Isto tako kaže da Bernie vuče i sve ostale konce. Čini se sve da se to sakrije, ali to je jedina istina.

    avatar

    23.09.2009. (16:15)    -   -   -   -  

  • Kimi

    Šteta zbog Flavija,pravi je...ja sam odmah rekao da je ta Alonsova pobjeda Renaultova namještaljka,ali nema veze...drago mi je bilo...ovaj Nelson je pi**a....kad ga vidim baš ću se izderat na njega..jedva čekam da ga negdje sretnem..uhh..

    avatar

    23.09.2009. (22:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...