Komentari

redbloodedme.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • lidač

    ah, sjećam se......

    avatar

    15.09.2009. (08:29)    -   -   -   -  

  • August

    Možda si previše usredotočena na tu vezu, na svog ljubavnika/dečka/srodnu dušu. Moraš pustiti da glazba svira i kad on nije tu. Znam da je to teško ali ako ste stvoreni jedno za drugo uvjek će ti se vratiti i biti tu za tebe bez obzira na sve.
    Pozz

    avatar

    16.09.2009. (10:24)    -   -   -   -  

  • nepoznatizagreb

    Imam iskustva sa tim vezama na daljinu ... šugav je to osjećaj. Imao sam ih je u prošlosti, a tako sam počeo i sa sadašnjom, najdražom mi i ljubljenom ženom ... a sa njom je to bilo drukčije zato što smo slični tipovi, oboje kužimo da i nama i onome drugome fali ta toplina, bliskost ... pa smo onda radili koješta kako bi poništili taj osjećaj razdvojenosti: slali si pisamca puna ljubavi, poklončiće, radili mala iznenađenja, ostavljali poruke ... uglavnom, uz malo truda može se napraviti svašta. I to onda poništi svu tu negativnu energiju koja prozilazi iz razdvojenosti.

    Pokušaj ako želiš na taj način i vidi kak ti dečko reagira ... šugav je osjećaj kad se to radi jednostrano, no ako on dijeli tvoje osjećaje i razmišljanja možda je to taman ono kaj vam treba da preživite te dane razdvojenosti. :o)

    avatar

    28.09.2009. (14:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...