Komentari

madonna.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Matt15

    Kako su jadni ti palestinci -.-

    avatar

    05.09.2009. (22:47)    -   -   -   -  

  • Derxer

    Ah,kaje češ,prolupala zemlja,,,,,Mirane,mogel bi sad promjenit dizajn pošto je turneja gotova

    avatar

    05.09.2009. (23:06)    -   -   -   -  

  • kornelija

    pičku materinu kak ste neuki.

    palestinci kakvi god da jesu (vecinom teroristi) u pravu što se tiče izraela! to je OTETA i umjetno stvorena zemlja koja je dana židovima kako bi im se svijet iskupioi za 2. svj. rat ..

    madonna je takođewr neuka baba koja je pod utjecajem židova guy oserya i petaera berga. madonna je glupa, nema pojma kaj se događa što se tiče toga.

    tel aviv je grad terora. također umjetno stvoren na području gdje su bila palestinska sela. na stotine tisuće ljudi je otjerano i protjerano od tamo sa svojim obiteljima, a više tisuća ih je ubijeno i nestalo.

    da je madonna prava humantitarka i aktivistica ko angelina ili jane fonda bojkotirala bi izrael. baš kao i jane fobda nedavno filmski festival koji je bio u gradu toorontu koji je grad prijatelj sa tel avivom.

    naravno madonna je kukavica da to učini, ne pada joj na pamet upravo zbog snažnog židovskog lobija oko sebe ali i u cijeloj glazbenoj industriji. ona je kukavica i stara babuskara.

    nadajmo se da joj nece next album bit sranje jer ja onda vise neam niš s njom osim proslosti u kojoj je madonna bila divna a ne baba kojoj je stalo sam do para.

    avatar

    06.09.2009. (13:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...