Komentari

premudra.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • levant

    ne moraš se ti nikome opravdavati. tvoj je život a ako te netko misli ocjenjivati onda okreni glavu od njega. ( to u vezi onoga šta tko misli...).
    Žao mi zbog glavobolja. Da ti malo više odmaraš????? Ha? :(
    O ostalom nemam što pametnoga za izjavit. Jedino napisat tuđu filozofiju koja ipak češće pali nego ne a ta je "živi dan po dan". Uzimaj od dana ono što ti nudi a brige stavi na stranu na klupicu. Dileme isto. Želje isto. Uzmi to što dobiješ u tome danu sa zahvalnošću i bit će odmah bolje. U psihi. Tak!! :))

    avatar

    05.09.2009. (12:27)    -   -   -   -  

  • fulvus

    kad si mlađi, lakše te je oblikovati i nametat svoje mišljenje. to je činio moj muž kad smo se vjenčali, on me na neki način odgajao. ali nemoj misliti da sam zauvjek ostala njegova kopija...kad tad dođe vrijeme sazrijevanja i revolucije. svoj karakter ne možeš izbjeći nikako. e sad, ako te voli i ako je razuman, onda će to prihvatiti. ako ne.....

    avatar

    07.09.2009. (16:10)    -   -   -   -  

  • premudra

    @levant - ne opravdavam se, samo razmišljam na glas. glavobolja prošla :) bilo je to od stresa, imala sam nešto što sam morala riješiti, kasnije sam i sama postala toga svjesna. odmaranje? što je to? ovaj vikend prešla 1300 km ugrubo, po Hrvatskoj :) sinoć stigla doma, otuširala se, bacila u krevet i danas na posao ;) bit će i odmaranja jednog dana... ;)
    @fulvus - ne, ne mislim da ne dođe vrijeme sazrijevanja i revolucije, no tad ste već dovoljno dugo zajedno i puno zajedničkoga imate, pa su i 'ulozi' puno veći i lakše je opet i onda naći nekakav zajednički jezik i kompromis, više se oboje trudite da veza opstane, potraje, izdrži kušnje. ovako, već ideš s pretpostavkom da te može i ne mora prihvatiti takvu kakva jesi zaj..., pa ako neće... široko mu polje. ne želiš se više nikome prilagođavati. no ako želiš biti dio para ipak moraš. mislim samo da je puno lakše kad si mlađi i neiskusniji, nisam ništa loše mislila.

    avatar

    07.09.2009. (16:21)    -   -   -   -  

  • tessa k od tesara

    lijepo

    avatar

    07.09.2009. (21:25)    -   -   -   -  

  • Muskarac

    Pročitao sam ovaj post i post prije. Muče te pitanja koja su sve nas mučila. Kad sada gledam na to, izgleda da tako mora biti. Tada isto nisam znao odgovore, i činilo mi se da ih samo ja neznam.
    Tko kaže da ljubav blijedi, nestaje? Neke stvari postaju rutina, ali zar se može voljeti rutinski? Ja ne mogu.
    U vezi sam s istom osobom već po treći puta. Bilo je prekida, potpunih prekida. Između smo oboje imali veze s nekim drugim osobama. Ja i brak, dvoje djece. I opet smo zajedno. Ovaj puta duže vrijeme i vjerujem da ćemo ostati zajedno. Volim ju, ljubav nije nestala niti imalo izbljedila. Osjećam da i ona mene voli.
    Bivšu ženu srećem, jer i dalje vodim brigu o djeci koja žive s njom. Ne osjećam ništa, nema emocija. Da ju vidim s nekim drugim mislim da bi bilo isto. Da ju vidim s nekom poznatom osobom, meni bliskom, možda bi osjetio nelagodu, ali zbog te meni bliske osobe. Ili ne bi, stvarno ne znam.

    avatar

    08.09.2009. (23:05)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    počne li vremenom jedno drugome predbacivati '...zbog tebe sam...'

    apsolutno da ukoliko to ...zbog tebe sam...pretpostavlja nešto što nam je puno značilo. s druge strane, ako već odlučiš nešto napustiti zbog nekoga, onda najbolje to zaboravi, odnosno sjeti se da si ti ta koja je donijela tu odluku, pa nema smisla da predbacuješ drugome :o)

    avatar

    15.09.2009. (08:37)    -   -   -   -  

  • ž

    jao draga puno toga me u ovome dirnulo...

    avatar

    16.09.2009. (09:32)    -   -   -   -  

  • levant

    gdje si ti?

    avatar

    26.09.2009. (21:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...