Komentari

zgdnevnik.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


 • aquaria

  Jesi uživao, sretniče :) Nadam se da kiša neće večeras početi prerano, neka i druga tura ima pristojno vrijeme :) Hvala na izvještaju i pozdrav veliki! :)

  avatar

  10.08.2009. (18:47)    -   -   -   -  

 • misty

  glavnom da si uživao...čujem sa svih strana pohvale koncerta. nema sumnje, znaju napravit dobar spektakl... ;)

  avatar

  10.08.2009. (19:14)    -   -   -   -  

 • Rib@rnica

  Stari moj, drago mi je kaj si užival,i razumijem tvoj ushit glede viđenoga, i sam uvjek velim da nema nikad boljeg od koncerta uživo onoga koga voliš slušati....svaka čast nosačima zvuka, ali live je live...kaj se šarana tiće, ljepše ga je pustit nego ga jesti....em je velik, masan, žilav, em ga moraš razdjeliti naokolo, a kaj nije ljepše da ga još neko ulovi i da se može faliti....a? U principu ovog macana bi u gastronomskom smislu odmah bez razmišljanja mijenjao za jednog od kilu i po...ali gušt borbe i nadmudrivanja je neprocijenjiv,ne pomaže ti ni mastercard ako to ne doživiš....pozdrav stari moj dugo te nisam čital...

  avatar

  10.08.2009. (20:49)    -   -   -   -  

 • Ante Pancirov (Škrabotine)

  fora mi je "nedjeljom u2"... zapravo nevjerojatno da sam cuo nešto simpaticno u moru maltretiranja ovih dana s U2. mislim, da me se rivo ne shvati, svaka cast bendu i fanovima, ali mislim da su mediji malo pretjerali, ko da su se svemirci spustili na makismir, a ne jedan bend...

  avatar

  11.08.2009. (05:39)    -   -   -   -  

 • GAJINE GLUPOSTI

  AK SAM UŽIVAL U KONCERTU, ONDA SAM SAMO UŽIVAL VIŠE U DIRE STRAITSIMA NA STADIONU U KRANJČEVIČEVOJ................

  avatar

  11.08.2009. (13:59)    -   -   -   -  

 • windfuckersister

  Ako ne može otpjevati kako treba "With or without you" onda mi je mrvicu lakše što nisam bila na koncertu (ali samo jednu malu, majušnu mrvicu).

  avatar

  13.08.2009. (08:35)    -   -   -   -  

 • DownloadZona

  U2 mi je jedna od najdražih grupa, nažalost nisam bio na koncertu

  avatar

  16.08.2009. (10:27)    -   -   -   -  

 • Cranberrie

  je, baš je bilo dobro... ja sam bila visoko gore na zapadu - ipak sam ja metar i žilet - ne bi dolje niš vidla a dragi ima shebana leđa pa ne nemre baš mojih xx kila nosit 2 sata :D

  avatar

  16.08.2009. (22:26)    -   -   -   -  

 • M.H.S.

  Vidjeh niz lijepih slika, a svi kažu da je bio izvanredno dobar, ali i veoma miroljubivi koncert. Tebi i Tvojima prijatnu nedjelju, srdačan pozdrav.

  avatar

  05.09.2009. (21:39)    -   -   -   -  

 • STOJ-KO-VIĆ

  Stojko
  DRŽAVA JE U RASKOLU, A VRLO JE ZANIMLJIVO – DA MNOGI HRVATI TO NE VIDE !?

  Sramotni i ništavni sistem

  Na kraju smo izronili iz jednog prizora materijalnog i moralnog uništenja i pustošenja. U Hrvatskoj živi se od danas do sutra, od izbora do izbora, tako da je po isteku zadnjih dvadeset godina dat zloćudan znak. Ovih dana u javnost izlaze jedna afera za drugom. Zagrebački istražni zatvor u Remetincu je do kraja pun s menadžerima i gospodarstvenicima… Uglavnom je privredni kriminal na djelu. Dolazak na vlast Jadranke Kosor, a pad Ive Sanadera, razbuktala se borba – da opet tobože Hrvatima i Hrvatskoj nudi se prosperitet i bolja budućnost. No, a od boljitka i mira neće biti ni u znaku zenita.

  Sređivanje hrvatskog malignog problema

  Tiranija je zatomila mnoge velike i male hrvatske umove. Podijeljena vlast u državi tako ne može opstati, nego mora propasti. A Hrvatska će umrijeti od svoje opake bolesti rak – rane – nerada i ravnodušnosti… Tako je počeo period, koji je trajao dva desetljeća i koji se prikladno može nazvati „režimom Tuđmana i Mesića“. Ova dva državnika počela su vladati zemljom manirom Kuma 1 i Kuma 2, sad dolazi i Kum 3 Ivo Josipović, koji nam je već po Mesićevom nasljeđu ispričao vic: „Da bi više volio da ga čuva njegova žena nego predsjedničko osiguranje. Činjenica je, da nasljednici vic-ma-h-eri tjeraju „šegu“ sa narodom.

  Lažni mirotvorci i moralisti

  Njih nije briga kako ljudi žive i kako svakodnevno izlaze na kraj sa bijedom i neimaštinom. Brojka nezaposlenih je sve veća. Za divno čudo Mesić i Josipović međusobno jedan prema drugome gaje duboke simpatije. HDZ-ova i SDP-ova je lozinka „što više ukradi“ i biti ćeš više poštovan. Afere koje izlaze sad van: Podravka, HEP, INA, SMS, HŽ, FIMA,.. i.t.d. Samo su međusobne borbe između njih samih. Jedni druge zatvaraju i podmeću nogu. Od toga svega hrvatski narod opet nema ništa. Korupcijski političari tuku se preko leđa naroda. Nitko neće snimiti film o Stjepanu Mesiću i otkriti njegove neke tamne strane. Pitam se: Da li će biti ikada objavljena istina o svemu što se zbivalo u desetogodišnjoj epohi predsjednika Mesića.

  Uništavanje dokaza i zataškavanje

  Zahvaljujući prešućivanju i odobravanju, tako politička klima se je razvijala u korist jačih klanova, koji su se koristili prilikom zbaciti slabijeg neistomišljenika dolje. Jedino krupno pitanje je bilo zadužiti „domovinu“ i osobno bogaćenje i uspjeh… Kao i uostalom – tako je Mesić započeo svoju karijeru sa ratom 1991. godine. Sad je vrijeme da se skine tabu – oznaka sa svega onoga što su do jučer mogli da rade „nedodirljivi“ i sad je sasvim jasno – tko je Stjepan Mesić, taj bivši Vrhovni komandant JNA. Ovo sve ne postoji u jednoj tradicionalnoj i normalnoj zemlji demokracije, kao što to postoji ovdje u Hrvatskoj. Mesić je preradio pravni sistem po svome klišeju. Zna on što Balkanski Hrvati vole. Od građana do malo građana i dud-e-ka tanka je nit. Teško nama Hrvatima i u ovom marionetskom režimu od Jadranke Kosor. Eto, 2010. godina biti će nam najjalovija godina, to nam je najavila i poručila politička demagoška elita. Samo što nam nisu rekli uživajte
  b j e d ni ci i !

  U Bjelovaru, 22. siječanj 2010.
  C R O A T I A
  HRVATSKI POKRET ŠTIT
  Branko Stojković

  brankostojkovic152@yahoo.com
  095/814-82-90, 091/797-65-56

  http://istinazanarod.blog.hr
  http://mesomeso.blog.hr

  avatar

  22.01.2010. (19:10)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...