Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Ani ram

    nije djetinjasto.

    avatar

    07.08.2009. (09:33)    -   -   -   -  

  • Matti

    cool, Oštrića za predsjednika :)

    avatar

    07.08.2009. (12:32)    -   -   -   -  

  • Mendula

    Možda je ipak malo djetinjasto. Daju se novci i pametnije potrošiti. Pozdrav!:-)

    avatar

    07.08.2009. (12:58)    -   -   -   -  

  • Neko-chan

    Nije djetinasto! Fora je! Znaci da i stariji imaju smisao za humor! ;)

    avatar

    07.08.2009. (14:58)    -   -   -   -  

  • t-shirts

    i ja imam takvu majicu, i dok je fora nosit cu je bez obzira na godine
    pozdrav

    avatar

    07.08.2009. (18:23)    -   -   -   -  

  • Lot333

    Nije djetinjasto, fora je. I nisu oni koji su prevalili prvih pola svi konzervativci i uštogljeni. Dapače, ima nas svakakvih.
    Ali ipak, stvarno ne podržavam i ne odobravam da bilo tko dođe na sjednicu Vlade s takvom majicom. To nije sloboda medija i to nije demokracija.
    Zamislite da netko uđe u crkvu u majici s natpisom "J*bem ti B...". Ma što bi ste mu rekli?
    Sloboda i demokracija jeste takvu majicu nositi po Ilici, Stradunu, Kalelargi, Rivi, Korzu i štatijaznamgdjesvene, ali nije ni demokratski, a niti nimalo pristojno službeno doći u Vladu s takvom majicom.
    Odmah se ograđujem - nisam politički aktivan, inače sam lijevo orijentiran i stvarno me se jebe za politiku, Jacu, Ivu i sve te vladajuće, ali red je red.

    avatar

    07.08.2009. (23:00)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić

    @Lot333: Može se o tome diskutirati, da nije baš zgodno. No, ne radi se o "slobodi medija", nego s jedne strane o lobodi pojedinca da izrazi svoj stav, ovdje nije bitno što radi za masovni medij. S druge, kako rekoh - da je Jaca jednostavno prešutjela, ne bi nitko za to ni znao. To je u Dalmaciji najbolje poznato, aloi i drugdje: ako počneš pokazivati da se vrijeđaš kad te podbadaju, tek pravo počnu, ispadneši ridikul.

    Predsjednica Vlade i drugi vladaući ne bi se trebali uzbuđtvati zbog takvih provokacija - dok se narod time zadovoljava, nikakva im opasnost ne prijeti. Pa čak ni zbog onih facebook grupa "Bando lopovska" isl. Sve je to još u kategoriji "Psi laju, karavana prolazi". Prava borba za promjene vodi se drugim, težim metodama.

    Usporedba s Crkvom? Mislim da to nije isto.Iako Rimokatolička crkva ima poseban status, ona pripada organizacijama građanskoga društva. Crkva (građevina) je doduše otvorena javnosti, ali je privatno mjesto, okupljalište ljudi određene vjere. Njih provocirati je drugačija stvar nego provocirati predstavike javne vlasti.

    avatar

    07.08.2009. (23:26)    -   -   -   -  

  • Neverin

    dabog da svi kupili te majice u rujnu :)

    avatar

    08.08.2009. (09:23)    -   -   -   -  

  • just for me

    hehe, cooool :)

    avatar

    08.08.2009. (17:24)    -   -   -   -  

  • fakat

    niš se nemoj ispričavati da je tjetinjasto to kaj nosiš tu majcu,jer bi ju svi trebali obleči i otići na ulicu u največi marš da uđemo u Guinesovu knjigu rekorda ,zaprav bi trebalo uvesti reda u politiku i kad se narod obleče u tu majcu da se vladajuća struktura probudi i shvati da su oni samo sluge koje smo mi birali i da trebaju raditi za nas a ne da sluga živi bolje od gazde .
    Dok se u ovoj zemlji ne poništi lažna i lopovska privatizacija i maknu političari koji su postali netko tek zato što su političari umjesto da su bili netko pa da smo ih zato nagradili da nas predstvaljaju kao političari,znaći cijeli kadar koji dvjst let tlaći ovu zemlju treba maknut i dovest na vlast poštene ljude da bi i mi živjeli kak Milić veli da je dobro živeti u Australiji a ja bi barem kak je u Švici.

    avatar

    09.08.2009. (05:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...