Komentari

angelo1.blog.hr

Dodaj komentar (24)

Marketing


  • blogomoljac

    U Berlinu to nisi vidio jer je zabranjeno stajat na parkiralistu ili uopce negdje dulje vrijeme sa upaljenim motorom. Da u tome uhvate ove iz Bundestaga, izbio bi itekakav skandal. Ne smijes ni zimi zagrijavat auto dok s njega cistis snijeg. Al sto je Deutschland prema nama ... ;)))

    avatar

    30.07.2009. (11:47)    -   -   -   -  

  • TOWAR U DUŠI

    Tko o čemu, k**** o poštenju...

    Naime, svećenici, iako primaju pozamašne plaće s obzirom na to da nemaju djecu ili supružnike koje bi morali prehranjivati, nisu dužni plaćati nikakve namete koje plaćaju "obični" građani.
    Samo mi nije jasno, kad već nisu dužni odvajati dio plaće, odnosno NAGRADE, u državni proračun, odakle im mirovine?

    avatar

    30.07.2009. (11:54)    -   -   -   -  

  • Mr. Bin Mrtav Ladan

    "Bio sam 2003. godine u Berlinu pored Reichstaga" pišeš.

    E pa pope, iziđi iz fašizma! Od 1945. godine nema više Reichstaga u Njemačkoj iako biste ga ti i ona vatikanska klika na Kaptolu najradije vratili. Danas je na mjestu Reichstaga Bundestag, slone jedan nepismeni. Jedino ako namjerno prizivaš Reichstag - e onda je to nešto drugo...

    Još antifašist Mesić nije otišao s Pantovčaka, a već se dižu povampireni nacisti i zazivaju Jasenovac. Dabogda vam Thompson sviro na Mirogoju.

    avatar

    30.07.2009. (14:14)    -   -   -   -  

  • Pokojnici i pijanci

    Ovo je odličan post!

    avatar

    30.07.2009. (14:42)    -   -   -   -  

  • Prangija

    Pa Bin Ladni, kaže vrli Thompson da Hrvatska nije stvorena na antifašizmu. Što će reć da je stvorena na fašizmu. Nije li to krasno? Budući je don njegov štovatelj, potpuno je razmljivo i normalno da piše i govori Reichstag umjesto Bundestag jer smo, jelte, po njima svi mi fašisti! A po MPT-u onaj koji nije fašist je izdajnik.

    avatar

    30.07.2009. (14:48)    -   -   -   -  

  • Mr. Bin Mrtav Ladan

    Sve se mijenja, pa možda i gospodina s bijelom kapicom u Vatikanu ne zovu više papa nego MEIN FÜHRER, jel'te.

    Onog jadnika s umjetnim zubima (koji je u Škabrnji već izgubio status domoljuba) ne treba ni spominjati. Marginalac, za njega je i Siniša Vuco car... :D

    avatar

    30.07.2009. (14:55)    -   -   -   -  

  • razderani oblaci

    Ispred danskog parlamenta Folketinga, sve je puno bicikala.
    Pametnome dosta, a nas Hrvata nikad pameti.

    avatar

    30.07.2009. (15:12)    -   -   -   -  

  • Neverin

    mislio sam da ovo nikad neću napisat na ovom blogu ali u potpunosti se slažem sa tobom, pa da i od tebe Angelo doživimo zrnce razuma:) svaka čast

    svađat ćemo se u sljedećem postu :)

    avatar

    30.07.2009. (15:57)    -   -   -   -  

  • blogomoljac

    @Mr. Bin Mrtav Ladan

    Decki, zgrada gdje danas zasjeda Deutscher Bunestag se jos uvijek zove Reichstagsgebäude (Zgrada Reichstaga) i nema direktne veze s Hitlerom i nacizmom, osim sto su je oni mozda zapalili ;)). Hitler u toj zgradi cak nikad nije odrzao govor, iako neupuceni to misle. Deutsches Reich je osnovan 1871. i ti su to zdanje podigli za svoj "Reichstag des Deutschen Kaiserreichs" koji je zasjedao do 1918., pa onda Parlament der Weimarer Republik, ... dok zgradu nisu zakurili 1933. i Hitler neslavno dokrajcio Reich 1945. kojem je pod kraj dao naziv Grossdeutsche Reich. No ipak se zgrada u Berlinu drzi za povijesni simbol prve zajednicke nacionalne drzave svih Njemaca, nastale prije Hitlera. U Berlinu tu zgradu isto zovu "Reichstag", ne Bundestag. Bundestag je parlament (ne zgrada), koji se nalazi u zgradi koja jos uvijek nosi staro ime - i na telki i po svim medijima je tako zovu.

    avatar

    30.07.2009. (16:43)    -   -   -   -  

  • ossimpleljubica

    @mrtav -'ladan

    Jesi li ti sada ispao slon nepismeni ili ćeš se ispričati?
    Ili i jedno i drugo?
    Ili ni jedno ni drugo?

    avatar

    30.07.2009. (17:59)    -   -   -   -  

  • probni blog 3.14

    @ljubice
    citam malo po ovom blogu pa vidim da ti viris iz svake rupe ko zmija
    i ko god nesto komentira eto tebe sa nekim veleumljem
    ti vjerojatno nemas uopce svoj zivot nego visis tu za ovim ludim popom ?
    zanimljiva si

    avatar

    30.07.2009. (18:13)    -   -   -   -  

  • MIKI1958

    @probni blog 3.14- sram te bilo! Bolje da i dalje ostaneš probni jer tako vrijeđeti je u najmanju ruku neodgojeno.Sa @ Ljubicom se možeš slagati i ne slagati, ona je direktna bez dlake na jeziku ali zasigurno ovo što si nabaljezgao nema dodirnih točaka sa @ljubicom koja piše komentare na ovom blogu. SRAMI SE!! A što se tiče "ludog popa", e da je tebi mrvica njegove pameti i pronicivosti ne bi ovako vrijeđao , a možda bi dobio i kakovu nagradu, a ne samo za glupost.
    Nemoj misliti da sam ja nečiji glasnogovornik (oni se i sami znaju dobro obraniti), ali definitivno ne podnosim nadobudne prostake ma kojeg spola oni bili.

    avatar

    30.07.2009. (18:59)    -   -   -   -  

  • Mr. Bin Mrtav Ladan

    @blogomoljče, zna se dobro na što sam mislio kad sam napisao komentar o Reichstagu - ali ne tebi, nego Don Angelu Corleoneu (oprosti ukoliko si ti taj). Što se odmah dižeš na zadnje noge, tko te zvao?

    No, dobre sam volje, pa ću ti pojasniti: i znak svastike, kukastog križa, haken krautza ili tetra-gamadiona ima sasvim drugo značenje u sanskrtu, ali je isto kao i Reichstag - simbol zla.

    Tebi još i opraštam jer se u svojoj plitkosti svojim internetskim znanjem (copy-paste) samo želiš malo napraviti važan, ali blesavoj i priglupoj ljubičici nemam što oprostiti - tko je blesav, blesav je do kraja života. Budale ne treba zvati po imenu - one se jave same, bez ikakvog razloga. Blago njima.

    avatar

    30.07.2009. (19:00)    -   -   -   -  

  • MIKI1958

    @angelo mora da su te jako isprovocirali ti auti kada si konačno progovorio o velikoj boljki koja nas je snašla.Bojim se da će tjerati namete a istjerati vraga.Neka nam je Bog na pomoći!

    avatar

    30.07.2009. (19:03)    -   -   -   -  

  • Ivo Lola Ribar

    Žejim jeći da je ovo jedan odjičan post. Najočito mi se sviđa onaj dijo o *ebalansu djžavnok pjojačuna. ;-)))))

    Sve mi se češće u mislima javljaju scene iz filma "Seljačka buna". Naprosto im se ne mogu oduprijeti. "Ferenc Tahi" već je zbrisao kroz svoj tajni prolaz, njegov retardirani nasljednik uvodi "rebalans u zdrav mozak", kmetovi bi trebali biti pred Mrakovim trgom i samo čekati da se pojavi Matijaš Gubec i da im "zeleno svjetlo" za polazak. Kmetovima prije 400 godina očito je prekipjelo. Ne znam što se sad čeka. Valjda da nam "velemoži" i njihovi "posilni" počnu plijeniti imovinu kako bi spasili državu (dakle - sebe).

    avatar

    30.07.2009. (19:53)    -   -   -   -  

  • blogomoljac

    @Mr. Bin Mrtav Ladan

    Paaa ... kad je copy-paste, nece ti sigurno biti tesko da s tim tekstom progooglas i nadjes izvor ... ;))))

    I jos: za to mjesto ni nema drugog naziva, zato se, kao i ja tolko puta, i Don nasao pred (skraceno i uobicajeno) Reichstagom (zna "stari" lisac znanje - inace bi se osramotio ;)) ). Usput: unutra se ne sastaje samo Bundestag ;)))))))))))))))))

    Ti si ovaj put piskio u vjetar ... ;))))

    avatar

    30.07.2009. (20:03)    -   -   -   -  

  • Kant

    E, pa stvarno o kakvoj sirotinji i haraču ti pričaš.Pa ova se država sjeba dajući doplatke za djecu, besplatno dopunsko zdravstvo i razne pogodnosti onima koji ne prelaze 1700kn po članu obitelji, a sad kad je državi zapelo i treba joj dat 100kn,kukulele.Kad je vozni park u pitanju tu se slažem s tobom , ali nevidim da i vi crkvenjaci štedite .Neki dan vas gledam , vas dvadeset došlo i svaki sam u svom autu , a najeftinija vektra.

    avatar

    30.07.2009. (21:47)    -   -   -   -  

  • ossimpleljubica

    @Pi

    Zar znaš čitati?????
    Po tvom blogu je zaključiti da ne znaš - pisati.

    "zanimljiva si"

    A ti, moram priznati - nisi...

    @mrtav -'ladan

    "zna se dobro na što sam mislio kad sam napisao komentar o Reichstagu - ali ne tebi, nego Don Angelu Corleoneu ..."

    Ako misliš da se na blogu možeš s don Anđelkom dopisivati a da sebe ne izvrgneš poruzi šireg kruga komentatora, onda si pogriješio. Ako se doista ne želiš sramotiti najbolje ti je da mu napišeš pismo...pa mi ostali nećemo vidjeti koji ti je umni doseg. Jer i sam kažeš za sebe :

    "Budale ne treba zvati po imenu - one se jave same, bez ikakvog razloga."

    s čim se apsolutno slažem. Ali sve dok ti bistrina ima dimenzije celofana, moraš računati s tim da to drugi i te kako dobro vide.

    avatar

    30.07.2009. (21:50)    -   -   -   -  

  • tignarius

    o visosti neverine@
    nemoj se slagati s donom jer ti ie društvo "davno" određeno;" mrtvi-ladni-slave-und luftbalon" molim blowmoljca@ da redigira na "hochdeutsch"

    avatar

    31.07.2009. (00:24)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @tignarius, ja za razliku od tebe ne živim vječno u istoj šabloni... tebi su geni kameni a ne meni

    avatar

    31.07.2009. (07:52)    -   -   -   -  

  • blogomoljac

    @BalvanMan

    blomolj, ... blow-molj, ... Blow, ... Blow-moljac, ... blowmoljac ... - sto reći, nego biti počašćen tolikim duhovnim naporom. Neprevidiv je u slijedu dugi i naporni put postanka, ... traženja, ... naprezanja vijuga do krajnjih mogućih granica, dok briljantno ne ispliva na površinu - ne ide to od prve ... ;))

    Aller Achtung! ;)

    Rođo, 'oćel ostat safta za još šta, il' si se, nedajbože, istrošio? ... ;))
    Nemoj da imam grižnju savjesti ...

    avatar

    31.07.2009. (08:09)    -   -   -   -  

  • angelo

    Dragi @moljac iskrena ti hvala što si @ladnom mrtvacu kao slonovu bukvanu očitao bukvicu. Šteta što je uzalud lijevati vodu u rešeto!
    A ti @tigre daj malo skrati jezik, tj. kabel od miša odnosno tastature da te ne rasture...

    PS: Još sam htio reći - kojih lipih komentara ovdi... što sam jučer propustio...!

    avatar

    31.07.2009. (14:15)    -   -   -   -  

  • buha

    naš narod nije retardiran.. jeli vi to mislite ... angelo iskreno ili onako u polusnu?

    avatar

    01.08.2009. (21:50)    -   -   -   -  

  • Para(ne)normalan!

    @DonCorleone, ovaj pardon Angelo je legenda!
    @svi,
    Našao sam neke odlične linkove i mogućnost organizacije protiv HARAČA!

    avatar

    02.08.2009. (00:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...