Komentari

nenadbego.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • Šima

    Meni je najbolja bilo koja ali čajna od Gavrilovića. I tu dolazimo do vječne dileme, ako se pileća radi od piletine, jetrena od jetrica da li se čajna pašteta radi od čaja?!

    avatar

    27.07.2009. (07:41)    -   -   -   -  

  • Č'para

    Pašteta se, kao što joj i sam naziv da naslutiti, radi od pašte.

    avatar

    27.07.2009. (08:22)    -   -   -   -  

  • dida99

    ....i stignu žene nakon tri ipo - četri sata, a Bego i File se ćeškaju po štumiku ko lavovi kad im upadne lasica u žvale. " A šta je ovo, File jesi reka da će toć bit gotov za četri ure ?" File: Pa gotov je. " A Bego šta ću ja sad ist ? " Bego: Nadam se da si me poslušala i kupila paštetu.....
    (eto mora san završit tekst kad ti nećeš)

    avatar

    27.07.2009. (09:48)    -   -   -   -  

  • Bego

    Šima & Č'para Nikada forenzičari neće, čak ni korištenjem najsuvremenijih znanstvenih metoda, otkriti od čega se sve proizvode industrijske paštete, a proizvođači će najvjerojatnije odnijeti sa sobom tajnu u grob. Tako da ste najvjerojatnije obije u pravu, paštete se radi između ostalog i od toga.
    Zato ja više volim paštetu napraviti sam, jer onda znam od čega je. Ali ne mogu to istodobno dok radim 500-600 njoka.
    dida99 Ne nego ovako:
    ...stignu žene taman na ručak i svi se stručno obžderu. File nakon tri ili više pjatanci izdrži još 15 minuta, a onda gromoglasno zahrče na kauču. Žene su zbog toga morale još glasnije razgovarati da bi se čule, pa je Bego nabio slušalice na glavu i uz nježne zvuke Sergeja Vasiljeviča Rahmanjinova igrao "Rise of Nations" i s Bantu crncima razjebao Ameriku.

    avatar

    27.07.2009. (10:45)    -   -   -   -  

  • mogu biti sve samo papučar ne...

    iman ja nešto bolje za njih ovaj put od slike.

    avatar

    28.07.2009. (00:30)    -   -   -   -  

  • SATAN ŠAKIĆ

    jes vala najbolja jetrena pasteta od gavrilovica

    a vidim i kod vas kao i kod mene , kad neko muski kroci u kuhinju haos , ili to je ono kako se kaze kreativni nered , bome kod mene je sve u tom takvom neredu , i jesu bili njoki dobro , meni mater pravi one kupovne a vidim ve ste si dali truda pa sve to rukama , svaka cast

    pozdrav bego

    avatar

    28.07.2009. (03:09)    -   -   -   -  

  • veleBeat

    E, pretjero si... opet! U vrijeme kad razgolićene ženske šetaju svoje opekline po plažama ti stavljaš slike ocvalih muškića pokraj šerpi i tepsija! Jedna jedina slika sa ženama - a i nju se ne da uvećati za potrebe vizualnog naslađivanja. Inače, pašeta se pravi od ostataka namirnica - PA-šteta baciti!

    avatar

    28.07.2009. (13:53)    -   -   -   -  

  • Para(ne)normalan!

    Ljudi, idemo u borbu protiv parazitskih poltrona na vlasti!

    avatar

    28.07.2009. (14:51)    -   -   -   -  

  • Pajo Pakšu

    evo svratijo na pivo. vidim junački si se popunijo.
    a di je Kočo?????
    živijoooooooo Bego legendooooooo

    Pajo Pakšu

    avatar

    29.07.2009. (18:25)    -   -   -   -  

  • mogu biti sve samo papučar ne...

    nema bogamo do domaćih njoka, one kupovne su sranje, ali pašteta je uvik pašteta.

    avatar

    30.07.2009. (19:43)    -   -   -   -  

  • caffeine

    I onda kaže da nema para, a prežderava se par ekselans! Pih!

    avatar

    31.07.2009. (10:32)    -   -   -   -  

  • Bego

    @SATAN ŠAKIĆ Zato žene nama i kuhaju sve kupovno, da se kuhinja ne usvinji. E, ali šta se onda dogodi! To kupovno je sve toliko puno konzervansa koji nam ulazi u organizam, pa ćemo kad umremo biti tako konzervirani da se nikad nećemo raspasti. I onda će neki arheolozi za 10.000 ili 20.000 godina govoriti kako smo mi vjerovali u zagrobni život i da smo se zato mumificirali. Kao što mi danas govorimo za stare egipćane. A oni uopće nisu vjerovali u afterlife, nego su jeli konzerve.
    @veleBeat Ako ti je do drkanja, poslaću ti neke linkove. Naše su žene, kako kaže Doris, hrvatice, majke i trudbenice. To se na njih ne radi. Nije te strah od Boga?
    @Para(ne)normalan! Pogledao. Vuk Perišić je zakon!
    @prilozi za bijografiju dva idijota Dobro mi došo! I živijo ti meni!
    @mogu biti sve samo papučar ne... Evo šta ti je pašteta:
    Uzmeš dvi fete friške tunjevine i okreneš ih na tavi nasuvo, samo da uvate boju i da pobiješ bakterije. Onda nasičeš kapule i petrusimula, ubaciš svježeg kravljeg sira, nekoliko žlica senfa i malo kapara ako ih imaš. Posoliš, popapriš i zaliješ maslinovim uljem, a onda sve u mikser i BZZZZZZZZZZZZZ!!!
    A ako ti se ne da, onda može i od Gavrilovića ili, ako ćeš riblju, onda Rio Mare. Samo, kad je sam napravim, onda znam šta je unutra.
    @caffeine Naravno da nema para! Kad imaš samo za dobro jesti i za ništa drugo, onda je to kriza. A kad nemaš niti za jesti, onda je revolucija.

    avatar

    31.07.2009. (17:30)    -   -   -   -  

  • caffeine

    Ne, kad nemaš za piti, onda je revolucija!

    avatar

    01.08.2009. (13:44)    -   -   -   -  

  • Bego

    A ne genocid?

    avatar

    01.08.2009. (13:51)    -   -   -   -  

  • veleBeat

    Ako je Bog dobar onda ne može biti dobar samo s dobrim ološima, znači da smo i mi loši ološi osuđeni da slušamo umilne nebeske zvuke harfi umjesto paklenih gitarskih rifova. A ja bih te baš volio vidjeti kako prebireš po tom milozvučnom pederskom instrumentu. Inače, za žene sam pomenuo vizualno naslađivanje a ne ručno. Otkad je grijeh kibicirati tuđe žene? Tko je bez grijeha nek prvi baci kamen na slovačku policiju!

    avatar

    02.08.2009. (09:13)    -   -   -   -  

  • Bego

    Jebateled, sve si u pravu!

    Ono prvo, ako je Bog dobar...
    Jehovini svjedoci to pokušavaju objasniti ograničenim kapacitetom raja. To je u kurcu jer bi značilo da je i sam Bog ograničen, što po definiciji ne može biti. Ili su možda drug Bog i drug Sotona potpisali samoupravni sporazum? Nije ni to, društveno uređenje neba nikako ne može biti socijalizam jer su crkve pune sljedbenika kapitalizma, a komunjare su kao što znamo antikristi.
    A možda kapitalisti idu crkve zato što njima to i teba? Možda je pakao pun kapitalista?

    Ono drugo...
    Drkanje na tuđe žene je svakako loš izbor, jer od drkanja stradaju zglobovi. Ali slažem se s tobom da je slinjenje dobro. Slinjenje regulira probavu.

    A treće...
    Gradska uprava je jedna mudra društvena institucija. Zabranili su promet preko rive jer im je dopizdilo vaditi iz mora automobile prijateljskih zemalja koje su domoroci s puno truda i samoprijegora tamo ubacili.
    Tko ne može baciti auto, može kamen.

    avatar

    02.08.2009. (11:16)    -   -   -   -  

  • Gordi

    Podjednako su vam interesantni i postovi i komentari :) Fali mi tog avanturističko glazbenog života. Dal se Koča vratio iz Italije ili još stoji tamo...negdje :)) Srdačan pozdrav :)

    avatar

    02.08.2009. (16:48)    -   -   -   -  

  • Bego

    Hvala.
    Koča je na Murteru, tamo je više manje bez veze. U ponedjeljak imamo koncert u Sutivanu, pojavit će se jer o tome Jasenka vodi brigu, pa ne moram ja. A i da hoću ne mogu, jer se u subotu ženim, imam i previše svojih zabava da bih se još i s njime zabavljao.
    :)

    Ljudi, žao mi je što ne stignem više vremena sjediti za kompačem, digli smo na youtube koncert iz HNK, staviću linkove uskoro, volio bi da to pogledate. Sad ne mogu, trčem u studio, bye!

    avatar

    03.08.2009. (14:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...