Komentari

zelenicaj.blog.hr

Dodaj komentar (51)

Marketing


  • Defton

    Samo daj! :)
    Ljepota je Božji dar :
    :D
    Svrati, imaš odg.. :)

    avatar

    26.07.2009. (14:01)    -   -   -   -  

  • Sarah Bernardht

    Aliso, koja si ti predivna žena...jebe se meni kaj ti ziher ne voliš patetiku, tolko si prekrasna u onom komentaru o ekskluzivnom pravu na tugu, da sam se rascmizdrila tak fino, opojno, raščistila oči, nos, usta, ma ko nova sam sad, ovo je jebate čista inhalacija...tebi mogu zahvaliti moje današnje mentalno zdravlje, nakon onog tvog komentara, strašno sam osjetila kako se osjećaš...i kako se sama osjećam..šmrc šmrc;))))
    Jako mi je lijepo kaj uređuješ stančić, jako si hrabra i odvažna, a u tome možeš i guštat. Kroz nekih mjesec dana i ja se selim u podstanare, mičem se iz plemenske zajednice napokon...baš sam našla neko vrijeme jelda...Uffff..upravo mi je moj klnac zval Gunđalo, nakon što smo se gadno posvađali, šutke i tiho priznao da nije pao na nogometu, nego s motora...poljubila sam ga i zahvalila mu kaj mi je priznao, a najrađe bi ga istukla...morala sam i obećat da neću reć starom...a jebemu i život...zove me da mu metnem zavoj...lolim te Vodenice moja...probat ću pisat rjeđe, samo da dobijem tvoj komentar hihihi.....ak kaj saznam o ovim vodokotlićima za kojima čezneš;))) javim ti....

    avatar

    26.07.2009. (14:48)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Posebno vrijedni tekstovi,bilo u postu,pogotovo u komentarima,treba ih istaknuti.
    A da jednom tako lirski raspoložena pokušaš nešto slično i u post ugraditi?Bio bi to pokušaj kojeg bih osobno dočekao sa velikim zadovoljstvom :-))))

    avatar

    26.07.2009. (15:32)    -   -   -   -  

  • rU

    rega, rega kvak,
    život nije lak! .... :-))))

    avatar

    26.07.2009. (15:55)    -   -   -   -  

  • dražeN:)

    Mi smo za kuhinju uzeli čovjeka koji ti napravi ono što poželiš. Malo mu nacrtaš ili pokažeš, on sve razmjeri i kaže koliko će kojeg materijala trebati i koliko će koštati njegove ruke. Zajedno smo kupili materijal i u par dana sve je bilo gotovo. Ja sam radio kotlovine da dečki ne bi bili gladni, a ni pića nije falio. Rastali smo se uz suze radosnice. Kuhinja je i danas nakon nekoliko godina odlična, tj. upravo ono što smo htjeli. Čovjek je došao preko dobrih preporuka i to je ono što u zadnje vrijeme prakticiram. Želim znati nekoga kome vjerujem kojem je netko napravio nešto dobro. Ono što me posebno razveselilo je to da nije bilo nikakvih iznenađenja u tijeku radova. Sve smo dogovorili u naprijed i toga se držali do samog kraja. Šogor u Poreču je imao posebne želje vezano za svoju konobu. Želio je masivan stol i stolice. Uzeo je vrhunskog majstora, kupio je u Slavoniji staru hrastovu kuću i rastavio je. To su drvo obradili nekom metodom pjeskarenja. Stolice je obukao u kožu i zakovao. Za pomaknuti stolicu potrebna je muška ruka, a stol je nemoguća misija. Od materijala koji je ostao složili su i neke police i sve se jako lijepo uklopilo. To ga je došlo oko deset tisuća ojra. On je vrlo zadovoljan, i to je ono bitno. Hoću reći, valja znati točno što se želi, a nakon toga naći nekoga tko je to u stanju realizirati, ali valja računati sa time da neke stvari jednostavno koštaju. Sretno :)

    avatar

    26.07.2009. (16:42)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    Čim završiš javi, eto mene barem se popiškiti u taj zahod snova :)

    avatar

    26.07.2009. (20:12)    -   -   -   -  

  • nametnik

    zbunjen san poston!...moran čitat isponova nebili šta poveza, a ni slije ne vidin na ovi kompjuter na poslu!...a kako to?!...prije se uvik vidilo!...aj, volin te i vratit ću se malo poslin;)...

    avatar

    26.07.2009. (20:43)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Znam samo da je frend imao malih problema sa takvim blokom (WC)....nekaj mu nije radilo, i čekao je oko mjesec dana dok su mu našli neku polugicu u Italiji, poslije ne znam dali je sve u redu, nisam ga pitao...a inaće mislim osobno da je svaka novost kratkog vijeka, više se ne proizvodi ništa da bi dugo trajalo,kao nekada...kod mene skoro svaki aparat rikava redovno par mjeseci nakon isteka garancije...ali ti se ne obaziri na mene, već se povodi svojim iskustvom i instinktom...pa kaj bude...onaj cvijet se kod mene zove kardinal....

    avatar

    26.07.2009. (21:29)    -   -   -   -  

  • nametnik

    gledan Ben Kvika na prvi, vraća me u mladost i duga topla lita...nemoj mi pobić, vratit ću se...šta su ovi brojevi? jesu to, možda, brojevi postova na tvome blogu?...

    avatar

    26.07.2009. (21:38)    -   -   -   -  

  • nametnik

    Talibanko, ja ću bit Ben Kvik, oš ti bit moja Klara, an?...

    avatar

    26.07.2009. (22:31)    -   -   -   -  

  • alkion

    Što bi ti konoplju zelenu u otoj kupioni sadila? :)))

    avatar

    26.07.2009. (23:01)    -   -   -   -  

  • suncokretica

    Što se tiče kuhinja u retro stilu, pokušaj pronaći sposobnog majstora zidara koji će ti uzidati elemente tj. stranice pa samo na njih staviš vrata. Ne znam da li me razumiješ, ja to imam u glavi, a imala sam i plan to napraviti u svojoj kuhinji, onako, od obične cigle se to zida......ja bi to tebi najradije nacrtala jer objasniti ne znam :)))))) ali, vjeruj mi, super to izgleda! Mislim da sam to vidjela davno, davno u nekom talijanskom časopisu.
    Vidim i ja da sad svi ugrađuju te vodokotilće.......hm..... i ja si postavljam ista pitanja.....kupi ti za svaki slučaj 2-3 kvadrata pločica viška pa nek stoje u kupaoni zlunetrebalo umjesto kotilića.......hm, pa onda možeš i kotlić staviti :)))))))))))))))))
    Koliko je to divan posao, uređenje stana, ipak - ne bih ti baš bila u koži!!! Prošla sam to, tj. još uvijek to kod mene traje i nikad neće biti gotovo, čini mi se.
    A što se Buntovnika tiče, je, sjajan dečko koji još uvijek živi kod nas, no, da živi negdje u podstanarstvu ne garantiram da ne bi nekog natjerao na preseljenje :))))))))))))

    avatar

    26.07.2009. (23:05)    -   -   -   -  

  • misko

    Koliko malo treba, pa da budeš sretan...dovoljna je kupaonica iz snova! :)

    avatar

    27.07.2009. (00:09)    -   -   -   -  

  • nametnik

    ne jebeš me više ni dva posto, an talibanko? dobro!...i koji sad to stan preuređuješ?...nema se, an! recesija, mala plaća, kriva vlada za sve...koja si i ti farizejka:)...srest ćemo se u paklu, sve mi se čini...kakvo je to kupatilo za ijadu eura? ja nove stanove u urbanin vilan gradin i prodajen za dvi ijade eura po kvadratu, i to sad kad san kala cijenu za 500 eura, u mene je metar garažnog prostora 1000 eura i sve kuri, a recesija je ono ka!...porast stambeni kredita u prvih šest miseci ove godine za 15 posto, a nemore se ka, jebe nas recesija ka...vece školjku uzmi klasičnu i bešumni vodokotlić, sve drugo ćeš požalit...za parket dobro promisli i meštar za to prislaganje mora bit vrhunski, podloga vrhunski pripremljena...nemoj da ovu zime gledamo slije kako ti se diga i nabubrija parket, umisto šta drugo:))...imaš vrlo kvalitetni laminata, puno lakših za održavanje i sa boljim zvučnim i izolacijskim svojstvima od parketa, razmisli o tome i raspitaj se, i talibanko u osjeku su novi stanovi po 1100-1300 eura, šta nisi kupila novi stan nego se zajebaješ sa polovnin? to je skuplje nego kupit novo!...seljački namještaj za kužinu radi moj prijo u splitu, pošaji mi sliju i broj telefona i aj sa menon na rendes, možda ti onda i iziđen u susret za kužinu, e...frajer je završija umjetničku akademiju i 80 posto, šta napravi, proda vani u eu...ti sad promisli štaš, nema ti više "mebla"...možda bi ti moga sredit i dobar popust, ma ne moga nego garant!...a sve ovisi o tebi, koke;))...
    još pet sati i gotova smjena, dosadno mi...iden malo čarat po koraljkinu blogu kad si me ti odjebala...aj, laka ti noć i volin te:)...

    avatar

    27.07.2009. (01:44)    -   -   -   -  

  • greentea

    nametniče, ja ne radim noćnu smjenu. e.
    i upamti da je svatko tko, na mojem blogu i u mojim stanovima, spomene laminat mrtav čovjek! mrtav. nema ga za mene više. di ti je ukus? ne stavljam plastiku po podu kojim moje noge hodaju. rađe bi prostrla slamu po zemljanom podu. laminat je ekološki zagađivač i energetski mrtva materija koja dugoročno štetno djeluje na ljudski duh. slično ko plastične vrećice na dna zemaljskih oceana na kojima život izumire od plastike.
    hm....a, je ...more bit sam izabrala preskupe pločice , ove s ukrasnim uzorkom trave se prodaju po komad. možda izbacim travu.
    ti slobodno budi ben kvik, ali ja nisam dovoljno bogata da budem klara. idem vidiš šta si nalupeto kod lijepe koraljke.

    avatar

    27.07.2009. (08:12)    -   -   -   -  

  • misko

    Ukoliko je istina, da se bol u koljenu javila bez aktivnosti tijela, svašta može biti ... isto tako ništa! Za svaku sigurnost, dobro je posjetiti liječnika: koljeno je veliki splet vezivnih tkiva i ligamenata. Ponavljam, može biti svašta i ništa. Najbolje je otići kliječniku.

    (Osobno ne idemo dmah k liječniku, već masiram koljeno ledom i zatim maslinovim uljem i samo ga lagano rastrčavam. Ne ide li ti se liječniku, pokušaj, obično pomaže!)
    Ali preporučujem liječnika!

    avatar

    27.07.2009. (10:41)    -   -   -   -  

  • Defton

    da..ja sam se usudio nazvati te oholom, a ti si oholo odgovorila... :) salim se... imaš odg...btw..mislio sam studirati psihologiju... slažem se...ali nije uvijek baš tako... :D

    avatar

    27.07.2009. (13:34)    -   -   -   -  

  • biti nestašan

    ovđeka presvetla pipi...hahahah..:)))).....znaš sve sam si nešto posebno od kad pročitala sam tvoj komentar...i mogu ti reć da si bogmeć hrabra..a kupaona koja bude nova izgledat će baš za snove...:))))

    avatar

    27.07.2009. (13:41)    -   -   -   -  

  • fulvus

    u lijepi si se posao uvalila, jest naporno ali ćeš biti nagrađena za svoj trud. i uživati dugo dugo. inače glasam za mozarta i svakako zelene pločoce. i ja imam veliku zelenu kupaonu, a mala je žuta. svi se više bore za zelenu, jel to zato što tamo ima prozor koji se može širom otvoriti??

    avatar

    27.07.2009. (13:59)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Najljepše je uređivati novi stan prema vlastotoj želji. Mogu zamisliti kako ćeš biti sretna kada napokon useliš.
    Pozdrav u ime ooboje

    avatar

    27.07.2009. (14:33)    -   -   -   -  

  • nametnik

    dobar dan, jubavi:)...naspava san se, obidva i sad iden na brod pa put čiova vidit šta je ostalo poza požara i malo se bućnit u more...
    lipo si me izasrala tamo kod Lijepe Koraljke...fala ti, upantit ću!

    ka prvo, politika: ne laprdan nego znan. živi bili pa vidili! a šta još znan, mozak bi ti sta kad bi ti reka.

    ka drugo, plastika: ne volin je ni ja, i nije na dnu oceana nego malo ispod površine, šta je puno opasnije nego da je na dnu. jesi čula za pacifički vrtlog? velik je ka cila evropa. proguglaj malo ako te interesira.

    ka treće, laminat: i to se slažem s tobom. jedini prirodni laminat je od bambusa ali je preskup. parket je zakon da, zato sam te samo upozorio na preslagivanje da te ne zajebu ka i obićno.

    ka četvrto, pločice u kupatilu: one se nikada ne stavljaju do vrha plafona, a to iz razloga da bi zidovi mogli disati kada se pojavljuje para u kupatilu prilkom tuširanja i korištenja tople vode.

    ka peto: "u mojim stanovima"?! an, materijalisto! poklonice zlatnoga telca! pizdiš o duševnosti a skupjaš stanove, jeli?! ista si premijerka!

    ka šesto: iđen ti sad ća.

    ka sedmo: volin te:)

    ka osmo: jeli se tebi čini da se Lijepa Koraljka malo ono ka sticala? to si je ti ispizdila, garant!

    ka deveto: adio!

    avatar

    27.07.2009. (15:51)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    moran ti reć da On nije ništa nalupeta, sve mi se čini da je u pravu, dat ćemo mi Zapadu ono jedino šta imamo - naš prostor
    nisan se šticala nego slušan ovo trkeljanje u Saboru i sve više mi je zlo, eto.

    avatar

    27.07.2009. (17:09)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    di je počela anatomija, di ?

    avatar

    27.07.2009. (21:39)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    U mom kraju tu biljku zovu PAPAMUDIĆ. Nemam pojma kako se zove u literaturi. :)
    Na žalost ne mogu ti dati savjet za viseću školjku..... jer imam obične.
    Sređivanje stana je naporno i stresno... ali zato je prekrasno kad sve bude gotovo i kad tvoje gnijezdo bude onakvo kakvo si željela. :)

    avatar

    27.07.2009. (22:02)    -   -   -   -  

  • Sarah Bernardht

    ;)))) beeeeeeeeeelj.....da znaš kolko sam napisala....al u tekicu hihih...poslije ću izbacivat svaki sat novi post hahaahahahah;)))))) da te onda vidim kak ćeš stizat

    avatar

    28.07.2009. (17:29)    -   -   -   -  

učitavam...