Komentari

magnifikat2.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • MaTeA

    preeešokatno.........katastrofa......jadni ljudi...=((

    pozdrav vam ostavljam

    avatar

    24.07.2009. (21:59)    -   -   -   -  

  • Defton

    Molit ćemo za njih...
    Svrati do mene, bosanko..: :)

    avatar

    25.07.2009. (12:43)    -   -   -   -  

  • Ema

    Iznenadni gubitak je strašan, ja to znam, doživjela sam. U jednom trenutku, na telefon, te staršne riječi; Umro je tata.
    Vjerovala sam da Bog postoji, ali to je bilo sve....Nisam se ljutila na Njega, niti mu se molila, nisam mu donosila svoju bol, i zato je bila stostruko veća. Iako sam vjerovala da tata nije mrtav zauvijek, i da je negdje, gore, s Bogom, nije to bila utješna živa vjera, nego tek naučena, primljena po vjeri roditelja, tj ona koja još nije zaista zaživjela u meni, ona vjera u kojoj se nije dogodio susret sa živim Kristom. Zbog toga je ta vjera gasnula, a u meni rastao očaj i besmisao....I zbog toga sam počela odmicati sve dalje od Boga, i živjeti sve više po duhu vremena, duhu koji kaže; uzmi sve što možeš i brini samo za sebe, zatomi sve osjećaje, da ne bi ćutila bol, ugrabi što možeš i gledaj samo na sebe.
    Takvu me pronašao Isus, takvoj pružio ruku i pokazao mi da me takvu ljubi. Ustala sam za tom rukom, za tim glasom pošla, i zaista su spale ljuske s mojih očiju. Tek tada prihvatila sam tatinu smrt, pet godina nakon što je umro, a ja lutala besmislom.
    Od tada žalim ljude koji izgube bliskog a nemaju oslonac, utjehu u Bogu, jer oni dolaze do zida, udaraju u besmisao, upadaju u tamu.
    I danas zasuze moje oči kad pričam o tati, nedostaje mi. Deset godina je prošlo otkako nisam vidjela njegove ruke, susrela njegove predobre oči.....ali sad moja duša ima mir, smisao, u Bogu. Nema više tame, pomisao na tatinu smrt ne donosi očaj i ja danas znam vrijednost trpljenja, vrijednost žrtve, jer promatram put kojim je prošao Isus i njegova majka.
    Strašnije od svih iznenadnih smrti gubiti je dušu...zato molim Boga prvenstveno za naše duše, a ostalo kako bude.....

    avatar

    25.07.2009. (16:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...