Komentari

dalmata.blog.hr

Dodaj komentar (29)

Marketing


  • marchelina

    hahahaha, a dobroga podupirača.....:))))))))))))))
    i tužna, i smišna priča...

    avatar

    10.07.2009. (13:40)    -   -   -   -  

  • file

    Ja te baš razumin, mi smo imali jednoga od kad smo se oženili do ovoga proljeća. Ali nije poša na otpad nego na otok, prekvalificiralo ga u poljoprivrednike. I baš se uklopija u okolinu. Tamo sami poljoprivrednici u ozbiljnin godinami....

    avatar

    11.07.2009. (09:52)    -   -   -   -  

  • file

    U ponediljak se javljan na mail u vezi slika.

    avatar

    11.07.2009. (09:55)    -   -   -   -  

  • file

    A šta ti je dobra muzika, čoviče! Braveheart?
    Obično blogove otvarn na poslu (ofkors) a tamo ne rade zvučnici, pa su svi mutavi, sad držin tvoj blog otvoren i uživan. Čekaj sitila san se da iman taj cd, iden ga tražit...

    avatar

    11.07.2009. (10:02)    -   -   -   -  

  • carla

    ...sad si i mene rasplaka

    avatar

    11.07.2009. (19:25)    -   -   -   -  

  • Gordi

    Asociralo me na moje prvo auto. Nećete mi vjerovat ja sam svoj prvi auto kupio a da uopće nisam znao vozit. Svidilo mi se na prvi pogled. Citroen cx Palace 2400.
    Eh kakav je to auto bio...staro zlato metalik....plišana (ligen) sjedala... hidraulika nova... :(
    Kasnije sam naučio vozit :)

    avatar

    11.07.2009. (20:49)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Dobro je dok je pape otpratija Malog diva, a ne Mali div njega.
    Kod mene je malo drugačija priča, a i Reno za dva broja veći i koju godinu stariji. :-))
    Ja ti neman pojma kako cu ući u taj tvoj file di triba ubacit slike. kad upisen adresu tamo di triba, kaze da ne moze. Izgleda da ćeš mi morat nacrtat upute. :-)

    avatar

    12.07.2009. (14:23)    -   -   -   -  

  • čiovka

    Od petka odgađan čitanje posta, ka da san znala da će me rastužit. A i naš mali div je nekidan dobija prvi frižanj od mlade vozačice! :-))

    avatar

    12.07.2009. (19:49)    -   -   -   -  

  • DALmata

    marchelina-ma cekaj malo ,oli ja nisan reka da se ne smijete momen podupiracu aaaa.....e a je si vidila šta san snalažljiv covik :))......a post ,hm ....a mora je bit malo ovako malo onako jerbo a dicu samo na onaj tužni dil mislit ....a i ovako me satralo ......baren ovde malo odmorin misli i dušu uffffffffffff

    filipinka-mislija san ja i maloga diva odvest u polje i tamo ga ostavit.......razlika je taj vaš će tamo na otoku vama još dikod poslužit i neregistriran a ja ovoga da san odveja u polje osta bi ka smece ko zna koliko dugo tu .......bolje ovako da smo se rastali ono šta bi se reko ka ljudi .......samo se ti javi na mail......razvoj događaja ide taman po predviđenom....ni sporo ni naglo......ne triba prišit bolje sve polako ali sigurno pripremit :)
    E evo san bija zaboravija.....e je hrabro srce je.....a ja ti naprosto gajde obožavan .......a tek kad se ovako lipo umiksaju onda to mogu slušat 3 dana :))) ......moš zamislit kad mi je Enya na prvom mistu glazbenika koji san ja manitaš....doduše kod nje ima malo gajdi ali laganica koja dušu lici :)))))))

    carla-a jeben mu.....a onda cu ubuduce stavljat sinjal koji post je tužan tako da znaš ne citat ga......a šta da ti kažen.....znaš ti mene,e pa kad je mene ta scena uspila onako smekšat uhhhhhhhhhhh

    Goldi-a ja san ti svoga prvega kupija kad san vozija ka vozac formula..:)))))...a šta bi se reklo nije mi bilo napeto .......

    avatar

    13.07.2009. (07:04)    -   -   -   -  

  • DALmata

    gustirna-ekola eno san nacrta....jel sad bolje aaaaaaa????.......bitno je da su one stigle na ovaj ili onaj nacin......nekako ce mo vec usavršit sistem dostave za možebitne buduce potribe .....

    čiovka-ma nemoj mi rec da ga ja mlađa bombala ?????? ili je samo frižic ......ajde gospe ti šta bi naš svit reka svo zlo u tomen ......bitno da mlajon nije ništa ....osin šta ce sad bit opreznija i to puno .......e vidiš kad je tvoja susida sa stojadinon uspila pogodit zid e onda posli nije više tila sist za volan ,e to nije dobro kad se pripadnu mladi vozaci ,a znaš ko je susida jelte aaaaa???

    avatar

    13.07.2009. (07:14)    -   -   -   -  

  • Omudina

    A mene jedan nikidan jer mu mogu di pronać renola četrvorku, da mu triba...ma to je auto zakon bilo...kad san bija mlađan momak ja, otac mi je ima tristača (za na posal, e i kurčit se okolo) i četvorku za "radit". i kad bi žica auto za vanka, uvik bi me tokala četvorka. jedan jedini put mi je da tristača, jer je došla mi cura doma, a ja ga uvatija na osjećaje :-))

    avatar

    13.07.2009. (08:45)    -   -   -   -  

  • slatka kao grijeh

    Aj u smokve...zasuzile mi oči

    avatar

    13.07.2009. (10:13)    -   -   -   -  

  • čiovka

    Samo malo ogreban.... a kad se ograda namistila di netriba! :-)))))))))
    Znan koja je.... zato san ja svoju odma poslala za volan. :-))

    avatar

    13.07.2009. (10:46)    -   -   -   -  

  • darko17

    svaki Ti je post zakon svaka čast ...... . . .

    avatar

    14.07.2009. (00:10)    -   -   -   -  

  • DALmata

    Omudina- ma cetvorka je bilo legendarno auto ....nema šta covik s njime nije moga radit....nije bila neka linija za kurcit se naokolo ali je za posal bija bogon dan.....šteta šta nisu malo radili na dizajnu i ponovo ga dali na liniju ....baš šteta

    slatka-sorry ali takvi je život....mora se dikod i suza spustit iz oka.......i ta strana zbilje je tu a ne samo ona vesela i puna života.........ma bit ce bolje jednog lipog dana .......

    čiovka-aj dobro je kad je samo malo ogreban....jema late i piture lako ce se sve sredit .....bitno da se ona nije pripala i da s njon nije ništa desilo a lata ce se lako popravit i izdricat .

    darko17-hvala .....ma nebi ja tija ali to san jednostavnoo ja :))))))

    gali-a nu gospe moja kako me lipo socno poslala kvragu aaaaaaaa muko moja isukrstova a radi cega aaaaaaa?????
    Ma to šta su momci cinili monade ni njanci sjena momen okrecanju na bok,krov ....pa ne jedan put :))) a najace je bilo kad san terenca uspija u Iraku na srid pustinje bacit na bok........a nije mi nikad njanci dlaka pala sa glave......a i dice.....nece grom u koprive :))))) oli u dracu bolje receno :))))

    avatar

    15.07.2009. (14:06)    -   -   -   -  

  • galeb

    e... mali div, i ja an ga ima, i to onu zadnju tipu sa rikverc svitlima... joj ča je sve bidan prinija i pripatija aaaa :)

    avatar

    15.07.2009. (15:11)    -   -   -   -  

  • DALmata

    galeb- o to je bila ona zadnja varijanta.....to je prima ovemo sa slika bija mladac :)))) je je reka san i ja šta je taj sve prinija i podnija nebi ni jedno drugo auto ......ja san zna po 7-8 vrica cimenta u njemu provozat ....a o verduri ,kumpirima,maslinan ......da i ne govorin . Nikidan ja gren u polje i sve se osvrcen di bi uvalija alat u auto i oš roge ,vadi siceve vanka .....e dobri Mali div je bija bogon dan za to.

    avatar

    16.07.2009. (18:22)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    nisan ništa uspila pročitat samo san primijetila da si uslika kuhinjski kredenac :)))
    zamantalo me, još nisan vidila blog koji piše kad dođen na njega :)))

    avatar

    16.07.2009. (23:31)    -   -   -   -  

  • obadzo

    ...eeeeeej pajdo!!! ...neces virovat, a bas sam i ja nekidan povirija kod tebe nakon duzeg vrimena i to priko onog "oglasa" za fotke ...'ebi ga uvik nesta prisnije covika vuce na drugu stranu.
    ..."mali div", dirljiva prica... daaa, al' da ti kazem moje prvo iskustvo sa njim je bilo da sam ga posudjenog od kolege vozija cili dan i nisan zna da uopce nisan dava zmigavce nego palija duga kratka svitla jer mu djava od prekidaca nije na istoj bandi ka' u normalnih auta, isto ka' sta ima "kisobran" umisto mjenjaca:))))
    ...stoj mi dobro, a peka... hmmmm, jednom je valjda nalozimo skupa:)))
    ...lip pozdrav

    avatar

    17.07.2009. (07:44)    -   -   -   -  

  • Katja

    Imala dva Mala diva, jedan nama jedan našoj tročlanoj bandi da se ima s čin provozat kad ko položi vozački. Jedan je još živ al neregistriran, eno ga umisto magarca u primoštenskin vinogradima, nosa šta triba.

    avatar

    17.07.2009. (14:57)    -   -   -   -  

  • Dream_Maker

    Eh lipi moj, tako je to u životu;
    ništa nije za uvik ...... i za uvik je sve ...... sve ono što zadžimo u srcu,
    u sićanju.

    Ostavjan ti lipi jubac na oba obraščića rumena ;)

    P.S.Bammumiša kako nisan znala za ovu vašu izložbu prije, baš bi se bila s gušton
    pridružila.
    Nema veze, drugi puta ću ;)

    R.

    avatar

    17.07.2009. (17:30)    -   -   -   -  

  • čiovka

    Imaš li za izložbu u planu neki datum..... bar onako okvirno? :-)

    avatar

    17.07.2009. (20:01)    -   -   -   -  

  • Palomina

    ...pozdrav i osmijeh ti ostavljam... :-)

    avatar

    18.07.2009. (07:57)    -   -   -   -  

  • Andrejevna

    :))) a ja tada te davne 1977. imala godinu dana, hahaha

    avatar

    19.07.2009. (20:57)    -   -   -   -  

  • DALmata

    Koraljka-nije to ništa posebnoga....triba samo nadodat jedan mali dodatak u dizajn weba....:))))

    obadzo-mene je oni mjenjac oduševljava...kako se lipo mogla ruka na njemu odmarat :))) a šta se tice peke...i ja se nadan .....kad buden kreta dikod na tvoje strane najavicu se pa se morebit i nađemo i bacimo štakod ispod peke ...

    Katja-ajme Kate ma jesi ti to ostavila limenoga tovara upolje??? ajme a jel baren di sa strane da ne narušava okolinu......i ja san mislija ovoga odvest među masline,ali pošto san zna da bi ga razbilo i da bi na kraju bija samo škovaca u srid polja odusta san.

    Dream-hm bemu miša potopira:))) a da si mali cesce obilatila tinel a vidila bi da smo u tome pravcu krenili.....ništa zato postavlka ce bit stalna pa ce mo vrlo rado ugostit i tvoje fotografije :))) e bravo evo ti vracan na oba obrašcica :))))

    čiovka-a oli ti je di priša aaaaa???? da nece su svita aaaa???? e lipa moja nevalja ništa cinit na brzinu ,jel tako ? :))))) neznan njanci od prilike.....a gospe moja kad se sve stiva na svoje misto onda ce mo obavijestit najprije vas cije slike ce bit na zidu i dogovorit se oko dana kad ce mo otvorit vrata za javnost ..........

    Palomina-pozdrav i osmjeh ti uzvracan :)

    Andrejevna-e pa šta se fališ aaaa??? i ja san ima 13 godina :)))))

    avatar

    20.07.2009. (18:39)    -   -   -   -  

učitavam...