Komentari

svid.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Amorfia

    RIP :(

    avatar

    26.06.2009. (09:46)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Eto, što mu je falilo dok je bio crnac? Sasvim zgodno čeljade. Doduše malo previše pičkast i mršav za moj pojam, ali izgledao je dobro i pjevao je dobro. Što li mu se to poslije poremetilo u glavi, je li u pitanju zaista zlostavljanje u djetinjstvu ili se nije mogao više nositi s planetarnom slavom? A možda i oboje. Žao mi ga je jer ne vjerujem da je iskljulčivo njegova krivica što je na kraju ispao poremećeni freak i nakaza.

    avatar

    26.06.2009. (11:25)    -   -   -   -  

  • sasvim svejedno

    Iskreno mi ga je žao .On je zaista poptuno bio predan svojoj ideji i poslu.Žao mi ga tim više što mislim da je bio izuzetno veliki senzibilac i emotivac.

    avatar

    26.06.2009. (12:01)    -   -   -   -  

  • Kucanica u Japanu

    Evo, naisla sam na tu tuznu vijest prvo kod Jelene Vukosav, mora da je bila prva od blogera koja je izvijestila, i sokiralo me. Tesko je povjerovati da ga vise nema. Citam kod Jelene i zbunjena sam, pise s nekog vremenskog odmaka, kao da se to dogodilo prije par dana a ne prije samo nekoliko sati... u redu, mozda joj je 'sjelo' prije nego meni ali eto, ipak sam sokirana.
    Smrt Michaela Jacksona je kraj epohe. Nisam bila preveliki njegov fan, ali 'Thriller', 'Bad', 'Billie Jane', 'Heal The World', 'Black And White' i jos mnoge druge nisu mi izlazile iz uha. Ono koji su ga zapamtili samo po izgledu i njegovim 'skandalima', bojim se da nikad nisu ni bili kadri cijeniti njegovu glazbu.
    E sad, sto jos moram reci u ovom soku, osim da sam malo gledala non-stop komentare koji teku na japanskoj TV, i da sam bila dodatno sokirana prizorom kad pjevacevo tijelo umotano u bijelu plahtu izvlace iz bolnickog helikoptera na nosilima.. i kad nosila u jednom trenutku s treskom lupnu na asfalt krova bolnice (pretpostavljam da je to bilo tamo, jer tako je izgledalo). Za Boga miloga, ti Amerikanci bi trebali postupati malo njeznije s nacionalnom i svjetskom ikonom popa. Barem u smrti, ako vec nisu za zivota. Sigurna sam da se takvo nesto u Japanu ne bi moglo dogoditi ni slucajno, ovdje je mrtvo tijelo svetinja, prava svetinja. Hoce li mi ta slika ostati zauvijek urezana na mreznici oka?

    This is it, MJ. Rest in peace.

    avatar

    26.06.2009. (12:02)    -   -   -   -  

  • Kucanica u Japanu

    PS: 'Billie Jean', naravno.

    avatar

    26.06.2009. (12:06)    -   -   -   -  

  • Thriller

    Thriller je bio prvi album koji sam u životu kupio i još kao klinac molio sam starce da mi daju lovu da ga kupim. Kako sada stvari stoje, gotovo 30 godina kasnije, i dalje sam jedan od onih koji je učinio da Triller bude najprodavaniji album svih vremena. To dovoljno govori o kvaliteti onoga što je napravio. I slijedećih nekoliko albuma su bili na tragu fenomenalnog Thrillera.
    Živio je na svoj način kao i mnogi drugi slavni a koji zasigurno nisu ni sjena onome što je on učinio za pop i muzičku kulturu. Slušajući njegove pjesme sve bi se potisnulo u drugi plan, pjesma je ono što ostaje zauvijek.

    avatar

    26.06.2009. (12:27)    -   -   -   -  

  • mb

    Ne vjerujem da ću ikada zaboraviti gdje sam bila i šta sam radila kada sam saznala da je Michael Jackson umro. Nisam mogla vjerovati!! Iako, kada malo realno razmislim, s obzirom na sve operacije, lijekove i sl., bilo bi čudno da je doživio duboku starost.
    Ali ipak...
    Prvo što mi pada na pamet je 1982.g, stigla je 1. televizija u boji, prošvercana iz Njemačke, i ono od čega nisam mogla odvojiti oči bio je njegov spot Thriller! Meni je to bio "onaj u kojem se mrtvaci dižu iz grobova"! :) Čim je stigao i video (isto šverc-komerc :) ), snimali su se svi video spotovi sa hit depoa, ali Thriller mi je uvijek bio poseban, kao što mi je kasnije postala i Dirty Diana. Volim i Billie Jean i druge njegove stravri, ali neke uvijek ostanu po nečemu posebne.
    Iako nekako s vremenom zabriješ i na druge bandove i pjevače, kada sam u 3.mj. bila u Londonu i vidjela u kojoj je ekstazi i ludilu od sreće od frendice frendica, jer je uspjela doći do 1 ulaznice za njegov najavljivani koncert (tada još nije bilo riječ o 50 dogovorenih koncerata), vidiš koja je on veličina, makar i godinama ništa novoga nije snimio, nego su se redale afere i negativna slika.
    Kako god, slušajući Svid radio u autu cijelo jutro, uživam u njegovim pjesmama sva naježena i tužna... uz
    Mala opaska Svidu - Marina Perazić se zbilja nije mogla više israt u eteru i šteta što ste je uopće zvali. Uostalom, tko je više ona? Kada si već dozvoljava tako psihološki kenjat, ne kužim zašto to ne unovči (jer na žalost ima ljudi koji bi za to platili), nego cmizdri na Red Carpetu kako jadna ona i djeca žive od penzije svoga tate.

    Inače pozdrav Svidu, odlični ste! :)

    Michael Jackson- rest in peace, man.

    M.B.

    avatar

    26.06.2009. (15:53)    -   -   -   -  

  • iBloger

    Može. Sunday is a MJ tribute day :)

    avatar

    26.06.2009. (16:02)    -   -   -   -  

  • mala_sanja

    Zasto bi umrla pop-kultura tek sada kada je i on? Pa on odavno vise nije bio na sceni, pa je onda umrla vec prije puno godina. Ova mladja generacija ga nije ni dozivjela, tek moze cuti stare pjesme i gledati stare spotove... ako ih se uopce i pustaju vise! :o/

    avatar

    26.06.2009. (17:06)    -   -   -   -  

  • pih

    steta zbog njega, ne i zbog kulture

    avatar

    27.06.2009. (20:24)    -   -   -   -  

  • .

    .
    .
    ISKRENA SUĆUT RADI MJ

    Dragi Blogeri & Blogerice, NEKA VAŠ BLOG BUDE VIĐEN...

    ...na Blogu reklamirajte-se-besplatno.blog.hr se možete BESPLATNO reklamirati. Reklamirajte svoj Blog, svoju web stranicu, proizvode, usluge...

    OBJAVITE SVOJU REKLAMU - napišite što reklamirate (opišite svoj blog ili web stranicu), smislite lijepo zvučan slogan, te ostavite link koji vodi na Vaš Blog ili web stranicu.

    JAVITE I OSTALIMA i NEKA ONI JAVE "NJIMA" - neka i ostali znaju... (što više Blogera zna, to će Vaš Blog imati više posjeta)

    Kliknite ovdje i OBJAVITE SVOJU REKLAMU, BESPLATNO.

    BUDITE PRVI...

    .

    avatar

    01.07.2009. (13:28)    -   -   -   -  

  • 1.x2.2.x1

    steta,
    bas mi je zao

    avatar

    20.07.2009. (17:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...