Komentari

madamvalentina.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • cr7

    Super priča Gospođo,svaka Žena mora biti dominantna u braku i kao što Ste napisali muškarac prvo treba zadovoljiti svoju Gospodaricu pa ako je zaslužio može i on dobiti nagradu.

    avatar

    27.06.2009. (13:53)    -   -   -   -  

  • ladyboss

    Katastrofa....

    avatar

    28.06.2009. (22:46)    -   -   -   -  

  • Ana

    Slučajno sam nabasala na ovaj Blog.
    Blog ima dušu, poruku, priču, maštu, iako ja osobno mislim da je sve u potpunosti istinita priča.
    Ne obaziri se na negativne komentare, posebno ne na ovaj od ladyboss, jer sam posijetila i njen blog na kojem piše:

    "Ja sam ladyboss,i nemam dlake na jeziku.
    Ako vam se sviđa moj blog,napišite mi zašto...
    Ako vam se moj blog i moji komentari ne sviđaju,također mi napišite zašto...
    Volim pročitati svačije mišljenje i iskustva....
    Komentirajte...
    Moj meil; ladyboss@net.hr"

    Uprkos svemu ostavila je onaj komentar, a potpuno je jasno da prati tvoj blog i to po nekoliko detalja.

    Osim ovog dijela koji je vidljivo kopija tvojih boxeva, kopirala je i tvoje izreke, ali u malo popravljenom obliku:

    "Dobar muž ima nekoliko mana,
    loš samo jednu,nevalja...

    Perverzno je ono
    što nam moralno nije prihvatljivo...
    ili tome nismo dorasli...

    Obično se čudimo
    onom što nikad nismo vidjeli... "

    Cijenjena Madam Valentina, ti si mi uzor, iako neću primijeniti sve tvoje preporuke iz priča.

    Nikad nisam naišla na tako dobre erotske priče ili opise nigdje na hrvatskom webu.
    Hvala ti za sve.
    Ana

    avatar

    30.06.2009. (01:31)    -   -   -   -  

  • Ana

    Jedva čekamo nastavke ili nove priče.
    Molimo za još.

    avatar

    30.06.2009. (23:48)    -   -   -   -  

  • Adi

    Ovo je jako lijepo napisano iako nisam ljubitelj ovakvih vrsta perverzija

    avatar

    01.07.2009. (11:55)    -   -   -   -  

  • Lucija

    Lijepo,lijepo...Samo mi se ne sviđa komentar gore jer svugdje ima poslovica a valjda svak smije uzimati citate iz knjiga.Ili je i to zabranjeno?? Jedva čekam nove priče

    avatar

    01.07.2009. (11:59)    -   -   -   -  

  • Mary

    Zamolila bi autoricu za nastavke ove priče.
    Nestpljivo čekam i nove ili druge priče.
    Imali na HR netu jos negdje ovako dobre erotike?
    Ako ima molim stavite link.
    Mary

    avatar

    02.07.2009. (00:43)    -   -   -   -  

  • sub

    Pozdrav, lijepe priče. Rado bih upoznao gospođe Valentinu, Anu i Mary.

    Hvala

    sub

    avatar

    02.07.2009. (23:46)    -   -   -   -  

  • glas razuma

    FED (USA federalne rezerve) je predstavio pravilnik: Moderna monetarna mehanika.
    Djelo u kojem se objasnjavaju pravila o proizvodnji novca i njegovo koristenje.

    Primjer:
    Americka vlada odluci uzeti dug od centralne banke FED i zatrazi 10 milijardi dolara. FED pristaje i kaze, traziti cemo za taj novac vase drzavne obveznice. Vlada tada uzima bezvrijedni papir, isprinta na njih sluzbeni dizajn i nazove ih drzavnim obveznicama. Tada drzava odredi vrijednost tih obveznica na 10 milijardi dolara i posalje ih u FED. FED uzima te obveznice i proizvodi, stampa novaca u vrijednosti 10 milijardi dolara. Vlada uzima taj novac, i salje ga bankama unutar zemlje kako bi pokrila potrebu za novcem.

    Naravno, ova transakcija je generalni opis, u biti ova cijela transakcija se obavlja digitalnim putem. Zapravo samo 3% dolara postoji u stvarnom fizickom obliku, dok 97% postoji iskljucivo i samo u digitalnom obliku.

    Vladine vrijednosne obveznice su zapravo dug. Kada FED primi te obveznice, vlada se obvezuje vratiti taj posudeni novac FED-u. Drugim rijecima, novac je napravljen iz duga, novac je dug.

    10 milijardi dolara koje je vlada primila i dala bankama unutar drzave ima zanimljiv pravilnik. Svaki polog bankama postaje bankarski depozit u njihove rezerve. U pravilniku stoji kako banka mora imati sacuvani odredeni postotak depozita, od sveg novca kojeg posjeduje. Rezerve koje banke moraju imati su 10%. To znaci da ce u ovom slucaju banke morati kao rezervu sacuvati 1 milijardu dolara, dok ostalih 9 milijardi dolara koristi kako bi davala kredite gradanstvu i poslovala.

    9 milijardi dolara je napravljeno iz cistog zraka, od 10 milijardi dolara depozita. Recimo da netko dode u banku i podigne tih dostupnih 9 milijardi dolara. Oni ce taj novac podignuti, i najvjerojatnije staviti na svoj opet neki bankarski racun. Proces se tada ponavlja. Banka koja je dobila tih 9 milijardi dolara depozita, dio od tog novca, 10% zadrzava kao svoju rezervu, 900 milijuna dolara, dok ostalih 8.1 milijardi dolara banka dalje daje u poslovanje kroz kredite gradanima. I tih 8.1 milijardi dolara moze biti opet podignuto, stavljena u banku kao depozit, pri cemu ce banka opet zadrzati 10% kao rezervu. Taj proces ide u beskonacnost, nema kraja, neprestano se ponavlja.

    Matematicka racunica izgleda tako da se na depozit od 10 milijardi dolara kreira 90 milijardi dolara iz cistog zraka. Drugim rijecima, za svaki depozit moguce je napraviti 9 puta vise novca iz cistog zraka. Dolazimo do konacnog pitanja, sto to zapravo novo-stvorenom novcu daje vrijednost? Ondgovor: novac koji vec postoji.

    Novo stvoreni novac krade vrijednost postojecem novcu. Kako se stvara novi novac, vrijednost novca pada dok cijene rastu, i kupovna moc slabi, a to je ono sto nazivamo inflacija. Inflacija je imaginarni, skriveni porez za javnost, gradane.

    Primjer, plava crta pokazuje vrijednost dolara u zadnjih 50 godina, dok crvena crta pokazuje kolicinu novostvorenog novca koji je ubacen u sistem:


    Od 1913 kada je FED zazivio, 1 dolar je vrijedio koliko danas vrijedi 21 dolar. Novac je dug, i dug je novac. Vise duga, vise novca. Vise novca, vise duga. Kada ne bi bilo duga u monetarnom sistemu, ne bi uopce bilo novca.

    Interes
    Svaki posudeni novac iz banke, posuden je uz interes, tj sa kamatom. Za svaki novac koji postoji, postoji kamata, tj interes banke da posudi novac, kojeg takoder treba platiti. Ali ako je sav novac posuden od centralne banke, i distribuiran preko mreza banaka u drzavi kroz posudbe (sa dugom), od kuda dolazi novac za platiti taj dug/kamatu/interes banci? Od nikuda. Ne postoji. Vrijednost novca kojeg treba vratiti banci, uvijek je veca od vrijednosti novca u optjecaju.

    Zbog toga je inflacija uvijek prisutna. Dug je moguce podmiriti jedino stvaranjem novog novca iz cistog zraka, i tim novcem gradanstvo se dodatno zaduzuje jer ga banke ponovno daju sa kamatama, te inflacija obavezno raste.

    Tako dolazimo do jednostavne spoznaje o modernom ropstvu.

    Razmislite malo o tome. Novac je napravljen iz duga. Sto ljudi rade kada su u dugu? Zaposljavaju se kako bi ga otplatili. Ali ako novac moze biti stovoren samo kao posudba, sa dugom, kako se drustvo moze osloboditi od duga? Ne moze, u tome je stvar. Za koga radite? Za banke. Novac je napravljen u bankama, i tamo zavrsava.

    U svojoj biti, to je nevidljivi rat protiv ljudi. Dug je oruzje koje se koristi kako bi se manipuliralo drustvom, a kamata i interes banci, su streljivo tog oruzja.

    avatar

    03.07.2009. (09:30)    -   -   -   -  

  • Lady Di

    Jako sam se zainteresirala za ovaj blog.
    Nestrplivo čekam nove nastavke priče.
    Ima li kakve najave koje priče slijede?
    Pozdrav autorici!

    Ovaj Glas Razuma je totalno fulao gdje da stavi svoj komentar.
    Ja bi ga odma izbrisala.

    avatar

    03.07.2009. (23:30)    -   -   -   -  

  • BRANKO STOJKOVIĆ, Bjelova

    MESIĆ JE FIZIČKI OTIŠAO SA PANTOVČAKA, ALI

    NJEGOV DUH JOŠ UVIJEK TAMO ŽIVI

    Hrvatski diktator sprovodio je svoju tiraniju i posredstvom „faraonskih poduhvata“, koji su narod gurali u sve još veću bijedu. Do posljednjeg dana vladavine Stjepana Mesića bili su na snazi najgori agitropovski oblici „usmjeravanja“ društva, u antifašizam. Diktator je, naređivao da se „zahvati“ što više iz džepa hrvatskih građana, kako bi imao više za svoja megalomanska putovanja po stranim državama. I danas poslije prestanka predsjedničkog mandata Mesić je obasut sa svim privilegijama: vilom, kola s vozačem, službenicima, zaštitarima,…, on se snabdijeva iz državnog magazina za povlaštene.

    Mesić je fizički otišao sa Pantovčaka, ali njegov duh još uvijek tamo živi. Njegov zamjenik, odnosno „naš novi predsjednik“ Ivo Josipović, naslijedio je svu Mesićevu poslugu i savjetnike… Mesićeva kontrola nad predsjedničkim dvorima Pantovčaku i dalje je ostala. On kad je (tobože) otišao, sa sobom je ponio „makete brodova“, o kojima je više skrbio nego o narodu. Oporba je kriva (SDP, HSLS, HSS, IDS, HNS i LS) što je na predsjedničkim izborima 18. veljače 2000. godine izabran (bivši) predsjednik SFRJ-a i Vrhovni komandant JNA Stjepan Mesić. Za tu uslugu vođe i pristaše tih stranaka, nagrađeni su sa najvišim državnim funkcijama. A isto „kolo“ i danas vrti se u krug. Tako veliki „epoholog“ Stjepan Mesić i sam kaže za sebe da je svrstan u hrvatsku povijest.

    Taj komunistički najviši činovnik, koji je 1991. godine rušio hrvatske gradove, sa svojim yugo generalima. Očigledno je, da silom natureni su upravljači ala „epohe Mesić“, koji su imali mašte, kad su sebi htjeli da pribave korist ili što udobniji život. Cijenu nepromišljenosti platio je hrvatski narod. Pitam se: Gdje su u tome svemu Hrvati? Hoćemo li nakon detuđmanizacije imati i demesićizaciju? Sjetimo se 2000.-tih godina kad je Stjepan Mesić dolazio za hrvatskog predsjednika, rekao je: „Ja znam gdje se Hrvatska nalazi i što Hrvatskoj je potrebno.“ To isto izjavio je na kraju svoja dva mandata 21. veljače 2010., čiju izjavu je prenesla RTL televizija.

    Stjepan Mesić umjesto da položi račun hrvatskom narodu za svoju upravu, no on svoj mandat završava sa vicevima i prepirkama: „Ja neznam zašto Bandić nije stavio moje ime i moj program na izborima!?“ Te pred kamerama on je sa svog mobitela nazvao Bandića i rekao mu: „Kako si gradonačelniče? Čujem da je kod tebe glasovao jedan mrtvac.“ Poslije toga Mesić je svojim ljudima komentirao: „Groblje nije pod video nadzorom.“ Očito je, da Stjepan Mesić je deset i ovih zadnjih godina ismijavao hrvatski narod i političare koji mu nisu pasali. On kaže na kraju svega: „Bilo je najvažnije animirati pred biračima, jer to je njima pasalo.“ Eto kako „naša Hrvatska“ politika radi na duge staze. Od „krvnika i izdajnika“ oni postali su spasioci nacije.

    Predsjednik Udruge „ŠTIT“:

    Branko Stojković
    095/814-82-90, 091/797-65-56
    brankostojkovic152@yahoo.com
    URED: Masarykova br. 8
    C R O A T I A

    U Bjelovaru, 26. 02. 2010.

    http://istinazanarod.blog.hr
    http://mesomeso.blog.hr
    http://bjelovarskiklan. blog.hr
    http://nasdragi.blog.hr

    avatar

    27.06.2010. (09:02)    -   -   -   -  

  • crni bjelovarčan

    SVE JE LAŽNO I LUDO !!!ponedjeljak, 28.03.2011.MEDIJI LUDI I POLUDJELI ANĐELI SVJETLA !!!

    DA OVAJ NAROD NIJE BOLESTAN ONDA NEBI TO SLUŠAO !

    Stjepan Mesić stalno pravi štetu Hrvatskoj, a ni mediji nisu ništa bolji...

    Dana 27. ožujka 2011. godine u nedjelju na prvom programu HRT-a započeo je Dnevnik sa
    prekucavanjem Zorana Milanovića (SDP) i Branka Bačića (HDZ) oko izbora i izbornih jedinica. Pitam vas: Što su SDP-e i HDZ-e ovoj zemlji dobro donjeli? Zašto mi građani uvijek gledamo sve isto na televiziji i tako godinama...Uostalom tko je Milanović i tko je Bačić? U glavni Dnevnik TV-a bio je pozvan kao gost Budimir Lončar. Da koa dobar poznavatelj vanjske politike objasni svjetska zbivanja na Bliskom istoku. Bilo je "tužno i smiješno" gledati kako Lončar se tri puta ponavlja - kako je prevladala mlada internetska revolucija. Gledali smo starog senilnog i zbunjenog čovjeka, koji nije ništa novo rekao. Ali zato, između ostaloga Lončar je bio najavljen kao visoki diplomata u (bivšem) SFRJ-u i kao bivši savjetnik s dva mandata u uredu Stjepana Mesića.

    Nije ovo prvi put da mi građani gledamo neki "banalni" Dnevnik, odnosno vijesti koje več godinama tako počinju. Hrvatska tone sve dublje gospodarski, moralno i ekonomski...

    Hrvatskom narodu nije više "ispran mozak", nego Hrvatskom narodu izvršena je "lobotomija mozga", jer svašta dopušta. Dok cijeli svijet je protiv diktatora Gadafija, bivši predsjednik Stjepan Mesić ga svim snagama. Ja mislim - Mesić namjerno tako sramoti Hrvatsku. I nanosi nama Hrvatima štetu, kao što je to uvijek činio... U Dnevniku treća kao važna vijeest bila je "da general Ante Gotovina poručuje iz Haaga - da ne želi prosvjede po ulicama zbog njeka." Ja mislim da sve su to nećije smišljene laži.. Međunarodni sud u Haagu izreći će 15. travnja 2011., presudu Anti Gotovini za ratna zbivanja u Hrvatskoj. Udruge branitelja spremaju prosvjede jer su nezadovoljne s takvim zbivanjima...

    Neki dan jedna žena je fenomenalno prosvjedovala - na sebi je imala napisanu parolu "HDZ", "Četnici" i "kukuriki koalicija", te je udarala sa dva poklopca od zdjela za kuhanje..Ovakva slika najbolje govori kakva je politika u Hrvatskoj. Da ovaj narod ima "čisti um" i da nije bolestan razumio bi tiu jednostavnu poruku. Onda nebi bio Stjepan Mesić, predsjednik s dva mandata - a to je ravno dese4t godina "jarma" Hrvatskom narodu. Mesić je bio 1991. godine najveći "četnik" koji je razarao s JNA hrvatske gradove. Taj Vrhovni komandant general štaba Jugoslavije, prouzročio nam je najviše zla. Zna se tko su bili: Tuđman, Manolić, Bobetko, Bilandžić,.., i stari Mesić. koji su najviše poubijali i poklali Hrvata. O tome svemu se mora šutiti. U vijestima nam se fingiraju informacije, kako bi nas se i dalje držalo u koncentričnoj neprosvjetljenosti. Zato imamo ovakvu Hrvatsku, gdje "dvesto bogatih" su "sol" zemlji i to uz korumpirano svečenstvo... Šefovi su nam bili bivši UDBA-ši i sad njihova djeca.

    Pogledajmo stanje u jednom gradu Bjelovaru - tko je župan Miroslav Čačija? Tko je glavni šef vojarne HV-a u Bjelovaru? Jedan Bivši kapetan JNA Slobodan Dragišić, bivši KOS-ovac. Njegov rođak Mirko Knežević, pukovnik KOS-a pobjegao je iz Bjelovara. Zar su se branitelji za to borili? Da sad potvrde piše Dragišić, bivši oficir - lažnim braniteljima...A za to najvjerojatnije prima i novac. Jedan čovjek iz Gornjih Plavnica bio mu je kreditni jamac, a sada otplačuje njegov novi automomil Pegoot. Isto tako pogledajmo glavne hrvatske medije: Večernji list, Jutarnji list, 24sata,.., Vjesnik, koji pišu o "kućnim ljubimcima", a ne o problemima čovjeka... Tako i mnoge televizijske emisije imaju za cilj ismijavati pametne ljude. Nema u tome svemu lijepote i istine...Poručujem hrvatskim braniteljima: Vi branitelji najedite se svojih govana" i nemojte se više javljati.. Vi kao prodane "hulje" doveli ste na vlast "nitkove" u Hrvatskoj. Svi oni protiv kojih ste se navodno borili - oni su se vratili u Hrvatsku. A po našim zakonuima su amnestirani i abolirani, znači čisti su neprijatelji kao sunce...

    U Bjelovaru; 28. ožujak 2011. godine

    HRVATSKI POKRET "ŠTIT"

    BRANKO STOJKOVIĆ
    http://crostojkovic1958.blog.hr

    avatar

    28.03.2011. (22:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...