Komentari

nkdubravamladi.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • živac

    Zašto??? Pa zato što bi u Sportskim novinama osvanula slika i komentar kako je eksperimentalna škola Dinama osvojila turnir i trener bi imao rezultat njemu na čast. Nitko ni iz Dinama niti iz ZNS, a kamoli krivo informirane javnosti na bi vodio brigu o tome da je protiv '99. godišta branio dečko koji je '96. Još jedna potvrda ispravnosti rada i kvalitete Dinamove nogometne škole, rekli bi oni, a nažalost i mnogi roditelji koji vole lagati sami sebi.

    avatar

    15.06.2009. (11:56)    -   -   -   -  

  • mama HAŠK 99

    čestitke Dubravi na osvojenom turniru i da malo prizemlje onog bahatog trenera i klince iz Trešnjevke.Komentar na nastup OŠ Dinama nemam samo ću reći da su bili s nama u grupi i izbacili nas i Trnje i da su navodno samo dva od 12-14 dječaka bili 99 godište,a svi ostali stariji.
    Sramota za voditelja OŠ Dinamo Miru Davidovića i organizatora turnira koji im je dozvolio nastup.

    avatar

    15.06.2009. (15:31)    -   -   -   -  

  • tata oš dinamo

    kada se utakmica izgubi svi se imaju pravo ljutiti. Nevjerojatno je kako se u nama probudi moral kada izgubimo utakmicu, pa se onda prebrojavaju "krvna zrnca". Istina je da je većina djece u momčadi OŠ Dinamo bila '98 godište. No, istina je i da je ta momčad "sklepana" noć prije turnira, jer se ZET nije pojavio. Isto tako, istina je i da su na nekim drugim turnirima igrala djeca već naizgled mnogo starija od drugih. Navesti ću samo primjer ZML na "Marić akademiji", kada su naši dečki igrali sa Trešnjevkom i bili bolji dok na teren nisu ušla dva "diva" koji su im sprašili dva gola sa sredine igrališta i onda izišli jer je cilj postignut, pa se nitko nije bunio jer je normalno i pače poželjno da se iživljava na klincima iz Dinama.
    Osobno sam u razgovoru sa roditeljima NK Dubrave dobio odgovor da u slučaju njihove pobjede na turniru NK Trnja se ne bi žalili. Isto tako činjenica je da momčad NK Dubrave nije uputila gotovo nijedan udarac u okvir gola. Bilo je dva tri slobodna udarca koja su otišla preko grede. Pa zar je za to kriv golman??? Isto tako ne treba zanemariti činjenicu da su tu i takvu "nepobjedivu" momčad u skupini pobijedili dečki iz NK Concordije i u utakmici za 5. mjesto NK Kustošija. Zar su oni supermeni????
    Pozdrav i čestitke NK Dubravi na osvojenom 1. mjestu

    avatar

    19.06.2009. (09:48)    -   -   -   -  

  • istok

    Problem je što mi roditelji uopće dozvoljavamo da nam treneri djecu dovode u ovakve situacije, a ne u tome tko će na kraju ostati praznih džepova. Da je malo više korektnosti i zdravog razuma svi bismo bili sretniji i zadovoljniji.

    avatar

    19.06.2009. (13:21)    -   -   -   -  

  • tata oš dinamo

    mi roditelji trebamo biti ti koji ćemo djetetu omogućiti baviti se onim što voli, a ne dolaziti u situacije kakva je bila upravo u subotu i nedjelju da djeca stoje i gledaju, a mi roditelji se natežemo. Upravo smo se vratili s turnira NK Studentskog grada za 98 godište, koji je još u tijeku i gdje je došla momčad iz Mađarske sa djecom koja su za glavu viša od "famoznog" golmana OŠ Dinama i uvjerljivo "peglaju" sve svoje protivnike, pa se nitko ne ide buniti i praviti probleme. Bitno je da su djeca sretna i da ih nitko ne "futra" negativnom energijom i vibrama. Znam da je gušt dobiti Dinama, ali ne pretjerujmo.

    avatar

    20.06.2009. (19:10)    -   -   -   -  

  • DDD

    Inzistiranje na fair playu i pravilima nije nikakvo futranje negativnom energijom. A svaka čast vama kao roditeljima koji kršenje istih možete svojoj djeci objasniti kao eliksir njihove sreće. I da gušt je dobiti Dinamo, ali iste generacije, kao što je to 99. godištu Dubrave već i uspjelo. A "famozni" golman, kako ga nazivate, je samo jedan običan trinaestogodišnjak od kojeg ste sami, na žalosti, ni krivog niti dužnog napravili problem.

    avatar

    20.06.2009. (21:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...