Komentari

prije-braka.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • malena sa šnalicom

    iskreno, meni bi pasao koji milijunčić. onda bih mogla završiti mnoge stvari koje mi sada stoje otvorene. ali, svakako bih se voljela nečim baviti, neopterećena time hoću li, i koliku plaću dobiti i kako ću s njom razvući mjesec. ne bih sigurno sjedila besposlena i ispijala kave i trošila novac na skupe torbice s markama. (meni te marke nekako izazivaju mučninu.)

    mada u pravu si. 53 milijuna... mogla bi lako privući kojekakve stvorove koji bi se na razne načine željeli okoristiti. nije uopće bezazleno. definitivno bih taj dobitak, da ga dobijem, držala u tajnosti.

    ali iapk, život bez brige o financijskoj sigurnosti zvuči zaista primamljivo. vjerojatno bih osnovala neku zakladu i novac koristila za nešto dobro. npr., školovanje djece u siromašnim zemljama, itd., itd. moglo bi se svašta dobroga napraviti s tim novcem, samo ako bi se dobro rasporedio. imam već neke ideje. :))

    avatar

    14.06.2009. (13:07)    -   -   -   -  

  • Otok

    @ malena : I meni bi definitivno pasao koji milijučić, čak što više jako potreban, ali iskreno ne bih htjela tolike novce bez obzira na bilo što.

    avatar

    14.06.2009. (13:58)    -   -   -   -  

  • Neverin

    ja bi dao pare da svojim frendovima otplatim njihovr kredte bez da oni znaju, bas bi volio vidjet njihove polutupe izraze:) i onda kopat na kraju svijeta negdje da zaradim sto vise iskustva.. nista se znatno nebi promjenilo samo bi imao vise prostora za djelovanje :)

    avatar

    14.06.2009. (20:38)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    hmmm lisica i kiselo grožđe jel..xixixix...:PPP
    ok šala mala..igram..i znam kaj bi..pa eto drži mi fige..ak ti nećeš:PP

    avatar

    15.06.2009. (02:58)    -   -   -   -  

  • Euro

    pameti i novaca nikada dosta..

    avatar

    15.06.2009. (09:14)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Uh, ja bih lagala kada bih rekla da mi ne bi pasalo dobiti svih 53 milijuna. :) Naravno, tajnost bi se podrazumijevala na najvišoj razini (a to bi isključilo i neke posve bliske ljude, ne sve, ali neke da), a novac već sada znam kako bih uložila. Ukratko, glavnica bi ostala nedirnuta, a trošila bih samo tzv. nadgradnju, nikada ne bih uložila samo u jedan izvor, pomogla bih kome bih sama odlučila, a ne onima koji bi tražili (jer ne bi ni mogli tražiti pošto sam anonimna). Naslikavanje i tzv. celebrity status mi se gade, kao i svaka druga vrsta pompe i preseravancije, tako da je i to isključeno. Ne znam... kolikogod si možda ni ne mogu pojmiti toliki iznos novca, mislim da bih si sasvim lijepo organizirala život i raspodijelila novac, a pravom bih se i dalje nastavila baviti, čisto za svoju dušu. Eh da... :) U svakom slučaju, želim ti sreću kada opet počneš uplaćivati. :)

    avatar

    15.06.2009. (10:59)    -   -   -   -  

  • tihavoda

    Vrlo slično razmišljamo. S tom razlikom da ja uopće ne igram nikada nikakve igre na sreću. Imati dovoljno novaca da ne moraš o njima razmišljati svaki dan ujedno je i najviše koliko trebaš u životu, oduvijek tako mislim. I tako se hrpa stvari ne može novcima kupiti. Ipak, biti na rubu egzistencije je ponižavajuće...stoga bi možda znatan dio toga "dobivenog" novca trebalo dati dalje.

    avatar

    15.06.2009. (12:56)    -   -   -   -  

  • Mrvicak

    Nije u soldima sve, ali malo soldi sa strane nije na odmet.

    avatar

    15.06.2009. (20:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...